wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Da się Poczytaj kodowanie tu na forum może podejdzie. Szkoda że nie masz VCDSa on podpowiada kodowanie
blant88 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 a dzisiaj Żory będą żyć bo zagra "Dżem" yeahh bedzie pewnie za***iście
Dejmien Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Hej wszystkim mam nadzieje,że coś mi doradzicie,niedawno zaczęły skakać obroty z 800obr/min do 1200obr/min po podpieciu u mechanika pod komputer wyskoczył błąd biegu jałowego,wymieniłem pierwszą sondę i dalej nic się nie zmieniło,kilka dni temu wymieniłem przepustnicę po wymianie obroty już nie skaczą , ale są za wysokie cały czas pokazują 1100obr/min nie ma żadnych błędów silnika a przepustnica jest po adaptacji,miał ktoś podobny problem?
blant88 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Hej wszystkim mam nadzieje,że coś mi doradzicie,niedawno zaczęły skakać obroty z 800obr/min do 1200obr/min po podpieciu u mechanika pod komputer wyskoczył błąd biegu jałowego,wymieniłem pierwszą sondę i dalej nic się nie zmieniło,kilka dni temu wymieniłem przepustnicę po wymianie obroty już nie skaczą , ale są za wysokie cały czas pokazują 1100obr/min nie ma żadnych błędów silnika a przepustnica jest po adaptacji,miał ktoś podobny problem? tutaj sie zapytaj tam już ci prędzej odpowiedzą 1.8T
Matek Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Maxito Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Siemka ziomale może ktoś się przyda na 2014 zapraszam http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-logo-klubu-2014-czas-zaczac-288388/
Rekomendowane odpowiedzi