A-rek Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?:
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?: bedzieta tańcować
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 po robocie mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?: Też miałem zadać to pytanie , ale zawsze zapominałem o nim Ja nie mam za bardzo "przenośnego" sprzętu HI-FI , chyba że laptop [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 15:23_________________________________________________ bedzieta tańcować No a jak
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 po robocie mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?: Też miałem zadać to pytanie , ale zawsze zapominałem o nim Ja nie mam za bardzo "przenośnego" sprzętu HI-FI , chyba że laptop [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 15:23_________________________________________________ bedzieta tańcować No a jak yno se szłap nie połomcie
A-rek Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?: bedzieta tańcować a ty zawsze tancujesz jak slyszysz muzyke
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 mialem zapytac jeszcze co do jutra, co z muzyka :?: ma ktos jakiegos bombox'a albo moze wezmie ktos lapka zeby muzyke sobie puscic :?: bedzieta tańcować a ty zawsze tancujesz jak slyszysz muzyke
Gość angry Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Andrzej to taki Travolta jak już to Johny
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jak już to Johny Johnny Lacka Phony
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 po robocie smaku mi na tańcowanie robicie ;(
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 przed nocką No i co goście gotowi do akcji "Burza A4" Ja myslę ze dodatkowe żarcia nie ma co brac ew. jakieś chipsy paluszki.
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 przed nocką No i co goście gotowi do akcji "Burza A4" Ja myslę ze dodatkowe żarcia nie ma co brac ew. jakieś chipsy paluszki. oni są gotowi... ale do milczenia! całymi dniami strasznie milczycie
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 oni są gotowi... ale do milczenia! całymi dniami strasznie milczycie :angry Witam stałą bywalczynię, widzę że czujesz się u nas jak w domu, to fajnie.
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 oni są gotowi... ale do milczenia! całymi dniami strasznie milczycie :angry Witam stałą bywalczynię, widzę że czujesz się u nas jak w domu, to fajnie. ja wiem... dość mnie macie czytałam już Wasze ploteczki, że zamieszania narobiłam
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja wiem... dość mnie macie czytałam już Wasze ploteczki, że zamieszania narobiłam A kto tak napisał nie widziałem, napisali że zrobiłaś zamieszanie bo co niektórzy dostają takiej dziwnej choroby przy cudzych kobietach.
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No to zobacz z wieczora _________________________________________________ widzę że jak Wilmy nie ma to pogadać z kim niet :gwizdanie: Kiedyś nie było z tym problemów Ewidentnie sobie przerąbałam Choroby... chyba im buzie pozamykało ;(
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ewidentnie sobie przerąbałam Choroby... chyba im buzie pozamykało ;( Nie no , a niby czemu ? [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:03_________________________________________________Wiesiek to jak jedziemy po to żarło sami czy oni to dowiozą ?
Rekomendowane odpowiedzi