Wilma Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________ Artur właśnie opowiedział , że jest skory okazać uczucia, więc musiał pitać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zaś se grabisz :gwizdanie: Plasiam to jo tyż pitom nie gustuję w boyach wolę film Ranisz Robertowe uczucia! :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! :gwizdanie: Chyba sam se swoje rani
andy_sky Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :>
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 kolejny dzień w aucie Kasia mnie dobije :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________ Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :> Bosze :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :> :D :D To dopiero wyznanie! :polew:
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :> lubisz "na wilka" skoro piszesz , że lubisz jak "go" boli
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :> :D :D To dopiero wyznanie! :polew: Na co Ty się ślinisz .[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________ :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:12_________________________________________________Nie mogę , idę nyny kororowych Wszystkim życzę
Wilma Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ranisz Robertowe uczucia! lubię jak go boli :> :D :D To dopiero wyznanie! :polew: Na co Ty się ślinisz .[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________ :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:12_________________________________________________Nie mogę , idę nyny kororowych Wszystkim życzę Oj cicho tam "Śpij" dobrze
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 idę nyny kororowych Wszystkim życzę [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 22:18_________________________________________________Dobra to i ja spadam
Wilma Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 To śpij dobrze, a ja się jeszcze pomęczę... z moim obrotem stada i innymi ciekawostkami
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 To śpij dobrze, a ja się jeszcze pomęczę... z moim obrotem stada i innymi ciekawostkami Ta pomęcz się jeszcze , ja jeszcze muszę coś znaleźć
Wilma Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Najlepiej indeks z zaliczonym semestrem dla mnie
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 z rana[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 06:52_________________________________________________ też miałem te karty rabatowe i poszły się jebać bo taki z ciebie kolega zamiast dać je komuś aby mógł z nich skorzystać to nie :gwizdanie: jak to z tym rabatem wygląda? ja tankuje jak mam możliwość na shellu mam dwie karty po 10% rabatu. jedna karta na jedno tankowanie dodam tylko że karty ważne tylko na stacjach Schell przy autostradzie A4 :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi