Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy używki to nie wiem, ale nówki ma w spoko cenie prosto z Niemcowni :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co do marki to można sobie wymyślać czy narzuca swoje :rolleyes:
Opublikowano

Napisz jaki rozmiar opony, to Ci napisze co ma i w jakiej cenie. A jak chcesz coś konkretnego to pisz :wink4:

Opublikowano

Napisz jaki rozmiar opony, to Ci napisze co ma i w jakiej cenie. A jak chcesz coś konkretnego to pisz :wink4:

już mu napisałem z zapytaniem co mu zalega :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________ja chca cicho,wytrzymało,niskie opory toczenia,słabo ścieralność,ekonomiczno,tanio,z fajnym bieżnikiem i z indeksym do 300,dobro w zimie i w lecie są takie :polew:
Opublikowano

ja chca cicho,wytrzymało,niskie opory toczenia,słabo ścieralność,ekonomiczno,tanio,z fajnym bieżnikiem i z indeksym do 300,dobro w zimie i w lecie są takie :polew:

Takie rzeczy to tylko w Erze i u rumunów :polew: :polew:

Opublikowano

Tomek byłeś u niego czy przesyłka :?:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:01_________________________________________________

ja chca cicho,wytrzymało,niskie opory toczenia,słabo ścieralność,ekonomiczno,tanio,z fajnym bieżnikiem i z indeksym do 300,dobro w zimie i w lecie są takie :polew:

Takie rzeczy to tylko w Erze i u rumunów :polew: :polew:

Era nie do Ci tego co dać Ci mogą klocki LEGO :gwizdanie:
Opublikowano

z fakturą i gwarancją :?:

Opublikowano

Ja brałem już dwa razy z netu z "motostrada.pl" i przesyłka też gratis za 4 sztuki opon, ale trzeba czasami troszkę poczekać na "okazje" :naughty: , ja kiedyś np. kupiłem "Michelin Alpin A3" 195/65 R 15 za 182 zł/szt. u "konkurencji" najtaniej były za 240 zł/szt.

Opublikowano

Ja brałem już dwa razy z netu z "motostrada.pl" i przesyłka też gratis za 4 sztuki opon, ale trzeba czasami troszkę poczekać na "okazje" :naughty: , ja kiedyś np. kupiłem "Michelin Alpin A3" 195/65 R 15 za 182 zł/szt. u "konkurencji" najtaniej były za 240 zł/szt.

za michały to gudprajs :good: kajś był ?
Opublikowano

Kupiłem navi i się nią bawiłem :rolleyes:

[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:22_________________________________________________Tomek napisz mi cenę 235/45 R 17 za Dunlop SPORT MAXX :naughty:

[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________235 bo takie mam , a nie wiem czy dwóch nowych nie kupić , dwie mam za***iste jeszcze a trzy takie na jeden sezon. Będzie się coś działo jakbym założył z przodu 235/45 R 17 a z tyłu 225/45 R 17 ??? Nie będzie przypadkiem ESP świrowało ???

Opublikowano

Kupiłem navi i się nią bawiłem :rolleyes:

[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:22_________________________________________________Tomek napisz mi cenę 235/45 R 17 za Dunlop SPORT MAXX :naughty:

[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________235 bo takie mam , a nie wiem czy dwóch nowych nie kupić , dwie mam za***iste jeszcze a trzy takie na jeden sezon. Będzie się coś działo jakbym założył z przodu 235/45 R 17 a z tyłu 225/45 R 17 ??? Nie będzie przypadkiem ESP świrowało ???

esp nie powinno wariować :cool1:
Opublikowano

esp nie powinno wariować :cool1:

A jak sie będzie jeździć na takiej "konfiguracji" ? W ogóle warto kombinować czy może zakładać 235 ? Ale te to już lacz jak ciul

Opublikowano

z fakturą i gwarancją :?:

tak

Tomek napisz mi cenę 235/45 R 17 za Dunlop SPORT MAXX :naughty:

Ja opon nie sprzedaje :gwizdanie:

235 bo takie mam , a nie wiem czy dwóch nowych nie kupić , dwie mam za***iste jeszcze a trzy takie na jeden sezon. Będzie się coś działo jakbym założył z przodu 235/45 R 17 a z tyłu 225/45 R 17 ??? Nie będzie przypadkiem ESP świrowało ???

Nic, ale dziwnie będzie wyglądać i mocniej szarpać w koleinach :gwizdanie:

Opublikowano

pomiędzy tym co piszesz to tylko cyntymetr różnicy na pewno tego nie zauważysz :cool1:

Opublikowano

czemu przecież to 10 mm różnicy :cool1:

Napisz cenę na PW , wiem , że nie sprzedajesz ale napisałeś Andrzejowi , ze znasz ceny tego kola :cool1:

Opublikowano

Napisz cenę na PW , wiem , że nie sprzedajesz ale napisałeś Andrzejowi , ze znasz ceny tego kola :cool1:

nie zauważysz i uj :naughty:
Opublikowano

Robert tylko jo mom oponki 225/40R18 Dunlop SP SPORT MAXX TT 92Y :wink4:

Opublikowano

Do tych co jadą do BT , słyszeliście , że w tą sobotę co tam będziemy Adaś będzie ostatni raz skakał na Wielkiej Krokwi i w ogóle to ostatni jego skok ??? :naughty::kox:

Opublikowano

a po ile wojtusania mo 17 to nie wiem :cool1:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:42_________________________________________________

Do tych co jadą do BT , słyszeliście , że w tą sobotę co tam będziemy Adaś będzie ostatni raz skakał na Wielkiej Krokwi i w ogóle to ostatni jego skok ??? :naughty::kox:

Nie i jakoś mnie to nie interesi :gwizdanie: