seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no do czego tu dochodzi kwiotki no tez jestem w szoku a Wilma moze tego dobrze nie zrozumiec :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja bo :gwizdanie: bydzie kolyndy śpiywoł Tomek bezmała umi śpiewać :gwizdanie: Jak wypija I o to chodzi Tomek
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no tez jestem w szoku a Wilma moze tego dobrze nie zrozumiec :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak wypija I po to m in. "zalewa się robala" [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ Robert czy Ty to widzisz Naśmiewają się z NAS dziady :?: :!: :baseball: :baseball:
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami nie tylko u Ciebie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami Przyjedź , pierwszy raz masz gratis od Firmy
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami Co tam kasa, dobra zabawa i przednie towarzystwo to jest to. Jak wypija I po to m in. "zalewa się robala" [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ Robert czy Ty to widzisz Naśmiewają się z NAS dziady :?: :!: :baseball: :baseball: Przyjrzymy się IM spoko
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami Przyjedź , pierwszy raz masz gratis od Firmy kolega to prawdziwy gentelman
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Przyjrzymy się IM spoko W sobotę żaden nie przyjedzie bo się będą bać :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hahahahaha obawiam się, że zrozumiałam to podwójnie, to co wprost i to co ukryte hahaha jestem odrobinę zajęta a i portfel niebardzo wytrzymuje przed świętami Co tam kasa, dobra zabawa i przednie towarzystwo to jest to. Jak wypija I po to m in. "zalewa się robala" [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ Robert czy Ty to widzisz Naśmiewają się z NAS dziady :?: :!: :baseball: :baseball: Przyjrzymy się IM spoko kto co?
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Naprawę dziękuję za zaproszenie, ale na chwilę obecną nie mogę z niego skorzystać, ale Wam życzę jak najbardziej udanej imprezy Dzięki ... i szkoda [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:33_________________________________________________ kto co? Wiesiek widzisz pierwszy już "pęka" :gwizdanie: :polew:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Przyjrzymy się IM spoko W sobotę żaden nie przyjedzie bo się będą bać :gwizdanie: uważej dzisio żech był na siłowni
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Przyjrzymy się IM spoko W sobotę żaden nie przyjedzie bo się będą bać :gwizdanie: uważej dzisio żech był na siłowni Poczytaj jedną odp. wyżej :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Damy rady, jeden dopalacz i jazda z tym swiatem :polew:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jo se wypija red bula i byda furgoł
Rekomendowane odpowiedzi