Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

------------->[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 20:31_________________________________________________Robert chciołeś kiedyś taki coś > http://allegro.pl/dysza-spryskiwacza-podgrzewana-vw-passat-b6-golf-i1616139112.html

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To są spryski mgiełkowe ?

U mnie troszkę ujowo działały spryski ale okazało się że był minimalnie przetarty wężyk i podczas włączania spryskiwaczy coś słabawo leciało bo przez tą nieszczelność troszkę tego płynu uciekało, teraz jest b.dobrze :wink4:

Opublikowano

piękna była :slina: szkoda , że jest już pocięta na kawałki :confused4:

.... Tomek moim skromnym zdaniem , troszku fajniejsza od Twojej :rolleyes: jednak zostaw te relingi w chromie i zapodaj taki grill :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

.... Tomek moim skromnym zdaniem , troszku fajniejsza od Twojej :rolleyes: jednak zostaw te relingi w chromie i zapodaj taki grill :slina: :slina: :slina:

kiedyś miałem taką ale bez znaczków s-line i tej dokładki zderzaka :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:12_________________________________________________teraz mój gril jest większy :naughty:

Opublikowano

teraz mój gril jest większy :naughty:

e tam ... tylko troszkę większy od mojego :gwizdanie:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

po co zmieniać grill skoro jest większym rarytasem od tego z fotki, SCHWARZ pierodlony madafaka ma być i uj :decayed: :decayed:

Opublikowano

po co zmieniać grill skoro jest większym rarytasem od tego z fotki, SZWARZ pierodlony madafaka ma być i uj :decayed: :decayed:

tylko bez takich :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

pierodlony to przekleństwo? w jakim słowniku :decayed:?

Opublikowano

po co zmieniać grill skoro jest większym rarytasem od tego z fotki, SZWARZ pierodlony madafaka ma być i uj :decayed: :decayed:

ja szwarzkopf :decayed: fele też już mam do pakietu http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-19do-audi-a8-a6-vw-seat-i1617538322.html

a Ty ta Twoja koza obniż :decayed:

Opublikowano

widzisz nawet przeklinać nie umiesz :gwizdanie: :cool1:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:20_________________________________________________

ja szwarzkopf :decayed:

jo wjym żeś je szkop :cool1:

:decayed:

Opublikowano

widzisz nawet przeklinać nie umiesz :gwizdanie: :cool1:

sie czepiosz jak radio maryja :polew: :polew:

Opublikowano

... a Ty ta Twoja koza obniż :decayed:

kiedyś nadejdzie taki dzień ... nawet i grill będzie u mnie większy :naughty::przebiegly:

[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:22_________________________________________________

sie czepiosz jak radio maryja :polew: :polew:

raczej jak Miodek :decayed:

Opublikowano

... a Ty ta Twoja koza obniż :decayed:

kiedyś nadejdzie taki dzień ... nawet i grill będzie u mnie większy :naughty::przebiegly:

to było skierowane do badboya ale Ty mosz ten sam problem :decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:24_________________________________________________No i Piotr nadrabio spam :naughty::decayed:

Opublikowano

Tomek gumy jeszcze czorne mom i fajnie woda sie skraplo na nich :naughty::notworthy::good:

Opublikowano

Tomek gumy jeszcze czorne mom :naughty::notworthy::good:

te ale zmieniej te durexy, bo tak cały weekend na jednej gumie to troszka nie fajnie :decayed:

Opublikowano

te ale zmieniej te durexy, bo tak cały weekend na jednej gumie to troszka nie fajnie :decayed:

po co , wypiera je i zaś są dobre :decayed:

Opublikowano

po co , wypiera je i zaś są dobre :decayed:

one są już od pół roku nie używane, bo robercik zmierzły jak świńsko wesz :decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:32_________________________________________________

ja szwarzkopf :decayed: fele też już mam do pakietu http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-19do-audi-a8-a6-vw-seat-i1617538322.html

a Ty ta Twoja koza obniż :decayed:

wszystko w swoim czasie :) w piątek listwy od S4 wpadają :)

Opublikowano

one są już od pół roku nie używane, bo robercik zmierzły jak świńsko wesz :decayed:

co Ty tam synku możesz wiedzieć o zabijaniu :cool1: :gwizdanie: :decayed:

[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:33_________________________________________________Tomek czym usunę takie zaschnięte ślady na lakierze ( chodzi o takie plamki po wodzie ) SwirlX da radę ?

Opublikowano

one są już od pół roku nie używane, bo robercik zmierzły jak świńsko wesz :decayed:

co Ty tam synku możesz wiedzieć o zabijaniu :cool1: :gwizdanie: :decayed:

[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:33_________________________________________________Tomek czym usunę takie zaschnięte ślady na lakierze ( chodzi o takie plamki po wodzie ) SwirlX da radę ?

wiesz nie wiem jakie Ty tam mosz upodobania ale jo się nie zbijom w łóżku haha jo zawsze wiedzioł że tyś je hardcore :decayed: :decayed: :decayed: Marzena z :bicz: :bicz: :bicz: i robercik wiszący hahahha :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: