Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak ma :cool1:

40012820.jpg

no faktycznie :wink4:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________jeśli będzie to wina tego to go odsyłam ;-)

tylko dziwne że stary potencjometr wskazywał 100% bezproblemowo bo to sprawdzałem.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurna Robert to jutro zaś z Arkiem :drunk:

Opublikowano

Ty powinieneś mieć z literką F na końcu , ja mam znowu 8E1...

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:55_________________________________________________

A Ty jako ?

Opublikowano

Jak by kto potrzebował auta to walcie na PW do 10000€ sprowadzę.

Fajna A3 mi wczoraj pitła.[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:55_________________________________________________Jo robia pełne tygodnie a mom na II zm.

Opublikowano

Ty powinieneś mieć z literką F na końcu

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:55_________________________________________________

A Ty jako ?

czyli powinienem mieć: 8E1721523F tak ???

Opublikowano

Spadam do :sexinbed::zemdlal:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

czyli powinienech mieć 8E1721523F ja ?

Opublikowano

TAK :wink4:

Ale , tak poszperałem , według mnie nie potrzebnie go wymieniałeś :gwizdanie:

Opublikowano

TAK :wink4:

Ale , tak poszperałem , według mnie nie potrzebnie go wymieniałeś :gwizdanie:

czemu ???[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:09_________________________________________________chodzi CI o to że niby sie nie psują? i o wodę przy wiązce z ECU ?

Opublikowano

No , teraz już wiem na 100% , że zjebałeś sprawę , ale jeszcze poszperam :wink4:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________Pisałeś , że przytrafiło Ci się to po umyciu auta :cool1:

Opublikowano

No , teraz już wiem na 100% , że zjebałeś sprawę , ale jeszcze poszperam :wink4:

część mogę zawsze odesłac :wink4: tak jestem z typem ugadany. a co do wody w pobliżu ECU i na samej wtyczce, sucho.[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________

No , teraz już wiem na 100% , że zjebałeś sprawę , ale jeszcze poszperam :wink4:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________Pisałeś , że przytrafiło Ci się to po umyciu auta :cool1:

ale mógł to być zbieg okoliczności... na 2 dzień normalnie zajechałem do rybnika na zajęcia, jak wróciłem lałem go kiblami z woda i nic :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:12_________________________________________________oglądałem jak woda spływa...

Opublikowano

Masz dostęp do "passat forum" ? Jest to tam ładnie , pięknie opisane :wink4:

Zresztą zapodam Ci linka , ale nie wiem czy nie musisz się zalogować ( ja tam jestem ) :decayed:

http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=74093 - przeczytaj wszystko ale szczególnie ostatni post :wink4:

Wody tam nie znajdziesz ( chyba w jakichś "masakrycznych" przypadkach )

[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:17_________________________________________________A jak to Ci nie pomoże to zapodam Ci link z innego , zaprzyjaźnionego forum :wink4:

Wyciągałeś ECU , ze stwierdziłeś , że nie ma tam wody ???

Opublikowano

Masz dostęp do "passat forum" ? Jest to tam ładnie , pięknie opisane :wink4:

Zresztą zapodam Ci linka , ale nie wiem czy nie musisz się zalogować ( ja tam jestem ) :decayed:

http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=74093 - przeczytaj wszystko ale szczególnie ostatni post :wink4:

Wody tam nie znajdziesz ( chyba w jakichś "masakrycznych" przypadkach )

[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:17_________________________________________________A jak to Ci nie pomoże to zapodam Ci link z innego , zaprzyjaźnionego forum :wink4:

Wyciągałeś ECU , ze stwierdziłeś , że nie ma tam wody ???

otwierałem i wyciągałem ECU... i też psikałem preparatem białą kostkę... ale na 100% już teraz nie wiem czy nie była to jakaś inna :mysli: :mysli: :mysli: jutro się za to wezmę!

roberto jakbyś mógł prześlij jeszcze tego linka z innego forum z góry dzięki za pomoc robercie :wink4::good:

Opublikowano

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=100616 - przedostatni post

Wysusz dobrze ten stary potencjometr , daj go na grzejnik na jakiś ręcznik niech przeschnie dobrze , możesz pomóc suszarką i spróbuj go podmienić z powrotem

A jak co ja jutro/dziś :decayed: będę gadał z kumplem to zapytam go czy da się to jakoś zaadoptować do ECU , bo nowy potencjometr trzeba zaadoptować :wink4:

[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________A teraz spadam spać

nara :hi:

Opublikowano

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=100616 - przedostatni post

Wysusz dobrze ten stary potencjometr , daj go na grzejnik na jakiś ręcznik niech przeschnie dobrze , możesz pomóc suszarką i spróbuj go podmienić z powrotem

A jak co ja jutro/dziś :decayed: będę gadał z kumplem to zapytam go czy da się to jakoś zaadoptować do ECU , bo nowy potencjometr trzeba zaadoptować :wink4:

[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 00:34_________________________________________________A teraz spadam spać

nara :hi:

jeszcze raz dzięki! :hi:

Opublikowano

Szukałem jeszcze w ELSA , ale tak jak pisałem wcześniej dopasowanie "kick down" jest dla automatu , sprawdź czy masz dostępną gr. 063 w [01 ENGINE] , ale raczej nie

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

Wiesiek a ty o której dzisiaj kończysz :?:

a może jutro :?: :gwizdanie: