andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać miałem nadzieję że panią jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła też jesteś przewidywalny tak nieprzewidywalny jak Ty z tym wyjazdem z 60tkami nigdy nie będę :gwizdanie: zaczynałeś od takich a potem to już bardziej doświadczone że tak ciągle wiercisz ten temat [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________Wilmo pizzeria sękata chata dobra dam Ci już spokój spełniaj swoje marzenia :decayed: dawaj dalej opowiedz o 70-tkach teraz
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pizzeria lecz zawsze możemy przeobrazić go w bar ze striptizem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________będziemy Cie mogli bardzo dobrze poznać, z każdej strony wtedy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kurczę, myślałam, że wtedy to ja bym była obserwatorem To pozostańmy przy pizzerii
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bedboy no co podziel się doswiadczeniami ja wolę zostac w sferze marzeń
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna zna pewnie z Google Earth
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna zna pewnie z Google Earth
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra Bedboy bez urazy spadam narka pani i panowie[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ :hi:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra Bedboy bez urazy spadam narka pani i panowie[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ :hi: Trzymaj się
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bedboy no co podziel się doswiadczeniami ja wolę zostac w sferze marzeń patrzcie już mnie chce do łóżka zaciągnąć giej jeden :decayed:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jeszcze 45 stron i przeskoczymy przed Częstochowskie we spamie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________ dobra Bedboy bez urazy spadam narka pani i panowie[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ :hi:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra Bedboy bez urazy spadam narka pani i panowie[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ :hi: to ja Tobie życzę abyś nie wrócił pełen urazów po tym sanatorium :decayed: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________ dobra Bedboy bez urazy spadam narka pani i panowie[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ :hi:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 siema :> a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna kurde...... po niektórych postach to już chyba nie
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 siema :> a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna kurde...... po niektórych postach to już chyba nie jak tam Arturoo wyspany ???
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bedboy no co podziel się doswiadczeniami ja wolę zostac w sferze marzeń patrzcie już mnie chce do łóżka zaciągnąć giej jeden :decayed: nie drapać się kociarstwo jeb@ne , bo będą pompki :tongue4: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:18_________________________________________________ siema :>
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bedboy no co podziel się doswiadczeniami ja wolę zostac w sferze marzeń patrzcie już mnie chce do łóżka zaciągnąć giej jeden :decayed: Hahahahaha no ładnie jeszcze 45 stron i przeskoczymy przed Częstochowskie we spamie Damy radę siema :> a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: A zdziwiłbyś się co , jakby napisała że zna kurde...... po niektórych postach to już chyba nie A co ja tu takiego pisałam?
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jak tam Arturoo wyspany ??? zwart i gotów dajesz :>
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :decayed: Gorzej kiedy jest się dziewczyną
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobre dziś też do 3? a co tam twardo robert walisz z nami nocka co by zaś przypadkiem za dużo o niebieskim śmigiełku nie było ?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:23_________________________________________________ :decayed: Gorzej kiedy jest się dziewczyną a chłop cały czas w Petersburgu siedzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi