Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A no temu... wczoraj wieczorem ledwie parę postów się pojawiło... dzisiaj... cały dzień takie milczenie odchodziło, że to masakra jakaś
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Eeeee tam angry nie miał na pewno snów o złamanej nodze tylko erotyczny z czego na pewno skorzystała jego druga połowa no i co opłaciło się nie. Jak Cie nie ma to nawet nie pisze i nie dogryza innym
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Niektórzy do pracy chodzą i tam nie mają dostępu do kompa/netu m.in. ja
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Bo u nas nie wykonuje się tak entelygentnej roboty jak Wawie. U nas sie d*pie. p czytaj d
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Bo u nas nie wykonuje się tak entelygentnej roboty jak Wawie. U nas sie pupie. p czytaj d
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Eeeee tam angry nie miał na pewno snów o złamanej nodze tylko erotyczny z czego na pewno skorzystała jego druga połowa no i co opłaciło się nie. Jak Cie nie ma to nawet nie pisze i nie dogryza innym Jemu i jej się opłaciło.. ale nam średnio Dzisiaj siedziałam i widziałam, że był co i raz online a też milczał! Niektórzy do pracy chodzą i tam nie mają dostępu do kompa/netu m.in. ja No taaak... ale kilku było online... i też milczało w sposób niezwykle bezczelny
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No taaak... ale kilku było online... i też milczało w sposób niezwykle bezczelny Może czytali zaległości
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No taaak... ale kilku było online... i też milczało w sposób niezwykle bezczelny No kurcze ,normalna z Ciebie babka lubisz jak się Ciebie adoruje, ładnie to tak pod nieobecność męża :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No kurcze ,normalna z Ciebie babka lubisz jak się Ciebie adoruje, ładnie to tak pod nieobecność męża :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:15_________________________________________________Dobra ja na razie spadam Wpadnę później
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 no ja znowu do roboty na nockę idę
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No taaak... ale kilku było online... i też milczało w sposób niezwykle bezczelny Może czytali zaległości Zwłaszcza angry nie? No taaak... ale kilku było online... i też milczało w sposób niezwykle bezczelny No kurcze ,normalna z Ciebie babka lubisz jak się Ciebie adoruje, ładnie to tak pod nieobecność męża :gwizdanie: Ależ ja słowem o adoracji nie wspomniałam! Tylko o gadaniu A tak całkiem na marginesie, to chyba każda kobieta lubi być adorowana Mężczyźni z resztą też [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:17_________________________________________________ no ja znowu do roboty na nockę idę
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Angry zastanawia się nad być albo nie być Hmmm ja tam tylko piszę z kobietą przez internet, nawet nie wiem jak wygląda i na dodatek masz męża co w tym wypadku jest zaletą :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Angry zastanawia się nad być albo nie być Hmmm ja tam tylko piszę z kobietą przez internet, nawet nie wiem jak wygląda i na dodatek mam męża co w tym wypadku jest zaletą :gwizdanie: :polew: a co to za zaleta dla Ciebie?
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a co to za zaleta dla Ciebie? A co to za minka, mąż przeszkadza no przecież jest zaletą
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a co to za zaleta dla Ciebie? A co to za minka, mąż przeszkadza no przecież jest zaletą miała oznaczać zaciekawienie co do Twojej opinii, bo o ile dla mnie może być zaletą o tyle dla Ciebie, to nie wiem jakie dać uzasadnienie
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 LUBIĘ MĘŻATKI. :polew: :polew: Narka spadam
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 LUBIĘ MĘŻATKI. :polew: :polew: Narka spadam hahahahhaa :polew: Miłej nocki
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ... i na dodatek mam męża co w tym wypadku jest zaletą :gwizdanie: Wiesiek ma męża :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ... i na dodatek mam męża co w tym wypadku jest zaletą :gwizdanie: Wiesiek ma męża :gwizdanie: hahahahah nie wytrzymał napięcia wreszcie się przyznał chłopak
blant88 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 po robocie i szkole :> działa mi ogrzewanie nagrzewnica była tak za***ana że szok ale jest już git
Rekomendowane odpowiedzi