ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?: Jutro do roboty :wallbash:
decks88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?: ja dopiero dojde babcia ma urodziny takze impreza jest
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?: Jutro do roboty :wallbash: jak dobrze ze mam II zmiane no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?: ja dopiero dojde babcia ma urodziny takze impreza jest no to zdrowko za zdrowie babci
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 jak dobrze ze mam II zmiane A ja mam jutro badania (psychotesty) , ale to jeszcze gorsze jakbyś szedł do roboty no to zdrowko za zdrowie babci Zdrówko
diman Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 no i po weekendzie.... wszyscy juz doszli do siebie :?: ja dopiero dojde babcia ma urodziny takze impreza jest no to pyrsk
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 A ja mam jutro badania (psychotesty) kox , ale to jeszcze gorsze jakbyś szedł do roboty co ty gadasz, fajna sprawa. ja bylem z 2-3 miesiace temu
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 A ja mam jutro badania (psychotesty) kox , ale to jeszcze gorsze jakbyś szedł do roboty co ty gadasz, fajna sprawa. ja bylem z 2-3 miesiace temu gdzie byłeś ? ja mam za Transgórem / Jankowicka (taki nowy budynek , nie pamiętam jak się to nazywa) gość się nazywa Laby czy jakoś tak , taki dziadek , ale ma pojechane
blant88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Dobry Wieczór I jak wam minął weekend :?:
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 A ja mam jutro badania (psychotesty) kox , ale to jeszcze gorsze jakbyś szedł do roboty co ty gadasz, fajna sprawa. ja bylem z 2-3 miesiace temu gdzie byłeś ? ja mam za Transgórem / Jankowicka (taki nowy budynek , nie pamiętam jak się to nazywa) gość się nazywa Laby czy jakoś tak , taki dziadek , ale ma pojechane dokladnie u niego bylem on ma na wszystko czas, a najdluzej zajmuje mu wypisywanie zaswiadczenia
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Arek odpaliłeś Etke? Powiedz mi ile kosztuje kompletny rozrząd do PD. Idę se zrobić drina bo na trzeźwo aut z ogłoszeń nie można oglądać.
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Blant hamburgery smakowaly :?: :>[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 21:46_________________________________________________ Arek odpaliłeś Etke? glupio sie przyznac ale nie dalem rady wezme lapka na spota :gwizdanie: ps: a spot jest za 2 tygodnie, a nie za tydzien Powiedz mi ile kosztuje kompletny rozrząd do PD. wydaje mi sie ze tyle samo co w 110-tce, ale nie wiem ile dokladnie Idę se zrobić drina bo na trzeźwo aut z ogłoszeń nie można oglądać. Wiesiek, a nie chcesz mojej :?: bo ja bym chetnie ta przygarnal http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-xenon-navi-bose-recaro-i1222316324.html
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Dawaj cenę twojej :gwizdanie: przeca ty sedana szukasz do mojej spokojnie te twoje modele wejda :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Blant hamburgery smakowaly :?: :>[br] nawet nie gadaj zaraz pęknę
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Pierdzielił jutro jadę kombika oglądać http://otomoto.pl/audi-a4-lifting-C15000275.html A skąd wiesz o modelach. A już chyba wiem ale do sedana tez się mieściły.
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 dokladnie u niego bylem on ma na wszystko czas, a najdluzej zajmuje mu wypisywanie zaswiadczenia Ta jak pisze na maszynie , jakby pierwszy raz w życiu miał klawiaturę przed sobą
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Pierdzielił jutro jadę kombika oglądać a co twoja na to :> A skąd wiesz o modelach. :gwizdanie: Robert bedziesz mial ubaw
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 No Arek dawaj cenę to może nie pojadę.
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Wiesiek jak dla Ciebie po znajomości ~ 28 tys. :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi