A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 narazie to olewam, nie przeszkadza mi to w użytkowaniu samochodu
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 u Roberta na placu idzie pospotować Za blaszokiem
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 u Roberta na placu idzie pospotować Za blaszokiem Gynau i grilicho też idzie zawsze zrobić
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 u Roberta na placu idzie pospotować nie ma problemu [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp.
wiesiek3d Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp. Lepiej nie bo mogą byc topielce
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 u Roberta na placu idzie pospotować nie ma problemu [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________mogę spróbować załatwić niedaleko mnie taki domek nad takim małym stawkiem , jest tam miejsce na grill , ognisko itp. No i elegancko
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Leca na chata narka Panowie nara [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 21:04_________________________________________________ No i elegancko Z Arkiem już wcześniej gadałem o tym miejscu , planujemy "majówkę" tam zrobić ... ale na razie więcej info nie podajemy , uzgodnimy wszystko na spocie Teraz jak będzie pogoda w sobotę to robimy w "Studzience" grill'a lub rożno
cabriofan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 [quote name=robert. Z Arkiem już wcześniej gadałem o tym miejscu , planujemy "majówkę" tam zrobić ... ale na razie więcej info nie podajemy , uzgodnimy wszystko na spocie Teraz jak będzie pogoda w sobotę to robimy w "Studzience" grill'a lub rożno Spotykamy sie na starym miejscu,jak zwykle i dopiero pojedziemy do Studzionki Dzisiaj zaprosiłem młodzież-2 sedany,zobaczymy ,czy podjadą [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________Pogadam z ojcem ,czy udostepni działkę w Chwałowicach :gwizdanie: Jest grill,miejsce na ognicho,wędzarnik-może Wrzosu skorzystac ,oczko wodne i mini basen ,no i hamak też można rozwiesic między drzewami ,altanka w razie deszczu,woda,prąd...
cabriofan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja tam zdecydowanie wolę ognisko i tłuszcz ociekający z kiełbachy z cebulą [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:11_________________________________________________ zapowiada się ciekawie Ale to na razie nic pewnego.....Wpierw musza fatra wypytac,a sąsiady wszystko zakablują jak bydzie co kablowac :decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 03:07_________________________________________________Śpicie :?:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 03:10_________________________________________________No dobra ,też ide :lazy:
wiesiek3d Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W tan piękny ranek Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi.
H4mm3R Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :hi: Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi. Jechałeś kiedyś z RNS-E http://www.v10.pl/Audi,A8,model,2010,pierwszym,autem,z,nawigacja,bazujaca,na,Google,Earth,37930.html
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zobaczymy jak to bedzie chulało . Na razie nic na ten temat nie moge powiedziec . W srode mam mieć antene ,mape i spolszczenie bo na razie w jezyku wloskim sie szkole.
wiesiek3d Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :hi: Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi. Jechałeś kiedyś z RNS-E http://www.v10.pl/Audi,A8,model,2010,pierwszym,autem,z,nawigacja,bazujaca,na,Google,Earth,37930.html Tak piszą we wszystkich publikacjach, no i tak jest. Wszystkie fabryczne navi montowane w autach nieważne jakiej marki nie maja dokładnych map a w szczególności mapy polski. Wyglądają ładnie. Zobaczymy jak to bedzie chulało . Na razie nic na ten temat nie moge powiedziec . W srode mam mieć antene ,mape i spolszczenie bo na razie w jezyku wloskim sie szkole. Uuu to znaczy że pokazuje pizzerie
Rekomendowane odpowiedzi