blant88 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mi muszą postojówki z alledrogo przyjść bo bez jednej trochę przypał Jak jutro będą to możliwe, że wpadnę HyhyWysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam,mam pytanko do B6 wejdzie mi koło 9,5j et 32 19" na przód i tył ?Damian ty wpadniesz w sobotę?Wysłane z mojego LG-D620 Mati będziesz z Daria w sobotę? Wysłane z mojego LG-D620 Dajcie znać na fejsie o której i gdzie z chęcią wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie gdzie dokladnie bedzie ten spocik ? Trzeba zaczac sie integrowac z klubowiczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jutro panowie 16.15 na małym Tesco koło McDonald Wysłane z mojego LG-D620 A kogo nie będzie ten pojadl[emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 Bo ja i tak o 17 będę jechał po kierowcę[emoji14] to jak ktoś się spóźni na Tesco niech da znać to podjadę po niego i za prowadzę na miejscówkę[emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wrzuć dane pod gps 'a i każdy dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wrzuć dane pod gps 'a i każdy dojedzie50.108479,18.572963Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemanko. Gdyby ktos czegos nie wiedzial 790231105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 podziękował Wszystkim za spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja również dzięki wszystkim fajnie było was widzieć dzięki jeszcze raz dla: Artura, Damiana, Wieska, Mateusza, Dari, Szymona,Krzyśka, Dawida no i dla mojej że mnie odwiozla Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja rowniez danke I Danielowi za chlanie w Amanisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzieki Panie i Panowie za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja rowniez danke I Danielowi za chlanie w Amanisie Jakie chlanie kulturalnie przy piwku[emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 "eleganckie" Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dobry Panowie zajmuje się ktoś wymianą liczników ? Chciałem do swojej wrzucić licznik z FIS'em ,ale sam się za to nie chce zabierać Jak tak to ew koszta bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 a i ja dzięki za "przedspota" hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Heyyyy...pany jak tam ognicho??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Heyyyy...pany jak tam ognicho??? Jakie ognicho Panowie nie macie gdzieś zalegającej sprawnej zmieniarki ? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez wiesiek3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Heyyyy...pany jak tam ognicho??? Jakie ognicho Panowie nie macie gdzieś zalegającej sprawnej zmieniarki ? nie wiem o czym ten Przemo gada może i mam ale taką z be pińć muszę sprawdzić ...będę koło 22 w domu to ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi