Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie to olewam, nie przeszkadza mi to w użytkowaniu samochodu

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u Roberta na placu idzie pospotować :decayed::naughty:

Opublikowano

:good:

Za blaszokiem

Opublikowano

:good:

Za blaszokiem

Gynau i grilicho też idzie zawsze zrobić :naughty:

Opublikowano

No ba a nawet fojera

Opublikowano

nie ma problemu :good:

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp.

Opublikowano

mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp.

Lepiej nie bo mogą byc topielce

Opublikowano

nie ma problemu :good:

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp.

No i elegancko :decayed:

Opublikowano

Leca na chata narka Panowie :hi:

Opublikowano

Leca na chata narka Panowie :hi:

nara :hi:

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 21:04_________________________________________________

No i elegancko :decayed:

Z Arkiem już wcześniej gadałem o tym miejscu , planujemy "majówkę" tam zrobić ... ale na razie więcej info nie podajemy , uzgodnimy wszystko na spocie :wink4:

Teraz jak będzie pogoda w sobotę to robimy w "Studzience" grill'a lub rożno :wink4:

Opublikowano

[quote name=robert.

Z Arkiem już wcześniej gadałem o tym miejscu , planujemy "majówkę" tam zrobić ... ale na razie więcej info nie podajemy , uzgodnimy wszystko na spocie :wink4:

Teraz jak będzie pogoda w sobotę to robimy w "Studzience" grill'a lub rożno :wink4:

Spotykamy sie na starym miejscu,jak zwykle i dopiero pojedziemy do Studzionki :good: Dzisiaj zaprosiłem młodzież-2 sedany,zobaczymy ,czy podjadą :naughty::wink4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________Pogadam z ojcem ,czy udostepni działkę w Chwałowicach :gwizdanie: Jest grill,miejsce na ognicho,wędzarnik-może Wrzosu skorzystac :naughty:,oczko wodne i mini basen ,no i hamak też można rozwiesic między drzewami :cool1:,altanka w razie deszczu,woda,prąd...

Opublikowano

zapowiada się ciekawie :naughty:

Opublikowano

Ja tam zdecydowanie wolę ognisko i tłuszcz ociekający z kiełbachy z cebulą :cool1:;)[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:11_________________________________________________

zapowiada się ciekawie :naughty:

Ale to na razie nic pewnego.....Wpierw musza fatra wypytac,a sąsiady wszystko zakablują jak bydzie co kablowac :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę :naughty:

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 03:07_________________________________________________Śpicie :?:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 03:10_________________________________________________No dobra ,też ide :lazy: :lazy: :lazy:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi:

W tan piękny ranek

Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi.

Opublikowano

Jechałeś kiedyś z RNS-E :cool1:

http://www.v10.pl/Audi,A8,model,2010,pierwszym,autem,z,nawigacja,bazujaca,na,Google,Earth,37930.html

Opublikowano

Zobaczymy jak to bedzie chulało . Na razie nic na ten temat nie moge powiedziec . W srode mam mieć antene ,mape i spolszczenie bo na razie w jezyku wloskim sie szkole. :kox:

Opublikowano

Jechałeś kiedyś z RNS-E :cool1:

http://www.v10.pl/Audi,A8,model,2010,pierwszym,autem,z,nawigacja,bazujaca,na,Google,Earth,37930.html

Tak piszą we wszystkich publikacjach, no i tak jest.

Wszystkie fabryczne navi montowane w autach nieważne jakiej marki nie maja dokładnych map a w szczególności mapy polski.

Wyglądają ładnie.

Zobaczymy jak to bedzie chulało . Na razie nic na ten temat nie moge powiedziec . W srode mam mieć antene ,mape i spolszczenie bo na razie w jezyku wloskim sie szkole. :kox:

Uuu to znaczy że pokazuje pizzerie :kox: