PrzemoS4 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wrzuć dane pod gps 'a i każdy dojedzieArtur , nie potrzebujesz dokupic sobie felgi do swojega smerfa?Jakies graciory pi pomaucie zostaly i miedzy innym lezy mi avusIII 18' x8j et 45 x 1 sztuka , mialem ja jako zapasowe, wiem ze jezdzisz na takich dlatego najpierw pytam Ciebie, pozniej ewentualnie wystawie.... Pisz tu albo tel BiereTo wpadaj ja zobaczyc, tak samo pomalowana jest jak tamte ktore mialem zalozoneSpoko, to jutro u mnie tylko daj znac o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pozdrowieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I znowu powrót do PL ponad 900 km ale B piuntkom hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie organizujecie spot w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W piątki są w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja mam na 23 jak coś, a moze w srode? ma byc ladnie? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie może kombinowaliście już coś ze swoimi wydechami? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/355856-sportowe-mruczenie-24-v6/#entry4808810jak tak to proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pozdrowieni Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na spot do rbk w piątek mógłbym się dokulac bo Gliwice to już ponad mój zasięg ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A mi to jedno ja mam nocki 00.30 więc obojętne to robimy środę czy piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Na spot do rbk w piątek mógłbym się dokulac bo Gliwice to już ponad mój zasięg ;dSkąd jesteś? Albo ile Ci pali padlina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 70km do Gliwic, sjz albo rbk to jeszcze ;p W maju widzimy się na "Jastrzębski TUNING DAY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 ...skąd jestes? Jesteś facetem? Bo jeśli jesteś kobietą to juz rozumiem odpowiedź W maju widzimy się na "Jastrzębski TUNING DAY" Nie jeżdżę na takie imprezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeszcze do szkoły chodzę, także nie stać mnie na trzaskanie kilometrów bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wypady na spoty to nie są bezsensownie przejechane kilometry... A jak już tak to widzisz to po kiego wogóle ruszać temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja pytam tylko o jastrzębie albo rybnik, także wtedy pojadę. Jeśli ma się zrobić ponad 100km, żeby spotkać 3 osoby to trochę bezsensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi