A-rek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 pochwal się Wiesiek na co zmieniasz Basia powiedziała: nie chca już tego kombika na placu widzieć Dokładnie nowe już stoi też VAG ale nie oooo i nie ON no tyś je jednak pierunszczok:naughty: Chevrolet no tak, typowy przedstawiciel grupy VAG:whistling:
ROBERT Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 A mój strzał to Skoda Rapid ( chyba nawet czerwona )
seves Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 A mój strzał to Skoda Rapid ( chyba nawet czerwona ) a to nowe Wiesiek kupił ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- co myślicie? Oferta - Mercedes-Benz CL 55 AMG - Mercedes CL 55 AMG 2001r, pojazd sprowadzony, uszkodzony jak na zdjęciach, silnik ok, air bagi czołowe ok, bogato wyposażony: - amg mnie zaczynają kręcić.. szczególnie ten dźwięk
A-rek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 A mój strzał to Skoda Rapid ( chyba nawet czerwona ) jak kupił nową Skode to niech żałuje, że ze mną nie pogadał bo szef Margo to mój dobry kumpel, a rabatami teraz nieźle dzielą ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Seves Merc łądny ale trochę go z przodu brakuje:kwasny:
bugi23 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Seves jak byś chciał kolega ma do sprzedania Mietka CLK 320 z LPG na pełnym wypasie (chyba), 1997rok, przebieg przeszło 140 tyś. albo 150 tyś. coś koło tego.
seves Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Seves jak byś chciał kolega ma do sprzedania Mietka CLK 320 z LPG na pełnym wypasie (chyba), 1997rok, przebieg przeszło 140 tyś. albo 150 tyś. coś koło tego. dzięki powoli myślę nad jakimś amg ale dopiero przyjdzie na to czas ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Seves Merc łądny ale trochę go z przodu brakuje:kwasny: Oferta - Mercedes-Benz CL 63 AMG - -= MERCEDES CL 63 AMG=- UNIKAT WYPRODUKOWANO TYLKO 26SZT 1 REJESTRACJA X.2003 ORGINALNY PRZEBIEG 43.000KM AUTO JAK NOWE no tutaj trochę inna juz kasa
wiesiek3d Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 A mój strzał to Skoda Rapid ( chyba nawet czerwona ) To nie sedan a liftback i zrobiony z chińskiego plastiku w środku, masakra za tą kasę dobra godej jetta to co WIesiu jetta? Bingo....................................... Panowie pijemy a reszta o suchym pysku Po długich poszukiwaniach i jazdach próbnych zapadła decyzja i to wspólnie z Basią Jetta i już. Wiem, wiem zaraz będą pytania i co i jak, no to żeby Was serce nie bolało piszę, wersja Highline, silnik 1,4 TSI 122 KM, kolor black, środek jasny beż, itd, itp. Powiem tylko że za***iste auto w porównaniu do B5:jerk: Seves i żeby Cie serce nadal nie bolał to zawias sport obniżona i to w ori Zamienię zawias na zwykły:whistling: Jak ta tylko silnik inny i felung, kupiona w tym salonie AUTORUD, Volkswagen Jetta 1.4TSI 160KM HIGH DEALER GWAR. - otoMoto.pl
A-rek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wiesiek gratulacje:thumbup1: daj więcej info, jaki rok, jaki przebieg...
Rekomendowane odpowiedzi