wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jo tak samo Bydzie ciężko jutro
badboy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jo tak samo Bydzie ciężko jutro jo se juz tropia:facepalm: obys ni miol tak ciezko ;-)
Paplok Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 w ten piękny dzionek paplok sorry troche mi się może za ostro wyrwało wczoraj ale uwierz mi że wszyscy tu albo większość myśli podobnie tylko nie wiem czemu nic nie piszą po pierwsze.. szukaj po cenie bo wiadomo dla każdego kasa najważniejsza.. potem w najtanszych znajdziesz albo: 1.okazja 2.golas 3.ulep 4.duzy przebieg i co ja Ci tu mam jeszcze napisać- skoro chcesz wypas bo nie bedziesz miec potem kasy to liczysz sie z 1 3 i 4.. musisz wybrac odpowiednio cenowo czyli jednak nie w najtanszych- na okazje nie licz wiele osób liczyło (w tym ja i kupilem b7 na wypasie ktore teoretycznie mialo mnie wyjsc 40tys a bylo spawane przed tylnymi siedzeniami ) do tego w auto używane nigdy nie wejdziesz.. auto na które nie ma gwarancji zawsze może sie zepsuć i będziesz musiał za to zaplacic- choćby miało i prawdziwy przebieg 50tys km! zawsze sie może coś stać.. wiec jesli nam tu wrzucasz linki.. ogladamy i piszemy cos to do konca sie tym nie sugeruj jak bialo i czarno.. tylko pomagamy... jak cos jest nie tak i bylo zmieniane to moze lepiej ze zmienial- bo fanatyk i dbal ale czasem zmiana jest spowodowana czyms.. i wtedy warto przy ogladaniu zwrocic na to uwage ech co ja sie tyle napisalem... oczywiscie oczywistosci piszemy tu w kółko i to samo ---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:19 ---------- Po 18tce synka:decayed: Paplok cytuj normalnie bo nic nie wiadomo:facepalm: łohohoho no to popijawa była fest Wiesiu co myślisz? bo tragedia jest.. 2dni ni mom moto a od wczoraj już szukom czegoś na moja obecno kieszeń hahaha http://otomoto.pl/show?id=M3109350&preview=1 kumpel sprzedaje czesc Wszystkim seves ja sie wcale nie gniewam takze nie masz za co przepraszac w sumie to ja Was juz tak mecze z tydzien czasu... Tu masz racje chyba zdecyduje sie na B6 z tymi bajerami co bym chcial bo moja druga polowka nie chce B7 bo cena ja straszy....
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin:
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin: już niedługo też będziesz wiedział
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin: już niedługo też będziesz wiedział Grunt to się nie dać
Paplok Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin: już niedługo też będziesz wiedział Grunt to się nie dać tez tak mowilem przed slubem
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin: już niedługo też będziesz wiedział Grunt to się nie dać zobaczymy
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ah te drugie połówki, co one mogą :grin: już niedługo też będziesz wiedział Grunt to się nie dać zobaczymy A co ja siemian
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 się okaże Ty chcesz uczyć ojca dzieci robić PS. w czwartek wraca mój sąsiad, to będą części do AFNa
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 akn'a ---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ---------- się okaże Ty chcesz uczyć ojca dzieci robić no możemy o tym pogadać
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No AKNa ---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- się okaże Ty chcesz uczyć ojca dzieci robić no możemy o tym pogadać A co drugi raz mam Ci pokazać jak to się robi
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 heloł Tyś z wczasów wrócił ,a tam żeś się zgubił ,czy jak
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Seves za Kamieniem w strone Przegędzy fajna Honda stoi do sprzedania
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 http://moogle.pl/478/wiosna-cieplejszy-wieje-wiatr
Rekomendowane odpowiedzi