ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 z tą etką to ciężka sprawa Nie aż taka trudna ale o wiele łatwiej jest szukać nr. części w modelach od [b6] i wpisaniu nr. VIN ... ( niestety już drugi dekoder się spieprzył , czekam na następny ) ... w [b5] też się da , tylko trzeba troszkę dłużej poszukać [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________ Dziś będę oglądał "Laura" na TVN o 21:30 skąd ja wiedzialem ze nie opuscisz filmu o gornikach...... :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 na razie mnie to męczy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Marcin I co idziecie na imprezkę :?: [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:03_________________________________________________To co pany , na imprezkę bierzemy "Krupnik" , jakieś napoje (Cola , sok itp.) jakieś Chipsy/paluszki , przekąski (śledzie , ogórki ) dobrze myślę nie wiem czy jest tam jakiś czajnik i szklanki ale chyba tak wiec można było by zabrać kawę (cherbatę) cukier
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 To co pany , na imprezkę bierzemy "Krupnik" , jakiś napoje (Cola , sok itp.) jakieś Chipsy , przekąski (śledzie , ogórki ) dobrze myślę nie wiem czy jest tam jakiś czajnik i szklanki ale chyba tak wiec można było by zabrać kawę (cherbatę) cukier Krupnik kupiony, a na reszte sie zgadzam
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 weźcie też srajtaśmę z tego co pamiętam to nie było,a co do zastawy to była tylko kieliszki różnej zorty
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 weźcie też srajtaśmę z tego co pamiętam to nie było,a co do zastawy to była tylko kieliszki różnej zorty dzięki za info
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 i uważajcie by nikogo nie wpuszczać,tam często są kradzieże jak towarzystwo ma lekko w czubie to lubią się przypałętać różni czarodzieje,najlepiej zamknąć domek
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 A może by sie tak dogadać kto co weźmie np. ktoś kupi ze dwie paczki Chips'ów , ktoś inny śledziki , ogórki ... , jeszcze inny kawę , cukier ...
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 lepiej niech jedna osoba kupi przedstawi rachunek i się rozliczycie będzie taniej
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 i uważajcie by nikogo nie wpuszczać,tam często są kradzieże jak towarzystwo ma lekko w czubie to lubią się przypałętać różni czarodzieje,najlepiej zamknąć domek no to ladny nam domek zalatwiles A może by sie tak dogadać kto co weźmie np. ktoś kupi ze dwie paczki Chips'ów , ktoś inny śledziki , ogórki ... , jeszcze inny kawę , cukier ... albo mozna w czasie spota do Tesco wtapic, a wczesniej zrobic sciepe po 10 zl :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 lepiej niech jedna osoba kupi przedstawi rachunek i się rozliczycie będzie taniej Ty to masz łeb [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________ albo mozna w czasie spota do Tesco wtapic, a wczesniej zrobic sciepe po 10 zl :gwizdanie: A tak będzie jeszcze lepiej a po zakupy poślemy nasze kobiety
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 to ja jestem organizatorem nie chłopaki tylko zamkniecie drzwi i już a jak wyjdziecie z domku to nie zostawiajcie cennych rzeczy,to tylko rada
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 to ja jestem organizatorem a kto zalatwil namiary na domek musisz byc tez za cos winny
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 to ja jestem organizatorem a kto zalatwil namiary na domek musisz byc tez za cos winny dobra mogę być
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a kto zalatwil namiary na domek No wiemy Arek ze Ty Dobra na razie spadam , może później jeszcze tu zajrzę
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 chwile człeka nie ma, chwilę sobie w łóżeczku posiedziałam a tu takie obgadywanie swoją drogą jak się naczytam jakie tu romanse odchodzą to aż mi się gorąco robi czuję się taka zawstydzona
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 a kto zalatwil namiary na domek No wiemy Arek ze Ty Dobra na razie spadam , może później jeszcze tu zajrzę pozdrow Laure
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobra uciekam fajny film mam :hi: :hi:
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobra uciekam fajny film mam :hi: :hi: ten taki na redtube itp?
Rekomendowane odpowiedzi