badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew: kaj pod pachami,kobiety lecą na długie włosy O fuuuuu... jakieś doświadczenia masz z tym związane? :sick3: :polew: może ma jakąś plecionke na klacie :decayed:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ENDRJU ... DŁUGOWŁOSY W KIECCE W KRATĘ :gwizdanie: :tongue4:
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew: kaj pod pachami,kobiety lecą na długie włosy O fuuuuu... jakieś doświadczenia masz z tym związane? :sick3: :polew: łysi zazdroszczą mi moich długich włosów
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 przyjadą Ruscy S8mką a Wilma tylko będzie pokazywała palcem który na odstrzał :decayed:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a wiesz mniej wiecej kiedy lista bedzie :?: PROSZĘ tyle wiem : Wiadomo już coś w temacie , jakie koszta , kiedy zapisy itp. ? Jest szansa że jeszcze w tym roku będziecie się mogli zapisywac... Większośc jest gotowa, musimy dograc tylko kilka szczegółów, a wiadomo jak z czasem przed świętami... Koszty zostały delikatnie zmodyfikowane
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ENDRJU ... DŁUGOWŁOSY W KIECCE W KRATĘ :gwizdanie: :tongue4: śmiało można pomylić z dziewczynką
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wilma wytłumacz koledze, że nie wszsystkie kobiety inwigilują swoich lubych, bo ja już nie mam cierpliwości Wiesz ja też tam nadaje ton ALE wiem, że są takie, które tego nie robią. DODAM też całkiem skromnie, że każda para ma własne zasady, jeśli obojgu pasuje, to róbta co chceta Z wieczora Rosjanki całkiem intrygujące kobiety nieprawdaż Wilmo Oj kolega, to chce moją zazdrość wzbudzić widzę Wszędzie się znajdą ładne, to co za różnica czy tu czy tam A Wilma to Rosjanka ? A moze Ukrainka ? Całkiem prawdopodobne :naughty: Jakoś wyszło, że Polka jak mi przychodzi gadać po rosyjsku to już gorzej być nie może żartowałem tylko, po cichu chcąc jedynie sprawdzić Twą reakcję i nie myliłem się hahaha no nie będę się pieklić przecie Wiem, że to forma żartu, bo nie odczułam negatywów żadnych Dowiesz się wszystkiego włącznie z moim przybyciem na spota. I jest Polakiem. Uparty jesteś widzę Uparty , uparty I przyjedzie ruska mafia O taaak ze mną na czele zwłaszcza :polew: Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew: kaj pod pachami,kobiety lecą na długie włosy O fuuuuu... jakieś doświadczenia masz z tym związane? :sick3: :polew: może ma jakąś plecionke na klacie :decayed: :sick3: dredy od razu... :sick3: przyjadą Ruscy S8mką a Wilma tylko będzie pokazywała palcem który na odstrzał :decayed: Na odstrzał... oj po co... skoro można inaczej umęczyć
blant88 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Koszty zostały delikatnie zmodyfikowane ciekawe jak zostały :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 przyjadą Ruscy S8mką a Wilma tylko będzie pokazywała palcem który na odstrzał :decayed: żeby tak nie było na serio :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 0k lecę bo jutro rano do trzymajcie się
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Koszty zostały delikatnie zmodyfikowane ciekawe jak zostały :gwizdanie: I don't know Na pewno cudów nie będzie
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Cytat: badboy Dzisiaj o 22:29 przyjadą Ruscy S8mką a Wilma tylko będzie pokazywała palcem który na odstrzał decayed decayed decayed Na odstrzał... oj po co... skoro można inaczej umęczyć decayed no no a więc widać tutaj tendencje do zabaw typu
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Koszty zostały delikatnie zmodyfikowane ciekawe jak zostały :gwizdanie: I don't know Na pewno cudów nie będzie Ale chyba warto >>> Zlot Audi A4-Klub.pl Bukowina Tatrzańska 2010
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a więc czyżby Wiesiek miał rację co do lateksu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a więc czyżby Wiesiek miał rację co do lateksu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: raczej tak mnie też chciała pejczem
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Cytat: badboy Dzisiaj o 22:29 przyjadą Ruscy S8mką a Wilma tylko będzie pokazywała palcem który na odstrzał decayed decayed decayed Na odstrzał... oj po co... skoro można inaczej umęczyć decayed no no a więc widać tutaj tendencje do zabaw typu a więc czyżby Wiesiek miał rację co do lateksu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Tego nie powiedziałam! :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a więc czyżby Wiesiek miał rację co do lateksu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kobieta dominator
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiesiek ostatnio jakiś "cichy" jest Też to zauważyłam... a więc czyżby Wiesiek miał rację co do lateksu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kobieta dominator Terminator może od razu
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Terminator może od razu jak już to Domina :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi