Polko_V Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Oooo on godo !!! Wtapia się ...wierzysz, że ta osłonka dalej nie jest zamontowana ?! Ahh...te moje tempo modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 No jak ja bym wymieniał walki jak Ty modzisz to .... dopiero drugi z lewej by był brany pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) No jak ja bym wymieniał walki jak Ty modzisz to .... dopiero drugi z lewej by był brany pod uwagę ...no, który raz ten drugi z lewej wymieniasz?? Edytowane 25 Września 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Pany wiecie moze gdzie na Rybniku wypiaskuja mi takie pierdoly jak zaciski jarzma itp i jako sie cenia za to? bo nie wiem czy znajdę wystarczająco duzo czasu aby sie samemu tym zajac jakos PAM System ul. Gronowa 9, 44-251 Rybnik 601 886 933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Pany wiecie moze gdzie na Rybniku wypiaskuja mi takie pierdoly jak zaciski jarzma itp i jako sie cenia za to? bo nie wiem czy znajdę wystarczająco duzo czasu aby sie samemu tym zajac jakos PAM System ul. Gronowa 9, 44-251 Rybnik 601 886 933 dzwoniłem już tam i ponoć nie zajmują sie takimi sprawami ogólnie to ciężko coś znaleźć w pobliżu, wiec chyba pozostanie wysłać to komuś albo samemu sie z tym pomęczyć Edytowane 26 Września 2016 przez akro023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 ...wyślij do dev'a...wypiaskuje i pomaluje na jaki kolor chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W niedobczycach na jabolowej jest chyba firma co piaskuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W Wodzisławiu na Jastrzebskiej Maroszczyk (wulkanizacja) piaskuje. Robiłem u niego parę kompletów i byłem zadowolony. Cena też śmieszna. Malowalem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 znalazlem cos na Rydułtowy ul.Mickiewicza ponoc 160zl wszystkie zaciski jarzma oslony piaskowanie i malowanie wiec chyba nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 U Dev'a cena podobna A malowanie proszkiem i piec do tego to coś innego niż hamerajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A malowanie proszkiem i piec do tego to coś innego niż hamerajt w okolicach Rybnika też znają takie rzeczy jak proszek i piec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 U Dev'a cena podobna A malowanie proszkiem i piec do tego to coś innego niż hamerajt u tego Pana ok 400zl za cały komplet, wiec albo za wysoko albo normalnie, ale skoro można to zrobić do 200zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Komplet z zimerami nowymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 no własnie tez sie pytałem i ponoć jak to wymieniać to cena jeszcze w gore wędruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 wiecie kiedy dostaje sie magiczne klikniecie i można dodawać tematy w dziale sprzedam ? bo widnieje mi taki niesforny napis: Nie możesz napisać tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 wiecie kiedy dostaje sie magiczne klikniecie i można dodawać tematy w dziale sprzedam ? bo widnieje mi taki niesforny napis: Nie możesz napisać tematu Jeśli się nie mylę to musisz mieć więcej niż 30 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 kurde a chciałem wystawić oponki zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi