Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skurwiałe Warszawioki :baseball::kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:32_________________________________________________

dobry dobry wyrabowany kandydacie na prezydenta Mongolii :gwizdanie: :decayed:

Andrzej podobno ujca Ci ostatnio zabili :mysli: :gwizdanie: :cool1:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:33_________________________________________________

robert., podziwiam cierpliwosc i opanowanie :P

:naughty::rolleyes:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skurwiałe Warszawioki :baseball::kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:32_________________________________________________

dobry dobry wyrabowany kandydacie na prezydenta Mongolii :gwizdanie: :decayed:

Andrzej podobno ujca Ci ostatnio zabili :mysli: :gwizdanie: :cool1:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:33_________________________________________________

robert., podziwiam cierpliwosc i opanowanie :P

:naughty::rolleyes:

chciolbys miec takiego ujca haha

tak sie sklada ze to byl moj sasiad :naughty::decayed:

z takimi mongolskimi pogladami odnosnie futbolu bys sie spokojnie na prezydenta nadowoł :decayed:

Opublikowano

Artur foty nie banglaja.

Opublikowano

haha same kibice barcy :decayed: :decayed: :decayed:

robercik krupnikiem zes ich przekupił że Cie wszyscy bronią haha

trzeba tu trocha życia wprowadzić, jedna dyskusja od jakiegoś czasu i wszyscy zdziwieni, jakby wszystko bylo ladne i piekne to by było nudno :tongue4:

Opublikowano

Jak Real nauczy się grać to może kiedyś wygra z Barcą :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

i jakie nerwy :decayed: ze mnie to ostoja spokoju jest i niezwykły luzak haha koledzy ktorzy nie znaja rozumiem, ale Ty robert :decayed:

Opublikowano

i jakie nerwy :decayed: ze mnie to ostoja spokoju jest i niezwykły luzak haha koledzy ktorzy nie znaja rozumiem, ale Ty robert :decayed:

Ale kto się tu denerwuje ? :mysli:

Z tego co zauważyłem to tylko Ty :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Jak Real nauczy się grać to może kiedyś wygra z Barcą :gwizdanie: :cool1:

żeby nie było nieporozumień nie lubię ani realu ani farsy, ale to co odwalali sami zawodnicy i sędziowie na korzyść farsy w dupe i oczy szczypało :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:46_________________________________________________

Ale kto się tu denerwuje ? :mysli:

no tu koledzy o jakiś hemoroidach piszą i Pioter abym sie nie dał podpuszczać :decayed:

Opublikowano

żeby nie było nieporozumień nie lubię ani realu ani farsy, ale to co odwalali sami zawodnicy i sędziowie na korzyść farsy w dupe i oczy szczypało :gwizdanie: :wink4:

A kto Ci kazał oglądać ten mecz jak Cię w kakale szczypało ... widocznie nie dorosłeś do tego typu ( takiej rangi ) meczów :cool1: :gwizdanie:

:decayed:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:49_________________________________________________

no tu koledzy o jakiś hemoroidach piszą ...

:gwizdanie:

... Pioter abym sie nie dał podpuszczać :decayed:

:naughty::decayed:

Opublikowano

żeby nie było nieporozumień nie lubię ani realu ani farsy, ale to co odwalali sami zawodnicy i sędziowie na korzyść farsy w dupe i oczy szczypało :gwizdanie: :wink4:

A kto Ci kazał oglądać ten mecz jak Cię w pupie szczypało ... widocznie nie dorosłeś do tego typu ( takiej rangi ) meczów :cool1: :gwizdanie:

masz rację chyba nie dorosłem do tego żeby zamiast oglądać mecz wysokiej rangi, oglądać jeden wielki cyrk i aktorstwo :wink4:

i na tym zakończyli :wink4:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:51_________________________________________________roberto kiedy walnymy jakiego krupnika ?

Opublikowano

Da się zdjąć czemu nie ale musisz mieć klucze :cool1: ... fajna ta A2 z ogłoszenia ale wydaje mi się za fest odpicowana :gwizdanie: i ten silnik czyściutki , a tam na co dzień nie wysprzątasz tak jak na fotkach :gwizdanie: ... a nie mówiłeś że nie chce starszego od 2003/2004 r. ? :mysli:Tomek niech starszy szuka A trójki ew. Golfiny :cool1: chociaż i tak kupi co mu się tam podoba :gwizdanie: :wink4:

ta A2 to tylko dla przykładu :wink4: A3 sportback są drogie i za fajne jak dla niego :tongue4:

Opublikowano

roberto kiedy walnymy jakiego krupnika ?

Jestem "otwarty" na wszelkiego rodzaju propozycje :naughty::wink4:

PS. Ale jest warunek , że mnie nie pobijesz :rolleyes:

:tongue4:

Opublikowano

Artur foty nie banglaja.

:embarrassed:

18077840.jpg

34170531.jpg

62492933.jpg

61072460.jpg

sorki :gwizdanie:

Opublikowano

roberto kiedy walnymy jakiego krupnika ?

Jestem "otwarty" na wszelkiego rodzaju propozycje :naughty::wink4:

PS. Ale jest warunek , że mnie nie pobijesz :rolleyes:

:tongue4:

od kiedy tyś sie taki bojaźliwy zrobił :decayed: :decayed: :decayed: co oni CI na tych spotach zrobili pod moją nieobecność :decayed:

Opublikowano

... A3 sportback są drogie i za fajne jak dla niego :tongue4:

Ale ( chyba ) nie musi być to sportback ... moim zdaniem zamiast A2 lepiej kupić A3 , może i rok , dwa lata starsze ale ( "pewniejsze" - sprawdzone ) :wink4:

Opublikowano

Ale ( chyba ) nie musi być to sportback ... moim zdaniem zamiast A2 lepiej kupić A3 , może i rok , dwa lata starsze ale ( "pewniejsze" - sprawdzone ) :wink4:

4 furtki mają być :cool1:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=144055949&action=topInCategory&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=7&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2

Opublikowano

od kiedy tyś sie taki bojaźliwy zrobił :decayed: :decayed: :decayed: co oni CI na tych spotach zrobili pod moją nieobecność :decayed:

Nie było Cię już dość długo więc nie wiesz :cool1: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 22:10_________________________________________________

Z jednej strony po co "emerytom" 4 furtki ? Po drugie są A3 "pięciodrzwiowe" ( tylko drogie i rzadko spotykane :kwasny: ) :wink4:

Opublikowano

Artur foty nie banglaja.

:embarrassed:

18077840.jpg

34170531.jpg

62492933.jpg

61072460.jpg

sorki :gwizdanie:

Cena jak za nowy komplet :gwizdanie: stalówki 4x 50zł = 200zł oponki 4x 250-300zł = 1000-1200zł więc drogo, tysiaka można max dać... ale jak to są Twoje to 1300zł :decayed:

Opublikowano

jo by się tez nie zastanawioł... zdecydowanie A3, ale to już decyzja starszego, on bydzie smigał nie my :wink4:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 22:13_________________________________________________

Nie było Cię już dość długo więc nie wiesz :cool1: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 22:10_________________________________________________

Z jednej strony po co "emerytom" 4 furtki ? Po drugie są A3 "pięciodrzwiowe" ( tylko drogie i rzadko spotykane :kwasny: ) :wink4:

hehe i chyba nie chca wiedzieć, musiało to być coś traumatycznego :decayed:

Opublikowano

Arturo, jakby nie patrzec za te kwote kupisz 4 takie opony nowe a tu masz 2 prawie nowe a 2 nieco mniej + felga. Szalonej okazji nie ma ale raczej warto.