wiesiek3d Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 no i B5 sprzedana Widziałem gostka co jechał twoją furką
blant88 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink: a ty też jestes chetny ? To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy Sent from my LG-P700 using Tapatalk ja moge podjechac z tobą i obczaimy daj znac na tel.
seves Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 dobry no i B5 sprzedana Co teraz ? B8 , C7 ? Robert mnie tam "wyścig szczurów" nie interesuje, nawet nie wiem czy wogóle będzie Audi.... Mnie też ciekawi co będzie bo Arek od dawna pisze że na CCCO świat się nie kończy Arek ale jaki to wyścig szczurów, przecież z reguły autko, jak zresztą wszystko wymienia się na nowsze
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Widziałem gostka co jechał twoją furką no nie dziwne bo auto się sprzedało do Popielowa:decayed: Mnie też ciekawi co będzie bo Arek od dawna pisze że na CCCO świat się nie kończy Arek ale jaki to wyścig szczurów, przecież z reguły autko, jak zresztą wszystko wymienia się na nowsze no ja tam nie potrzebuje nowszego auta....
seves Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Arek ale jaki to wyścig szczurów, przecież z reguły autko, jak zresztą wszystko wymienia się na nowsze no ja tam nie potrzebuje nowszego auta.... Wiadomo jest tak że każdy kupuje to co potrzebuje, tylko po prostu im starsze autko tym trudinej jest znaleźć zadbany i pewny egzemplarz. Co innego jeśli chodzi o awaryjność bo tu jest odwrotnie
Matek Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink: a ty też jestes chetny ? To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy Sent from my LG-P700 using Tapatalk ja moge podjechac z tobą i obczaimy daj znac na tel. i po pracy. Grzegorz jest na urlopie do konca tygodnia, ale na znizke w kilka aut sie załapiemy
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Wiadomo jest tak że każdy kupuje to co potrzebuje, tylko po prostu im starsze autko tym trudinej jest znaleźć zadbany i pewny egzemplarz. Co innego jeśli chodzi o awaryjność bo tu jest odwrotnie i otóż to:wink:
seves Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 dobry to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink: a ty też jestes chetny ? To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy Sent from my LG-P700 using Tapatalk ja moge podjechac z tobą i obczaimy daj znac na tel. i po pracy. Grzegorz jest na urlopie do konca tygodnia, ale na znizke w kilka aut sie załapiemy mój brat ciuła kasę, bo ostatnio rzucił się na zmianę zderzaków i trochę go to kosztuje. ale na program jak mu powiedziałem że może nawet uda się taniej już jest zdecydowany andellh widzę że tu zerkasz mogę zrobić jakaś listę na grupowe chipowanie w osobnym wątku jeśli chcesz tzn jeśli znajdziesz czas i możliwość bo jak się zbierze więcej autek to nie wiem ile masz wolnego czasu
Matek Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 W sumie ta lista niegłupi pomysł Arek sprzedałeś fure mojemu koledze z klasy z technikum dzis sie w robo o tym dowiedziałem
blant88 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 dobry to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink: a ty też jestes chetny ? To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy Sent from my LG-P700 using Tapatalk ja moge podjechac z tobą i obczaimy daj znac na tel. i po pracy. Grzegorz jest na urlopie do konca tygodnia, ale na znizke w kilka aut sie załapiemy mój brat ciuła kasę, bo ostatnio rzucił się na zmianę zderzaków i trochę go to kosztuje. ale na program jak mu powiedziałem że może nawet uda się taniej już jest zdecydowany andellh widzę że tu zerkasz mogę zrobić jakaś listę na grupowe chipowanie w osobnym wątku jeśli chcesz tzn jeśli znajdziesz czas i możliwość bo jak się zbierze więcej autek to nie wiem ile masz wolnego czasu jestem na TAK za tą listą
A-rek Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Arek sprzedałeś fure mojemu koledze z klasy z technikum dzis sie w robo o tym dowiedziałem no to mam nadzieje, że kolega będzie o nią dbał tak samo jak ja:decayed:
Matek Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Będzie Juz ma w planach wieksze koło i cos o fisie podgadywał Gwint założony
seves Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Synki ale robienie listy bez zainteresowania anderllha jest bezsensu napiszę do niego PW i się dowiem co myśli bo był tu i zerkał ale tematu nie podjął
Rekomendowane odpowiedzi