Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto ma czarne b7avant z dymionymi lampami z tylu?? widzialem wczoraj pod norauto w zorach

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto ma czarne b7avant z dymionymi lampami z tylu?? widzialem wczoraj pod norauto w zorach

Andrzej :)

Opublikowano

i po spocie :) kilku nowych kolegow zawitalo. tak trzymac :naughty:

Opublikowano

podobno H4mm3R nie miał miłego powrotu z BT ale nie znam dokładnie szczegułów :blink:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 19:03_________________________________________________DSCF9473.jpg

Opublikowano

Dzięki Panowie za spota, miło było poznać nowych kolegów :decayed:

podobno H4mm3R nie miał miłego powrotu z BT ale nie znam dokładnie szczegułów :blink:[br]

Podobno ,rozmawiałem z Robertem, najważniejsze że Tomkowi i jego dziewczynie nic się nie stało.

Auto się zrobi.

Prezes gdzie Ty był :?:

Opublikowano
:hi: Tomek i Kasia są cali i zdrowi , to jest najważniejsze ... ja z Marzena jeszcze w BT
Opublikowano

Prezes gdzie Ty był :?:

zły dzień.....

ja z Marzena jeszcze w BT

:blink: nie miał kto kierować samochodem :?: to żeście poszaleli...... :gwizdanie:

Opublikowano

Jechać było by komu ale wpadły mi 3 stówki do kieszeni to postanowiliśmy zostać jeszcze dzionek :tongue4:

Opublikowano

:hi:

po BT lecz dość powrót był nie przyjemny :(

Opublikowano

po BT lecz dość powrót był nie przyjemny :(

Byle Tomek i Kasia są cali ... auto się wyklepie[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:54_________________________________________________Ale my się potem z Marzena w saunie wygrzali

Opublikowano

:hi: Na spocie było spoko tylko trochę frekwencja niedopisała :kwasny: ale na następnym razem mam nadzieję że bd lepiej :good:

Aha a z kim mam pogadać co do klubowych smyczy do kluczy ? :)

Opublikowano

Kilku nas było w BT ( niektórzy jeszcze są ) . . . smycze to do Jarka , trzeba było szybciej dać znać to kupiło by się od niego w BT

Opublikowano

I raczej na pewno nie masz silnika o oznaczeniu [bRB] :wink4:

Opublikowano

:hi: Dzięki Wszystkim za tak liczne przybycie na spota-zwłaszcza młodzieży :thankyou2: Już niedługo braknie parkingu pod tesco na nasze :audi::a4fan: :oklaski: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________

podobno H4mm3R nie miał miłego powrotu z BT ale nie znam dokładnie szczegułów :blink:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 19:03_________________________________________________DSCF9473.jpg

:shocked: o kur.a ja tak leżałem w 1992 ,ale malaczem od ojca ,szkoda furki,ale to tylko auto a grunt ,że Wszyscy cali i zdrowi
Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
Opublikowano

:hi: z rana

:bry:

Arek, trudne dni to chyba nie Ty miałeś co :?:

Opublikowano

Arek, trudne dni to chyba nie Ty miałeś co :?:

ja nie, ale przeszło to na mnie :gwizdanie:

nic biorę swojego kocura i jadę z nim do fryzjera....