Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 jutro mam psycho z gruby to mi styknie, czy kupować ten od viakena?? VAG KKL USB Serwis VW Audi Passat Golf Polo itd PL (2405760176) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Styknie ale od Viakena kupisz w tej samej cenie ( a nawet taniej ten niebieski ) Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji
Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji a tu nie warto floty dopłacac? /danke
wiesiek3d Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Robert co porabiasz nic Cię nie widać ? ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacjia tu nie warto floty dopłacac? Robi to samo co niebieski
Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kur.. jestem na liscie rezerwowej na polibudzie :/ studiuje ktoś tutaj z całej ferajny? grześku, ciulnij o zol
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kur.. jestem na liscie rezerwowej na polibudzie :/studiuje ktoś tutaj z całej ferajny? noo...ja studiuję ...jak rozebrać takie paście jak nokia c6:facepalm:
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kur.. jestem na liscie rezerwowej na polibudzie :/studiuje ktoś tutaj z całej ferajny? grześku, ciulnij o zol :decayed: ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ---------- a przydałoby się, ją je_bnąć... ale za wysoka data jest:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi