Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i B5 sprzedana

Widziałem gostka co jechał twoją furką :naughty:

Opublikowano

to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink:

a ty też jestes chetny ?

To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy

ja moge podjechac z tobą i obczaimy :wink: daj znac na tel.

Opublikowano

:hi: dobry

no i B5 sprzedana

Co teraz ?

B8 , C7 ? :naughty:

Robert mnie tam "wyścig szczurów" nie interesuje, nawet nie wiem czy wogóle będzie Audi....

Mnie też ciekawi co będzie bo Arek od dawna pisze że na CCCO świat się nie kończy :decayed:

Arek ale jaki to wyścig szczurów, przecież z reguły autko, jak zresztą wszystko wymienia się na nowsze :kox:

Opublikowano

Widziałem gostka co jechał twoją furką :naughty:

no nie dziwne bo auto się sprzedało do Popielowa:decayed:

Mnie też ciekawi co będzie bo Arek od dawna pisze że na CCCO świat się nie kończy :decayed:

Arek ale jaki to wyścig szczurów, przecież z reguły autko, jak zresztą wszystko wymienia się na nowsze :kox:

no ja tam nie potrzebuje nowszego auta....

Opublikowano

no ja tam nie potrzebuje nowszego auta....

Wiadomo jest tak że każdy kupuje to co potrzebuje, tylko po prostu im starsze autko tym trudinej jest znaleźć zadbany i pewny egzemplarz. Co innego jeśli chodzi o awaryjność bo tu jest odwrotnie :decayed:

Opublikowano

to myślcie i zastanawiajcie się szybciej nad tym programem bo słyszałem że Grzesiek to na serio w porządku gość i myślę że przy jakimś "grupowym" chipowaniu udałoby się jeszcze troszkę zbić z ceny:wink:

a ty też jestes chetny ?

To co, po 10 atakujemy? Ja mam jutro na 5 wiec po 13 bede w domu. Jak ktos ma ochote to moze ze mną podjechac, to ogarniemy temat czy w tyle osób jakąś zniżke dostaniemy

i po pracy. Grzegorz jest na urlopie do konca tygodnia, ale na znizke w kilka aut sie załapiemy

Opublikowano

Czyje to?? :grin:

2049.jpg

Opublikowano
Wiadomo jest tak że każdy kupuje to co potrzebuje, tylko po prostu im starsze autko tym trudinej jest znaleźć zadbany i pewny egzemplarz. Co innego jeśli chodzi o awaryjność bo tu jest odwrotnie :decayed:

i otóż to:wink:

Opublikowano

Opublikowano

dobry :hi:

a ty też jestes chetny ?

i po pracy. Grzegorz jest na urlopie do konca tygodnia, ale na znizke w kilka aut sie załapiemy

mój brat ciuła kasę, bo ostatnio rzucił się na zmianę zderzaków i trochę go to kosztuje.

ale na program jak mu powiedziałem że może nawet uda się taniej już jest zdecydowany :wink:

andellh widzę że tu zerkasz :wink:

mogę zrobić jakaś listę na grupowe chipowanie w osobnym wątku jeśli chcesz tzn jeśli znajdziesz czas i możliwość :wink: bo jak się zbierze więcej autek to nie wiem ile masz wolnego czasu :eusathink:

Opublikowano

W sumie ta lista niegłupi pomysł :wink: Arek sprzedałeś fure mojemu koledze z klasy z technikum :decayed: dzis sie w robo o tym dowiedziałem :wink:

Opublikowano
dobry :hi:

a ty też jestes chetny ?

mój brat ciuła kasę, bo ostatnio rzucił się na zmianę zderzaków i trochę go to kosztuje.

ale na program jak mu powiedziałem że może nawet uda się taniej już jest zdecydowany :wink:

andellh widzę że tu zerkasz :wink:

mogę zrobić jakaś listę na grupowe chipowanie w osobnym wątku jeśli chcesz tzn jeśli znajdziesz czas i możliwość :wink: bo jak się zbierze więcej autek to nie wiem ile masz wolnego czasu :eusathink:

jestem na TAK za tą listą :wink:

Opublikowano
Arek sprzedałeś fure mojemu koledze z klasy z technikum :decayed: dzis sie w robo o tym dowiedziałem :wink:

no to mam nadzieje, że kolega będzie o nią dbał tak samo jak ja:decayed:

Opublikowano

Będzie :wink: Juz ma w planach wieksze koło i cos o fisie podgadywał :naughty:

Gwint założony :wink:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: elo
Opublikowano
Opublikowano

Synki ale robienie listy bez zainteresowania anderllha jest bezsensu :decayed:

napiszę do niego PW i się dowiem co myśli bo był tu i zerkał ale tematu nie podjął