Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeżywasz to wszystko jak stara baba :cool1: :gwizdanie:

haha tylko z tego względu że nie pomyślałbym że możesz mieć tak wyrabowane w tej kwestii :cool1::decayed:

Kto ma ten ma :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień po meczu a tutaj nadal głośno :naughty:

28 maj 2011 Artyści vs. Aktorzy

Tyle w temacie :wink4: ANTY BARCA

Opublikowano

badboy, daj odpoczac hemoroidom i nie spinaj sie tak :D

robert., podziwiam cierpliwosc i opanowanie :P

Ciulato ze tak teraz wyszlo ze spotami bo nawet nie bede mogl z Wami wypic za zdrowie, bo akurat co 2 tydzien mam w robocie dyzur i musze byc dostepny pod telefonem. ehh te swieta wszystko popsuly :P

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

A zanim zamontuje tarcze wciepnie je na tokarka i eliminacja potencjalnego bicia do 0,00 :wink4:

Pioter nie rób takich numerów z Zimmermannami :shocked::blink: ;( ... po co :mysli: ??? ... dobrze piastę wyczyść potem lekko nasmarować piasty ( ja stosuję ATE PLASTILUBE ) , dobrze wyczyścić prowadnice ( i lekko nasmarować ) , jarzma też wyczyścić i miejsce styku jarzm z klockami lekko natłuścić wyżej wspomnianym smarem i będzie git :cool1:

:good: ok tak mo zrobic :wink4: i jeszcze nawiertac tak jak oryginał sport :tongue4::decayed: Te swoje toczył bo mu nie pasowała ta dopuszczalna odchyłka bicia 0,05 czy jakos tak :>[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 08:35_________________________________________________

spocona babka ,ciepła wódka i czym jeszcze chcecie mi popsuć wieczór :decayed:

Następnym razem wódkę do zamrażarki a kobite do wanny ,albo na opak :decayed: A tarcze margaryną se nasmaruje -ramą bez cholesterolu :tongue4:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 08:55_________________________________________________Badboy,myslałem,że to Andy bedzie Cie podkurwiał,a tu Robercik :evil: :evil: :evil::decayed: Nie Daj sie podpuszczac :zyzol::JC_fan:
Opublikowano

Ogląda ktoś z Was mecz LM ?

ja oglądam ;-)

przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji.

i żeby się jeszcze przez mecz wk****ać :rolleyes:

mam to we krwi od małego żywnie kibicuję :wink4: każdy tam ma swoje banie :wink4:

w życiu tyle wk..... po co następnymi głowę zawracać nie będę chyba kibicem piłkarsim :gwizdanie:

jeśli do teraz nie jesteś, to już chyba nie będziesz :) ja nim jestem :wink4:

kibicuję formule od 16 lat i moja mówi że to za dużo :decayed:

a jo fussball i f1

badboy bvb09 czy bayern monach. :tongue4:

ja f1 i fussball również, chociaż to pierwsze coraz mniej... kibicowało się za czasów pojedynków schumachera z hillem czy hakkinenem :)

oczywiście że Bayern Munchen, scheiss auf die gelben Pisser aus Dortmund :)[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:59_________________________________________________

przynajmniej dzisiaj jest mecz a nie cyrk, aktorstwo i jedno wielkie udawanie jakie miało miejsce wczoraj zresztą jak zwykle przez kobietki z barcelony...póki nie zaczną karać za to pier**lone udawanie, przestanę chyba oglądać tego typu mecze bo nic tylko się wk***iać przy tym, niech się zapiszą do ligi kobiet, c*py barcelońskie, opanowali cwaniactwo i udawanie do perfekcji.

