Matek Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Arku, no ba.. Ja od siebie mogę polecic " Strefa Glancu " http://www.strefaglancu.com/Powołuj się na mnie i będzie dobrze. Co do oklejania polecam https://www.facebook.com/HydrografikaRybnik/ , Damian chyba jest u nas nawet na forum, powinieneś kojarzyć faceta A4 B6 na Air Ride. A jak nie oni to Maxfol P.S Wieśku no niestety nic nie dołożyła.. Ale grzecznym trzeba być. Raz na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Widzę gruby spot się szykuje, tyle chętnych że nie wiadomo gdzie się pomieścimy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Arku, no ba.. Ja od siebie mogę polecic " Strefa Glancu " http://www.strefaglancu.com/Powołuj się na mnie i będzie dobrze. Co do oklejania polecam https://www.facebook.com/HydrografikaRybnik/ , Damian chyba jest u nas nawet na forum, powinieneś kojarzyć faceta A4 B6 na Air Ride. A jak nie oni to Maxfol P.S Wieśku no niestety nic nie dołożyła.. Ale grzecznym trzeba być. Raz na rok Matek, a z kloszami lamp tez sa w stanie cos ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 No jasne, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siemka... Od Was z rejonu drajwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) P.S Wieśku no niestety nic nie dołożyła.. Ale grzecznym trzeba być. Raz na rok Helloł synki Czas zająć się wychowaniem teściowej. Siemka... Od Was z rejonu drajwer Niby od nas a jednak SRB z naciskiem na Beeee. Daniel to jet tam gdzieśmy już grilowali ,tak ? Edytowane 20 Marca 2016 przez wiesiek3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siemka... Od Was z rejonu drajwer Pewno sie bal zeby auta mu nie porysowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Miałem smaka linkę zapiąć i wytargać sztrucla na środek parkingu. Potem wystarczy zadzwonić po SM i niech czynią swą powinność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Wiesiek tak to jest tam Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sobota 2.04 ma być ekstra pogoda Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sobota 2.04 ma być ekstra pogoda Co wy na to?Jestem ZA Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jak by mi sie udalo to moze i bym wpadl bo juz wieki sie z wami synki nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No i wporzo ja ogarnę ta miejscówkę i będzie git Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Miałem smaka linkę zapiąć i wytargać sztrucla na środek parkingu. Potem wystarczy zadzwonić po SM i niech czynią swą powinność Jeszcze bys se auto przesilil, pierdzielil debili, naklejeczka na szybe karny ku**s i juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 hi hi helloł już się tak z tego parkowania nie nabijajcie nie raz tak stałem bo inne auta stoją pomiędzy liniami, wjeżdzasz między nie a kiedy wracasz tamtych aut nie ma i to Twoje wygląda na "karnego kuta**" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 hi hi helloł[emoji14] już się tak z tego parkowania nie nabijajcie nie raz tak stałem[emoji14]bo inne auta stoją pomiędzy liniami, wjeżdzasz między nie a kiedy wracasz tamtych aut nie ma i to Twoje wygląda na "karnego kuta**" No helloł Kajś ty był? Co tam słychać? Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Daniel no ja Cię w międzyczasie pozdrawiałem parę razy przez Twoją hahaha a tak sie szlajam to tu to tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Daniel no ja Cię w międzyczasie pozdrawiałem parę razy przez Twoją hahaha a tak sie szlajam to tu to tam A to w jaki sposób?! hyhy No wspominała że byłeś[emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi