A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Przeglądałem Arek teraz fotki ze spota i rzuciły mi się w oczy dwie miłe Panie które zawsze stoją z flaszką w ręku. :polew: :polew: a szkoda ze cie nie bylo i ich nie slyszales Przed : Po : Jutro jeszcze porobię logi bo dziś mi się już nie chciało pieknie, pieknie ciekawe czy bedzie czuc jakas roznice [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 22:40_________________________________________________ dobrej nocy wszystkim spokojnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Przejebane miałem z przewodem zasilającym turbo w olej , ale dałem rady , odkręciłem go od bloku silnika i 2 godziny wyciągałem turbo razem z nim raz lewo , prawo , góra , dół itp ... turbo wyjąłem nietypowo pod auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Robert jak coś zrobi to jest extra ,tera niunia będzie Mu śmigać że ho ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Przed : Po : Jutro jeszcze porobię logi bo dziś mi się już nie chciało :shocked: :slina: :slina: no normalnie nowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 dobrej nocy wszystkim Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Robert jak coś zrobi to jest extra ,tera niunia będzie Mu śmigać że ho ho nie wiadomo jak będzie z tym przewodem bo mi się trochę przekręcił i nie wiem czy to tak może być [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 22:43_________________________________________________ dobrej nocy wszystkim Dobrej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 dobrej nocy wszystkim [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 22:45_________________________________________________tez lece Synki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 tez lece Synki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie wiem jak tam na spocie ale na forum zachował się jak ciul na spocie też wydawał mi się jakiś giejowaty :gwizdanie: Taka piz*eczka ... [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 23:00_________________________________________________Czytałem że ktoś tam naklejki by chciał :?: Na spota wezmę , ze dwie mogę rozdać gratis resztę zostawiam dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Na spota wezmę , ze dwie mogę rozdać gratis resztę zostawiam dla siebie konkurencje robisz Angry'emu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Na spota wezmę , ze dwie mogę rozdać gratis resztę zostawiam dla siebie Jedna dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie wiem jak tam na spocie ale na forum zachował się jak ciul na spocie też wydawał mi się jakiś giejowaty :gwizdanie: Taka piz*eczka ... Hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jedna dla mnie Ok jedna dla Wieśka Została jeszcze jedna [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 23:11_________________________________________________ Na spota wezmę , ze dwie mogę rozdać gratis resztę zostawiam dla siebie konkurencje robisz Angry'emu :gwizdanie: A Andrzej je chce sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Chciałbym go posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Chciałbym go posłuchać moze bedzie na spocie :gwizdanie: A Andrzej je chce sprzedać ? yhy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Chciałbym go posłuchać Serio taki cytuję ciul z niego i według mnie Tomek chciał sobie obejrzeć w środku to otworzył mu centralny , podjechał z drugiej strony a tu jeb znowu zamknięte ten ciul bał się żeby nikt mu do środka nie wlazł [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________ yhy :gwizdanie: No i co ale ja dam gratis kolegom ... ale tylko dwie (góra trzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Chciałbym go posłuchać moze bedzie na spocie :gwizdanie: No to trza się merytorycznie przygotować,a skąd on jest [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 23:21_________________________________________________Aaa to ciuli trzeba tępić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 z pod Raciborza chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Gdzieś z SRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 z pod Raciborza chyba Szałociorz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi