Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Aleś Ty nas nie czytał... :gwizdanie: co nie czytał ? Skąd wziął się temat medycyny sądowej
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu na pewno lubi się bawić "skalperem" :kox: :tongue4:
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu na pewno lubi się bawić "skalperem" :kox: :tongue4: To musi boleć :polew: A tak nieco na marginesie do sekcji zwłok rzadko kiedy używa się typowych narzędzi medycznych... Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym Ważne, że "niestety" A tak serio, to kim tam jest?
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym Przecież żartowałem Ty łosiu [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Zamówiłeś ? Te łone
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym Ważne, że "niestety" A tak serio, to kim tam jest? Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:24_________________________________________________ Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym Przecież żartowałem Ty łosiu [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Zamówiłeś ? Te łone Dziś zamówia
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale Artur robi w szpitalu i myślałem , że ma taką fajną profeskę no to tego nie wiedziałam... może i robi, ale przyznać się nie chciał od razu Niestety drodzy koledzy i koleżanki nasz kochany Artur zajmuje się czymś innym Ważne, że "niestety" A tak serio, to kim tam jest? Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" No to fajną robotę ma
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja kiedyś musiałem pół roku czekać na rezonans gdybym wiedział :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:27_________________________________________________Dobra idę do roboty
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja kiedyś musiałem pół roku czekać na rezonans gdybym wiedział :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:27_________________________________________________Dobra idę do roboty
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dziś zamówia To wjysz że też chca Ty sie możesz chcieć
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Obsługuje taki jeden wynalazek "MRI" [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:43_________________________________________________ No to fajną robotę ma Nuda ,sekcje . Bylem kilka razy ,widok ok ale zapach
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:43_________________________________________________ No to fajną robotę ma Nuda ,sekcje . Bylem kilka razy ,widok ok ale zapach Sprawdziłabym to... z czystej ciekawości czy bym wytrzymała
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Tak jak pisalem widok nuda , ale tygodniowy albo dwutygodniowy ludek znaleziony latem - zaden antyperspirant nie dziala tak dlugo :>
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ty masz już inne podejście, bo żeś już tyle ciał widział... tych żywych i nieżywych, że dla Ciebie, to nie robi różnicy aż takiej. Ale dla kogoś komu było darowane i nie widział nigdy trupa na żywo... no to można być ciekawym... Ale powiem Ci, że mnie zastanawia, jak Ci lekarze wytrzymują po tyle godzin przebywać w takich "zapachach"... Tzn. wiadomo, że sami sobie obrali taką drogę, ale mimo wszystko...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale to sie na szczescie zdarza zadko takie "znalezisko" . Przewalona robota. Tyle ,ze znowu jak wszedzie kwestia przyzwyczajenia. Nieraz chlopaki przy robocie rozpakowywali kanapki I jedli 2 sniadanie , czad
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To akurat już najmniej potrafię sobie wyobrazić... Ale z drugiej strony chyba przy stole z tym trupem nie jedli... (choć w Polsce, to już się wszystkiego spodziewać można)
Rekomendowane odpowiedzi