Polko_V Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ja pierdziu, ale te ceny kosmiczne są u nas w Rybniku części do auta. Chciałem komplet zawieszenia i zaśpiewali o dużo za grubo niż w sklepach internetowych.. Skąd oni te ceny biorą, W dodatku chciałem radio ogarnąć.. Bo mam kaseciaka gamme i nie da sie do tego zmieniarki podpiąć Myślałem, zeby zmienic na 2din i włożyć coś bajeranckiego ale kasa z nieba nie leci a na taki zabieg bym musiał wyciepać z 800 zł. I chyba będę musiał kupić Pioneera MVH-1400UB bo nie opłaca się tak pienieżnie polecieć. Tylko wyglad zaś sie wiejski zrobi, ale trudno:kwasny: A pytałeś u Bronowskiego na Sławików:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie kojarze gościa, ale sie wrazie czego rozejrzę. Z Grzegorzem sie najwyzej dogadam ale dzieki za info! / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 siemka mam do was sprawę ma ktoś komputer żebym mógł podjechać do do kogoś audikiem i zobaczyć jakie ma błędy bo dalej mam z nim problemy i ile by to kosztowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 siemka mam do was sprawę ma ktoś komputer żebym mógł podjechać do do kogoś audikiem i zobaczyć jakie ma błędy bo dalej mam z nim problemy i ile by to kosztowało. Możesz, ale nie wiem czy masz tyle kasy , ale z 2,5 to najlepiej do Artura, choć nie wiem czy ma kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Co myślicie ? dla mnie ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 siemka mam do was sprawę ma ktoś komputer żebym mógł podjechać do do kogoś audikiem i zobaczyć jakie ma błędy bo dalej mam z nim problemy i ile by to kosztowało. jak chcesz podpiąć nie ma problemu - dziś po południu/wieczorem mam czas jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Co myślicie ? dla mnie ogień łaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 fajne, cza się brać do nauki takiego dancingu tak ażeby być królem imperium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Co myślicie ? dla mnie ogień za***iście się ruszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Siema:hi: ładna dupcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja jestem po kursie tańca zaliczyłem 3stopień, tylko 4 jeszcze brakuje...ale takiego czegoś "nie reklamowali" tam...może w tym czwartym jest już taka miazga:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Uczyłes się tańczyć przed weselem czy po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 oczywiście przed weselem (około roku przed miałem koniec 3 stopnia)... mieliśmy iść na 4, ale zaczęły się problemiki różnego pokroju pojawiać...tego dobrego i złego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Audi A4 B5 Lift RADIO CD Symphony 2-din Kod Książk (2596086306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tanio jakos nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 takiego złomu i rupieci:shock3: bym w życiu nie wziął i to jeszcze za taką cenę jak już to tylko tunel bo to jest okazja pod warunkiem, że nie wygląda jak te radio:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 obudowa rozdupcona i 7 dni gwarancji stąd pewnie ta cena grzesiek, a co do naszego interesu to sie prawdopodobnie dogadamy i zadzwonie do Ciebie albo sie spikniemy jak juz będę miał wszystko zebrane ($) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi