wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 znaczek S4 to ja gdzies mam schowany :> ale Badboy chce S-line Takie jak masz na listwach? Bo takie miałem na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dokladnie takie Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 No to np. proszę http://cgi.ebay.de/Audi-S-Line-Emblem-2-Stuck-/200525113547?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2eb03a68cb http://cgi.ebay.de/2-x-S-LINE-SCHRIFTZUG-EMBLEM-LOGO-AUDI-A3-A4-A5-A6-/270636256616?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f032d8d68 minuta szukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 No to np. proszę http://cgi.ebay.de/Audi-S-Line-Emblem-2-Stuck-/200525113547?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2eb03a68cb http://cgi.ebay.de/2-x-S-LINE-SCHRIFTZUG-EMBLEM-LOGO-AUDI-A3-A4-A5-A6-/270636256616?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f032d8d68 minuta szukania ale ja wiem gdzie mozna je kupic Badboy chcial abym ja mu je sciagnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Aaa takie buty. A sam nie potrafi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wiesiek chyba jestem za cieńki w te klocki aby uruchomić tą ETKĘ,otwieram ten katalog który rozpakowałem ale tam nic nie można włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Co nie ma plików z rozszerzeniem .cmd? A to co jest Klikasz ten który pasuje do twojego dysku na którym masz etke a on kopiuje pliki z ustawieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam ten NOD32 zablokował mi internet, ani nie mogę go usunąć. Pomóżcie co zrobić pisze z kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam ten NOD32 zablokował mi internet, ani nie mogę go usunąć. Pomóżcie co zrobić pisze z kom a podobno taki dobry antywirus ja mam avasta i nie narzekam Robert przywróć system i bedzie git[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 19:58_________________________________________________ mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl a co to za pomysł :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak sie przywraca system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 kurna klikam etka_d bo na tym dysku mam etkę i pupa wyskakuje okienko na pół sekundy i znika [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:04_________________________________________________ Robert wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak sie przywraca system ? jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 siema rybole wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp.... tak sie da jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez tak sie nie da, przynajmniej u mnie, możesz tylko wł lub wył ale nie przywrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez tak sie nie da, przynajmniej u mnie, możesz tylko wł lub wył ale nie przywrócisz a ja tak robie i jakos sie przywraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez tak sie nie da, przynajmniej u mnie, możesz tylko wł lub wył ale nie przywrócisz a ja tak robie i jakos sie przywraca mosz professionala?[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:30_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Robert wchodzisz na start,pomoc tech,cofnij zmiany dok na comp.... Tak to zrobiłem jak Andrzeja napisał i DZIAŁA :!: :!: :!: :!: :!: :!: Dzięki Andrew wy***ał sie ten NOD już go nie ma , nie wiem co go pojebało , wczoraj wszystko działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a dziś zrobiłem sobie mały mod w mojej niuni efekt na aucie bezcenny pomalowałem ramke z chromu na czarny mat foto : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jak masz xp to wchodzisz na właściwości od Mój Komputer (prawy przycisk myszki i wlasciwosci) i tam masz w któryś zakładkach przywracanie systemu i wybierasz to i tam ci wyskakuje kalendarz i zaznaczasz sobie jaka date chcesz dajesz 0k i gites majonez Dokładnie ... tak się nie da przynajmniej i u mnie [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:32_________________________________________________Dobra kto ma jakiegoś sprawdzonego antywirusa ? który dało by się np. ściagnąć z netu i by sobie działał Ale żeby nie było tak jak dziś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 AVG anty-virus free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja mam avasta i nie narzekam chcesz ? moge ci przesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi