ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 K***a stara mnie wkur**a ide spać. Dobra to bierz sedana :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Narka do rańca, h*j wie której. Płytki odbierać w normalnej porze :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Wiesiek etka dziala szuka po nr. VIN ?
decks88 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 jak wpisze vin pisze ze nic nie znaleziono po czym wlacza mi sie wykaz silnikow i modeli ale to chyba nie o to chodzi kombinuje tera jak zainstalowac aktualizacje ;p
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 no to c**jnia ... ale Wiesiek biorę na CD Aktualizacje są automatyczne, ale możesz je robić ręcznie, bodajże po 6
decks88 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 jutro pokombinuje tera spadam na 6 do roboty wiec musze sie wyspac chociaz troche ;p dobrej nocki
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 ladnie strony leca Co powiecie na to http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-116km-2000-191tkm-serwis-alu-igla-i1226709452.html Kurna tylko scyzoryków nie ma i przewracanych siedzeń. autko za***iste ale dlaczego nie ma scyzorykow skoro to polift no właśnie, osłony silnika chyba dopiero kupione w ASO ja tez staram sie miec czysciutko pod maska a jak widac to na wzmocnieniu sa naklejki wiec na 99% nie byla bita z przodu Kurna można założyć dzielone opacie do autka bez bulonych ziców, chodzi o seadana napewno mozna taka tylna kanape wymienic bo sa sedany z dzielonym i skladanym oparciem (Guru taka ma) Wybiera się ktoś z Was do BT w przyszłym roku tj 03.2011 ja i Natalia No i co tylko Tomek wziął płytkę? Wiesiek ja dzis wpadne
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 z ranka po imprezce. Niektóre polifty mają normalne kluczyki. Ja mam w swojej składane oparcie i chciał bym mieć w następnej ,tylko nie wiem czy da się coś takiego przełożyć. No bo jak będę narty woził co. Ta Etka nie szuka po VIN.
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Na dzień dzisiejszy niema ETKI w której działa wyszukiwanie po VIN (oczywiście poza tą w ASO) tak samo wygląda sprawa automatycznej aktualizacji :gwizdanie:
romus111 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Troche mnie tutaj nie było i widzę, że Wiesiek auto zmienia Jakbyś potrzebował pomocy z konkretnym autem to wal, byłem do niedawna inspektorem przy sprawdzaniu aut Jak coś mogę udostępnić elektroniczny mierniczek lakieru
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Na dzień dzisiejszy niema ETKI w której działa wyszukiwanie po VIN (oczywiście poza tą w ASO) tak samo wygląda sprawa automatycznej aktualizacji :gwizdanie: Wersja 7.2 pobiera aktualizacje, miałem ale miała jakiś błąd w archiwach to wywaliłem. Dzięki Romek to podaj jeszcze nr fona na PW. Romek bo widziałem że pisałeś o kluczyku zrobiłeś już synchro?
blant88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Panowie na kacu Wiesiek na którą robisz teraz ? bo może w robocie cie znajde i mi zapodasz płytke bo ja robie na rano
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Wybiera się ktoś z Was do BT w przyszłym roku tj 03.2011 ja i Natalia ja i Marzena też [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 14:27_________________________________________________ Kurna tylko scyzoryków nie ma i przewracanych siedzeń. autko za***iste ale dlaczego nie ma scyzorykow skoro to polift "scyzoryki" były w wersjach gdzie centralny był sterowany falami radiowymi (opcja) reszta to centralny otwierany normalnie z kluczyka (ale za to miały podgrzewane bębenki zamków ) , dorezać scyzoryk to nie problem
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Panowie na kacu Wiesiek na którą robisz teraz ? bo może w robocie cie znajde i mi zapodasz płytke bo ja robie na rano Drugą zmianę.
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Na dzień dzisiejszy niema ETKI w której działa wyszukiwanie po VIN (oczywiście poza tą w ASO) tak samo wygląda sprawa automatycznej aktualizacji :gwizdanie: Wersja 7.2 pobiera aktualizacje, miałem ale miała jakiś błąd w archiwach to wywaliłem. Pobiera jak działają serwery z Tacar Forum
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Pobiera jak działają serwery z Tacar Forum Dokładnie u mnie (ETKA 7.0) automatycznie sprawdza aktualizacje , ale nie pobiera nowych :wallbash:
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?:
Rekomendowane odpowiedzi