Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej moja propozycja jest taka, by zarezerwować miejsca w Dworku Nad Stawem miejsca jeszcze są !! a to ważne. Cena korytka na 12 osób 210. Oto link http://www.dworeknadstawem.pl/menu/70525180524/#1 decyzję trzeba by podjąć jak najszybciej najlepiej dzisiaj lub jutro do południa, czekam na wasze zdanie. Bo na kotwicy jest i tak zimno o tej porze, a druga sprawa koszt najmu to kilka falasze w barze, a zawsze możemy mieć coś swojego pod stołem!!!! co o tym sądzicie.

dzieki za informacje ale ja jestem za tym aby zostac za "kotwica".

a co do zimna to jutro dam znac czy jest tam ogrzewanie w domkach (podejrzewam ze tak), a jak nie bedzie to zabierze sie farelki :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Duuuzo Was czyta :) I tak szczerze powiedziawszy... to wiadomo, że jak faceci biorą kobiety na "męskie" spotkania to raczej po to, aby miał kto ich do domu odstawić...a najlepiej jeszcze w domciu do łóżeczka zapakować i jakiś proszeczek na ból głowy zarzucić :gwizdanie

EEeee przesadzasz u Nas pełna kulturka :gwizdanie:

Opublikowano

Kurcze ale Wilma dużoooo wie o nas :gwizdanie: :mysli:

:wink4:

Opublikowano

z moich obserwacji wynika, że to raczej Wasze Panie (czyt. zastępcy kierowców po popitkach :naughty:) a to zmienia nieco postać rzeczy :cool1:

no prosze ile tu ciekawych rzeczy mozna sie na tym forum "o nas" dowiedziec :gwizdanie:

i jakby nie bylo Wilma juz duuuzo o nas wie :decayed:

Duuuzo Was czyta :) I tak szczerze powiedziawszy... to wiadomo, że jak faceci biorą kobiety na "męskie" spotkania to raczej po to, aby miał kto ich do domu odstawić...a najlepiej jeszcze w domciu do łóżeczka zapakować i jakiś proszeczek na ból głowy zarzucić :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Rozmawialiśmy teraz z Arkiem i nie bardzo jesteśmy za tym "Dworkiem"

Arek twierdzi , ze domki na "Kotwicy" są ogrzewane ... a jak nie będą można zabrać jakieś 2-3 farelki (ja mam jedną jakby co) :wink4:

są elektryczne ale można zabrać farelkę tylko więcej za prąda zapłacicie
Opublikowano

Ja mam piec na butle gazową to nagrzejemy

Opublikowano

nie trzeba byłem tam na sylwestra było -5 i te grzejniki płytowe dały radę :good:

Opublikowano

są elektryczne ale można zabrać farelkę tylko więcej za prąda zapłacicie

Czyli zostajemy przy "Kotwicy" :good:

Marcin gdzieś najpóźniej do czwartku musiałbyś się określić czy idziesz z nami czy też nie , chyba że już dzisiaj sie wypowiesz :wink4:

Opublikowano

Doszedłem do wniosku że Wilma to zakonspirowany agent żeńskiej części forum i donosiciel naszych żon :wink4:

Opublikowano

Arek twierdzi , ze domki na "Kotwicy" są ogrzewane ... a jak nie będą można zabrać jakieś 2-3 farelki (ja mam jedną jakby co) :wink4:

dokladnie ja tez jestem za kotwica.. nie ma co zmieniac.. tym bardziej ze Arek juz zarezerwowal domek :wink4:

Opublikowano

Wiesiek Macgyver :kox:

Opublikowano

dokladnie ja tez jestem za kotwica.. nie ma co zmieniac.. tym bardziej ze Arek juz zarezerwowal domek :wink4:

Tak, :good: Marcin tak zostaniemy pasi Ci to :?:

Opublikowano

nie trzeba byłem tam na sylwestra było -5 i te grzejniki płytowe dały radę :good:

Czyli damy radę :wink4:

A takie będzie dodatkowe ogrzewanie :drunk:

Opublikowano

Jo Ci powiym kto to jest McGyver

To je tyn co tydziyń za oknym w kondomie wisioł :decayed:

Opublikowano

Tomek to jak mam podjechać po Ciebie :?:

Opublikowano

Duuuzo Was czyta :) I tak szczerze powiedziawszy... to wiadomo, że jak faceci biorą kobiety na "męskie" spotkania to raczej po to, aby miał kto ich do domu odstawić...a najlepiej jeszcze w domciu do łóżeczka zapakować i jakiś proszeczek na ból głowy zarzucić :gwizdanie

EEeee przesadzasz u Nas pełna kulturka :gwizdanie:

No fakt.. widziałam ten błękitny i pomarańczowy garniturek :cool1: :gwizdanie:

Doszedłem do wniosku że Wilma to zakonspirowany agent żeńskiej części forum i donosiciel naszych żon :wink4:

Hahaha nie powiem... ciekawy zarobek można by na tym zbić :blink: ale obawiam się, że na moje "nieszczęście" ich nie znam :cool1:

A tak ogółem... to nic tu takiego strasznego nie pisaliście... więc chyba nic ciekawego bym nie mogła powiedzieć... no poza tymi paroma paniami z pupami i innymi "rekwizytami" wyeksponowanymi dość dosadnie :D

Opublikowano

Jo Ci powiym kto to jest McGyver

To je tyn co tydziyń za oknym w kondomie wisioł :decayed:

a tej historii nie znom :P

Opublikowano

Napisałem, bo nie widziałem że Arek już zarezerwował, to niech napisze ile to kosztuje za domek, a catering już zarezerwował, bo to sobota i dużo ludzi robi Andrzejki!!!

Opublikowano

No fakt.. widziałam ten błękitny i pomarańczowy garniturek :cool1: :gwizdanie

To były przymiarki na Ylygancko impreza :gwizdanie:

Opublikowano

Napisałem, bo nie widziałem że Arek już zarezerwował, to niech napisze ile to kosztuje za domek, a catering już zarezerwował, bo to sobota i dużo ludzi robi Andrzejki!!!

było pisane :gwizdanie: