Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co na części sprzedajesz :?:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra kurier Providenta będzie u mnie za 2 godz więc będzie B7 :kox:

Tomek teraz już się nie wymigasz :gwizdanie: :cool1:

Spoko, jutro Andrzej też po fotele wpadnie :wink4:

To jak to bez foteli Arkowi sprzedasz :mysli:

:kox:

Opublikowano

2 ryczki z przodu z zadku sofa :polew: :polew:
Opublikowano

Dokładnie, B7 z taboretami :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wersja

h-line :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

chlopaki dostawal ktos kiedys kase z Płacę z Allegro przekazem?

Opublikowano

To chyba ostatnie rezanko Tomka

Opublikowano

To chyba ostatnie rezanko Tomka

:decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

chlopaki dostawal ktos kiedys kase z Płacę z Allegro przekazem?

Przelew na konto, chyba innej możliwości nie ma.

Opublikowano

No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje.

Opublikowano

No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje.

Powoli nr konta wprowadzasz sam w swoim profilu

Opublikowano

ok 7dni max licz
Opublikowano

Powoli nr konta wprowadzasz sam w swoim profilu

Wieśku to nie takie proste, bo kupujący skorzystał z nieuniknionego PzA które nieco ogranicza możliwości i pozwala na przetrzymywanie naszej kasy, osobiscie nie korzystam z tego no ale nie zdazylem nawet powiadomic ze zycze sobie na konto wlasne a nie PzA. Gdyby transakcja była 1 dnia msca to na kase trzeba czekac do nastepnego msca :kwasny::blink::shocked:

Opublikowano

Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz :mysli:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 11:43_________________________________________________

Od Andrzeja :decayed:

Opublikowano

Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz :mysli:[br]Dopisany: 01 Kwiecień

Panowie nie czytacie, mówie że nie mam tam wprowadzonego swojego konta bankowego bo trzeba wysłać kopie dokumentu oraz formularz którego nie wysłalem wiec automatycznie idzie przekazem stad moje pytanie ile to moze trwac :)

m3rvin, dzieki :)

Opublikowano

Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz :mysli:[br]Dopisany: 01 Kwiecień

Panowie nie czytacie, mówie że nie mam tam wprowadzonego swojego konta bankowego bo trzeba wysłać kopie dokumentu oraz formularz którego nie wysłalem wiec automatycznie idzie przekazem stad moje pytanie ile to moze trwac :)

m3rvin, dzieki :)

Pierwszy raz słyszę żeby trzeba było wysyłać dokumenty z konta, ja normalnie wprowadziłem nr swojego konta i już, a kasa jest w ciągu jednego dnia u mnie.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 12:15_________________________________________________Wchodzisz w konfiguracja konta i możesz wpisać nr swojego konta.

Opublikowano

Mozliwe że u Ciebie to inaczej wyglada, ja konto załozyłem w 2004 roku wiec nie mialem wtedy 18 lat :D , może dlatego wymagaja identyfikacji :P stad tego nie robie :) gdy klikne na konfiguracje konta to wyskakuje mi formularz do wypelnienia i wyslania... no nie ważne, odpowiedz uzyskałem :)

Opublikowano

Mozliwe że u Ciebie to inaczej wyglada, ja konto załozyłem w 2004 roku wiec nie mialem wtedy 18 lat :D , może dlatego wymagaja identyfikacji :P stad tego nie robie :) gdy klikne na konfiguracje konta to wyskakuje mi formularz do wypelnienia i wyslania... no nie ważne, odpowiedz uzyskałem :)

Ok