blant88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem Jak co to "Papik" w Rzuchowie a ja tam byłbym za tym żeby robić całe lato jak jest ciepło w Rybniku w tym drewnianym domku Arek,Wiesiek ,Seves wiedzą o jaki chodzi moim zdaniem za***iste miejsce :]
wiesiek3d Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ten lokal jak się leci na Gliwice jest bardzo drogi Proponujcie jak będzie czas to się pojawię, młodzi jesteście i do was powinna należeć inicjatywa. Mogą być i tajskie dziwki
Matek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Lotnisko w gotartowicach - można posiedziec jak bedzie cieplej, wuszt, piwko i fajny parking.. tajskich dziwek to tam nie będzie ale...
blant88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 a ja tam jestem za tą chatką przy lesie :]
wiesiek3d Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Lotnisko w gotartowicach - można posiedziec jak bedzie cieplej, wuszt, piwko i fajny parking..tajskich dziwek to tam nie będzie ale... Nie ma tajskich to nie jadę
seves Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 siema siema ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? siemasz skąd jestes? ja mam kompa i kabel wiec jak masz po drodze do rybnika to nie musisz wpadac na spota tylko podjedz do mnie:wink: jak cos to PW Co do miejscówki to mi to jest obojetne byle byl parking i miejsce zeby usiasc przy sredniej/ujowej pogodzie
siemasz007 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 siema siema ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? siemasz skąd jestes? ja mam kompa i kabel wiec jak masz po drodze do rybnika to nie musisz wpadac na spota tylko podjedz do mnie:wink: jak cos to PW Co do miejscówki to mi to jest obojetne byle byl parking i miejsce zeby usiasc przy sredniej/ujowej pogodzie Jestem z okolic Wodzisławia, dokładnie Czyżowic, ale w Rybniku bywam przynajmniej raz w tygodniu tak więc będe miał Cię na uwadze Póki co przymierzam się do zakupu kabelka i moje pytanie do was...który kabel obsłuży moją A4 B6 AWX 2001 i brata A6 C6 ? Czy to da rade : Interfejs VAG USB KKL + OBD2 + OBD1 +piny PROMOCJA (2940226429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sorry za ot
wiesiek3d Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Za słaby ten kabelek ,szukaj VCDS a nie VAGCOM, no i poczytaj sobie w dziale diagnostyka.
m3rvin Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 siema siema ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? siemasz skąd jestes? ja mam kompa i kabel wiec jak masz po drodze do rybnika to nie musisz wpadac na spota tylko podjedz do mnie:wink: jak cos to PW Co do miejscówki to mi to jest obojetne byle byl parking i miejsce zeby usiasc przy sredniej/ujowej pogodzie Jestem z okolic Wodzisławia, dokładnie Czyżowic, ale w Rybniku bywam przynajmniej raz w tygodniu tak więc będe miał Cię na uwadze Póki co przymierzam się do zakupu kabelka i moje pytanie do was...który kabel obsłuży moją A4 B6 AWX 2001 i brata A6 C6 ? Czy to da rade : Interfejs VAG USB KKL + OBD2 + OBD1 +piny PROMOCJA (2940226429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sorry za ot ja mam kabelek na sprzedaz vcds z Radlina jestem ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------
Rekomendowane odpowiedzi