Ale przyznaj byli lepsi :gwizdanie: :decayed::banan:

[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:58_________________________________________________

Pisałem a Ty linka z klubowych wklejasz :facepalm:

:decayed:

lepsi ? można to tak nazwać w ogóle? 1 mecz- czerwona pepego, widziałeś powtórkę, w ogóle go nie trafił, gdyby ten pierdolniety alves tak nie symulował pepe nie otrzymałby czerwonej a żółtą, a wtedy wielce prawdopodobne ze mecz zakonczylby sie wynikiem 0:0... wczoraj, gol realu na 1:0 który nie został uznany, widziałeś powtórkę z tej sytuacji ? w ogole ronaldo go nie dotknał, obronca widzac ze nie dojdzie do pilki po prostu sie położył, a ronaldo był ewidentnie faulowany, ah szkoda gadać, w ogóle sedziowie z takim przekonaniem gwiżdżą dla barcelony, podczas gdy oni na 10 fauli 8 udawają..i to w stylu opanowanym do perfekcji, takiego futbolu oglądać nie chcę.[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:02_________________________________________________tutaj dowody na symulowanie, tylko kluczowych sytuacji oczywiście:

Gol anulado a Higuaín Barcelona vs Real Madrid 3 MAYO 2011 Semifinal de la Champions League

:hi: :hi: :hi:

Zacięta dyskusja mega! :>

Barca! :)[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 09:45_________________________________________________Co do aktorstwa....ja wole takie :> :> :>

http://www.11.pl/wideo/joonas-jokinen-the-best-penalty-ever[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 09:46_________________________________________________

Znajdź Krystyne :)

http://pasjonatkasportu.blog.eurosport.fr/files/2011/03/593780131-e1301308966770.jpg

:polew: :polew: :)

Opublikowano

http://allegro.pl/mercedes-audi-5x112-mercedes-c-klasa-17-i1597282515.html takie 1 roz widza :shocked::decayed:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:26_________________________________________________

Tomasz takie jak Ci się podobają :decayed:http://allegro.pl/felgi-17-5x112-z-oponami-bridgestone-i1597685387.html tanio z gumami :naughty: Ino czamu gosciu az 3 razy je wystawio? :gwizdanie:

oszkliwe :sick3:

Nie Przesadzej :cool1: Jakbys takie założył to te wszystkie cipelki co tu Wklejosz by Ci na klacie tancowały :evil: :evil: :evil::naughty:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:30_________________________________________________http://allegro.pl/alu-17-oryginal-volkswagen-ronal-niemcy-5x112-kmpl-i1597399847.html oldscool
Opublikowano

Tomasz takie jak Ci się podobają :decayed:http://allegro.pl/felgi-17-5x112-z-oponami-bridgestone-i1597685387.html tanio z gumami :naughty: Ino czamu gosciu az 3 razy je wystawio? :gwizdanie:

oszkliwe :sick3:

:bry: Pioter te sa beeeeeeee[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:37_________________________________________________te z VW na zimowki 6' szerokosci

Opublikowano

:bry: Pioter te sa beeeeeeee[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:37_________________________________________________te z VW na zimowki 6' szerokosci

:hi::wink4: Fajne na zima :wink4: Ino na zima juz mom alu :wink4:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 10:55_________________________________________________Ida w koncu spac narazie :wink4:
Opublikowano
Opublikowano

W naszym regionie są to odcinki drogi S1 (Bielsko-Biała – Cieszyn) oraz DK81 (Katowice – Skoczów, z wyłączeniem miasta Żory)

:banan: :banan: :banan:

Bez sensu to, chcąc zapiąc kemping za rodzinnego vana trzeba bedzie cwaniakom płacić. ;/

Opublikowano

Z roboty

Ciekawe po co "barierki" na ekspresie budują :mysli

Bo pojazdy powyżej 3,5T będą płacić za każdy kilometr przejechany po drogach ciut lepszych. :mysli:

Bez sensu to, chcąc zapiąc kemping za rodzinnego vana trzeba bedzie cwaniakom płacić.

Tylko z przyczepą pow. 750 kg. :naughty:

Potwierdzenie reguły :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

coś o tym wiem :gwizdanie:

Ja też i to z niemiłymi konsekwencjami. :wallbash:

Opublikowano

jak łebonie się łapią kierownicy zamiast tyłków lasek to potem tak się to kończy :gwizdanie: