wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Jak się robi reinstalacje systemu, jak mam oryginalna viste na laptopie a nie mam płytki? Pomóżcie, moja mama na coś powchodziła i mi samych wirusów nawgrywała kur...... Jeżeli nie masz żadnej płytki to powinieneś mieć na dysku partcję restore ---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:44 ---------- A tak nawiasem to Vista to syf jakich mało:wallbash:
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Oj tak ja to wiem że syf. Wszedłem do biosa ale tam sa 4 kartoteki, i nie widze nigdzie Fx FXX
m3rvin Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Oj tak ja to wiem że syf.Wszedłem do biosa ale tam sa 4 kartoteki, i nie widze nigdzie Fx FXX nie musisz do biosa napislem ze pod innym F uruchaiasz recovery systemu np F7 lub F8 lub np F12
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Oj tak ja to wiem że syf.Wszedłem do biosa ale tam sa 4 kartoteki, i nie widze nigdzie Fx FXX To se wgraj 7
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Vista już zainstalowana ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:13 ---------- Byłem dzisiaj rano w Gliwicach ale nic nie było. No może jak bym chciał kupić jakąś "Pande, Golfa mk3" to by się coś znalazło
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Vista już zainstalowana ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:13 ---------- Byłem dzisiaj rano w Gliwicach ale nic nie było. No może jak bym chciał kupić jakąś "Pande, Golfa mk3" to by się coś znalazło Na giełdzie to se możesz hamburgera zjeść Szukaj a znajdziesz ja spadam goście przyjechali
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Zna się ktoś na kijkach "nordic walking" - obiecałem babci że jej kupie i kurde nie wiem którę będzie to dobre? http://allegro.pl/kijki-kije-trekking-nordic-walking-wys-0-zl-gratis-i2172080813.html
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 w tych kijkach liczy się przede wszystkim...waga czyli jak najwięcej karbonu 50% lub więcej, czyli cena od ~130 i więcej:thumbup1: . Takie za 30 zł to są robione ze "złomu" i po kilku kilometrach Twojej babci ręce odpadną
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Aha Tylko wiesz czy opłaca się kupować "profesjonalny sprzęt" dla osoby która będzie to może używała raz na tydzień?
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 no wiesz...zależy jak bardzo cenisz swoją babcię "raz na tydzień" to takie za 130 bym kupił
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Nie sądziłem że zwykłe kijki mogą 200zł kosztować
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Aha Tylko wiesz czy opłaca się kupować "profesjonalny sprzęt" dla osoby która będzie to może używała raz na tydzień? No niby racja ale jak babcia szuśnie na raz 30 km
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Aha Tylko wiesz czy opłaca się kupować "profesjonalny sprzęt" dla osoby która będzie to może używała raz na tydzień? No niby racja ale jak babcia szuśnie na raz 30 km to ręce będzie miała jak "szympans" . A tak poważnie...lepiej drogie ale lekkie jak piórko i babcia z takimi kijkami będzie...więcej robiła kilosów niż ja na kopalni:naughty:
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Proszę Ty tylko nie myśl:facepalm: tylko kupuj babci porządny sprzęt, a będziesz widział jak będzie zapierlalała tyczkami z domieszką karbonu. I będzie miała prawdziwy karbon a nie folia 3m:kox:
Kuna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 przyznam że nigdy czegoś takiego nawet w ręce nie miałem. Jestem ciekawy czy aż taka różnica w wadzie
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 powiem tak...trzymałem, to jakiś czas temu w ręce (wagi nie mam w niej), ale różnica curevna w wadze. Już w samych trzymaniu, a jak chodziłbyś to po rękach, byś na pewno byś poczuł ---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:55 ---------- jak byś chwycił stalowy i karbonowy po środku, to byś już zaczynał stwierdzać, że coś "nie tak":naughty:. A jak byś chwycił ten i ten na końcu i trzymał prosto, to wierz mi...bez porównania
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Robert nie chce mi się wierzyć w to że ten 100konny będzie palił aż 1litr mniej niż 130konny... a4 to dość ciężki samochód i skłaniałbym się że mogłoby byc odwrotnie ale wiadomo mogę się mylić bo to tylko moje przypuszczenia i doświadczenie hahaha chyba że ktoś porównywał jazdę lekka nogą bo miałem passata b6 105km i to w ogóle nie jechało i trzebabyło ciągle butować po 4tys żeby jakoś w miarę wyprzedzić.. poważnie brak elastyczności- w porównaniu do passata b5fl 130km (6biegów) była przepasć bo nim spokojnie z 6biegu sie wyprzedzało a do tego b6 było ok.100kg lżejsze od b5fl Jak dla mnie też to jest bezsensowne , ale piszę to co usłyszałem na własne ucho od użytkowników ( i przeczytałem w necie także od użytkowników ) mam na myśli silnik [AVB] nie [AVF] [AVFa] mam i mogę z ręką na sercu powiedzieć , że średnio pali 6.8-7.2 litra ... but to już 8 , 9 a nawet 10 litrów ... trasa 5.0-5.5 litrów ... trzeba też pamiętać jakie odległości ktoś pokonuje takim autem Ja np. jeżdżąc do roboty 12 km w jedną stronę plus powiedzmy co kilka dni jakieś tam odcinki 20 , 30 , 50 ... km spala mi średnio właśnie 6.8 - 7.0 Jak miałem 2 miesiące L4 i jeździłem głównie tylko do sklepu po fajki , browara itp. tzn 1-2 km i silnik po tym był gaszony itd. to spalił mi ~ 10 ltr/100km
Rekomendowane odpowiedzi