ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dobra kurier Providenta będzie u mnie za 2 godz więc będzie B7 Tomek teraz już się nie wymigasz :gwizdanie: Spoko, jutro Andrzej też po fotele wpadnie To jak to bez foteli Arkowi sprzedasz
m3rvin Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dobra kurier Providenta będzie u mnie za 2 godz więc będzie B7 Tomek teraz już się nie wymigasz :gwizdanie: Spoko, jutro Andrzej też po fotele wpadnie To jak to bez foteli Arkowi sprzedasz 2 ryczki z przodu z zadku sofa :polew:
m3rvin Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dokładnie, B7 z taboretami wersjah-line :tongue4:
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 chlopaki dostawal ktos kiedys kase z Płacę z Allegro przekazem?
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dokładnie, B7 z taboretami :polew: To chyba ostatnie rezanko Tomka
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dokładnie, B7 z taboretami :polew: To chyba ostatnie rezanko Tomka :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 chlopaki dostawal ktos kiedys kase z Płacę z Allegro przekazem? Przelew na konto, chyba innej możliwości nie ma.
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje.
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje. Powoli nr konta wprowadzasz sam w swoim profilu
m3rvin Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje. ok 7dni max licz
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No właśnie zeby na konto to trzeba wyslac kopie dokumentu i taki formularz, a jak sie tego nie zarejestruje to wysylaja przekazem jak do 100zł to ostatniego dnia msca a jak wiecej jak 100zł to po 14 dniu, tymczasem wczoraj mi tam gosc przelal wiec w ostatni dzien msca no i niby ruszyla ta procedura wyplaty tylko ciekaw jestem ile im to zajmuje. Powoli nr konta wprowadzasz sam w swoim profilu Wieśku to nie takie proste, bo kupujący skorzystał z nieuniknionego PzA które nieco ogranicza możliwości i pozwala na przetrzymywanie naszej kasy, osobiscie nie korzystam z tego no ale nie zdazylem nawet powiadomic ze zycze sobie na konto wlasne a nie PzA. Gdyby transakcja była 1 dnia msca to na kase trzeba czekac do nastepnego msca
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 11:43_________________________________________________ dobra kurier Providenta będzie u mnie za 2 godz więc będzie B7 Tomek teraz już się nie wymigasz :gwizdanie: Spoko, jutro Andrzej też po fotele wpadnie To jak to bez foteli Arkowi sprzedasz Od Andrzeja
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz [br]Dopisany: 01 Kwiecień Panowie nie czytacie, mówie że nie mam tam wprowadzonego swojego konta bankowego bo trzeba wysłać kopie dokumentu oraz formularz którego nie wysłalem wiec automatycznie idzie przekazem stad moje pytanie ile to moze trwac m3rvin, dzieki
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Z tego co ja pamiętam to kase z PzA masz od razu u siebie na koncie z allegro a wypłatę na konto bankowe robisz kiedy chcesz [br]Dopisany: 01 Kwiecień Panowie nie czytacie, mówie że nie mam tam wprowadzonego swojego konta bankowego bo trzeba wysłać kopie dokumentu oraz formularz którego nie wysłalem wiec automatycznie idzie przekazem stad moje pytanie ile to moze trwac m3rvin, dzieki Pierwszy raz słyszę żeby trzeba było wysyłać dokumenty z konta, ja normalnie wprowadziłem nr swojego konta i już, a kasa jest w ciągu jednego dnia u mnie.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 12:15_________________________________________________Wchodzisz w konfiguracja konta i możesz wpisać nr swojego konta.
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mozliwe że u Ciebie to inaczej wyglada, ja konto załozyłem w 2004 roku wiec nie mialem wtedy 18 lat , może dlatego wymagaja identyfikacji stad tego nie robie gdy klikne na konfiguracje konta to wyskakuje mi formularz do wypelnienia i wyslania... no nie ważne, odpowiedz uzyskałem
wiesiek3d Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mozliwe że u Ciebie to inaczej wyglada, ja konto załozyłem w 2004 roku wiec nie mialem wtedy 18 lat , może dlatego wymagaja identyfikacji stad tego nie robie gdy klikne na konfiguracje konta to wyskakuje mi formularz do wypelnienia i wyslania... no nie ważne, odpowiedz uzyskałem Ok
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 http://static.allegrostatic.pl/site_images/1/0/edukacja/pza_formularz_zmiany_danych.pdf takie coś mi karzą wypelnic
Rekomendowane odpowiedzi