Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to była poracha... choć znom dobrego hackera :naughty:

nic nie kombinuj , wystarczyłoby jakby chociaż co trzecia osoba zalogowana na forum oddała by głos

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Toś pokozoł z tym podpisem etki :polew:

Opublikowano

Toś pokozoł z tym podpisem etki :polew:

:kox:

nie ten obrazek wysłałem do imageshack'a

Opublikowano

Robert to z kim to w końcu jedziesz do BT ?

Opublikowano

Z moją :cool1:

Opublikowano

Z moją :cool1:

Furmaną? czy Ci szkoda :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek to jako jadymy , przez Czechy i Słowację ? Masz to tam opanowane , wiesz żeby nie jechać też jakimiś zadupiami

[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 21:30_________________________________________________

Na kole :tongue4:

Co chcesz sie zabrać ?

Opublikowano

Tomek to jako jadymy , przez Czechy i Słowację ? Masz to tam opanowane , wiesz żeby nie jechać też jakimiś zadupiami

[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 21:30_________________________________________________

Na kole :tongue4:

Co chcesz sie zabrać ?

No przez Słowacja, fajne cesty i krajobrazy :decayed: mój paździoch sie tam dokulo :decayed:

Opublikowano

No przez Słowacja, fajne cesty i krajobrazy :decayed: mój paździoch sie tam dokulo :decayed:

A napisz mi przez jakie mniej więcej miejscowości , chcę sobie symulację zrobić :wink4:

A o której jedziemy ? Ja myśle , że koło 8:00 z Rybnika :mysli: Ty z Badboy'em byście czekali np. na przejściu w Chałupkach

Opublikowano

A napisz mi przez jakie mniej więcej miejscowości , chcę sobie symulację zrobić :wink4:

A o której jedziemy ? Ja myśle , że koło 8:00 z Rybnika :mysli: Ty z Badboy'em byście czekali np. na przejściu w Chałupkach

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bukowina+Tatrza%C5%84ska,+Polska&daddr=49.49378,19.46873+to:47-460+Zabe%C5%82k%C3%B3w,+Polska&geocode=FT3n8AIdNdEyASlrhvA_rPYVRzHIsndPaGQuNg%3BFRQ38wIduhEpASmv39_Wbs4VRzEBr3Ky0fcAEw%3BFfkK-gIdYnQXASllYS-8p1kRRzFsjgCk3C-MNw&hl=pl&mra=dpe&mrsp=1&sz=9&via=1&sll=49.806015,19.22004&sspn=1.315266,2.403259&ie=UTF8&ll=49.560852,19.022827&spn=1.321916,2.403259&z=9

Na połednie chcesz tam być :tongue4:

Opublikowano
Opublikowano

Od Pepików znowu na B-B S1 :good: nad tym nie pomyślałem :good:

Najszybciej i najwygodniej, bo tam dali są pepickie zadupia :tongue4:

Opublikowano

Trasa :good:

To można nawet z godzinkę jeszcze wcześniej wyjechać , widoki podziwiać , zatrzymać się gdzieś po drodze :naughty:

Opublikowano

Trasa :good:

To można nawet z godzinkę jeszcze wcześniej wyjechać , widoki podziwiać , zatrzymać się gdzieś po drodze :naughty:

Tylko ja o 9:00 wstaje :tongue4: kurna to byda musieć po moja kocica dzień wcześniej zajechać :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko ja o 9:00 wstaje :tongue4: kurna to byda musieć po moja kocica dzień wcześniej zajechać :gwizdanie:

To pudziesz spać z kurami we czwortek i staniesz o 6:00 :cool1:

Opublikowano

Tu mosz fajny baner :wink4:

fan_468x60_1.png[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:03_________________________________________________

To pudziesz spać z kurami we czwortek i staniesz o 6:00 :cool1:

Trzeba się zapytać jak ekipa z BB jedzie :cool1:

Opublikowano

Siemian coś pisał , że pojedzie chyba dzień wcześniej :wink4:

Opublikowano

Siemian coś pisał , że pojedzie chyba dzień wcześniej :wink4:

Siemian tak ale jeszcze pozostaje Wojtek, Wiechu...

Opublikowano

To ja bede czekal w Skoczowie na Was. :good:

Zanim Wy Waszymi padakami sie dokulacie to ja jeszcze warstwe wosku zdaze polozyc na pasie awaryjnym :decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________Pojedziemy kolo 13 :gwizdanie: tam trza byc o 16 to czasu jak marasu bedzie.

Opublikowano

Pojedziemy kolo 13 :gwizdanie: tam trza byc o 16 to czasu jak marasu bedzie.

Tylko później auta będziemy mieli 5 km od ośrodka :cool1: Zobacz sobie o której Gliwice co roku wyjeżdżają :wink4:

[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:14_________________________________________________

To ja bede czekal w Skoczowie na Was. :good:

Ja chyba też jadę przez Skoczów , po co z Rybnika na Bohumin jechać :wink4: