Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a efekt "prawie ten sam"

a miałeś kiedyś ori carbon i oklejony przed oczami :?:

oh A-rek wiem ze jest roznica, trudno zeby jej nie bylo :) ale mi o efekt wizualny chodzi, czyli to ze teraz mam drzewo a pozniej jak bede mial oklejony carbonem, to doda to na pewno uroku wnętrzu, a nie jestem na tyle piźnięty by dać 1200zł za listwy :)

To se sam pokryj carbonem.

nie pokryć a okleić :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a efekt "prawie ten sam"

oh A-rek wiem ze jest roznica, trudno zeby jej nie bylo :) ale mi o efekt wizualny chodzi, czyli to ze teraz mam drzewo a pozniej jak bede mial oklejony carbonem, to doda to na pewno uroku wnętrzu, a nie jestem na tyle piźnięty by dać 1200zł za listwy :)

pokryć to można sukę :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

im back po komunii :cool1: Pany w sobotę na A1 widziałem się z jakimś kolesiem co jechał czarną B7 w S-line na SR z klubowymi ramkami :mysli: kto to taki :?:

Opublikowano

:hi: :hi: ahoj

zgrupowanie chyba mi wyszlo na dobre bo zakwasy sa od dzwigania :drunk::tongue4:

lekko nie było :bicz: :bicz:

Opublikowano

im back po komunii :cool1: Pany w sobotę na A1 widziałem się z jakimś kolesiem co jechał czarną B7 w S-line na SR z klubowymi ramkami :mysli: kto to taki :?:

niezrzeszony :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi: Roberto i wszystkim :hi:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:01_________________________________________________http://allegro.pl/felgi-alutec-shark-7-5x17-mazda-nissan-toyota-i1601496907.html -nowe http://allegro.pl/alufelgi-audi-vw-vredestein-17-i1589469199.html - te same używki,prawie nowe, z logo audi ,śruby i śruby zabezpieczające [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:10_________________________________________________http://allegro.pl/lorinser-ms3-17-do-mercedes-a-5x112-amg-oz-i1614153142.html[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:13_________________________________________________albo te http://allegro.pl/borbet-rs-idealne-passat-a6-a4-17-5x112-i1615322805.html[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:13_________________________________________________tu jest tani pakiet o.z. ale jakos mi sie nie widzą http://allegro.pl/oz-titan-17-5x100-5x112-continental-215-45-235-40-i1614126800.html[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:16_________________________________________________te ori są tanie ino pozdzierane z deka http://allegro.pl/alufelgi-audi-a3-a4-a5-a6-vw-komplet-8jx17h2-5x112-i1618385369.html
Opublikowano

hej,jak ja bym wybierał to pierwsze dwa linki bym rozważał :wink4:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:30_________________________________________________no, ale o gustach się nie dyskutuje :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

a efekt "prawie ten sam"

Obkleić to se możesz paździocha naklejkami, a carbonem się pokrwya , suki się kryje nie pokrywa, a baby się dupczy tak jak wy dupczycie głupoty. :polew: :polew: :polew:

Dzisiaj na kursie w SJZ widziałem takie coś z SR na felunku wiadomo jakim :slina:

16052011004.th.jpg

Opublikowano

Obkleić to se możesz paździocha naklejkami, a carbonem się pokrwya , suki się kryje nie pokrywa, a baby się dupczy tak jak wy dupczycie głupoty. :polew: :polew: :polew:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:36_________________________________________________pełna profeska jeśli chodzi o wytłumaczenie ,Pany Wiesiek nie ma 5-ciu lat więc wie co mówi :good:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:38_________________________________________________aleś Wiesław pojechał :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :kox: :kox:,pewnie wszyscy teraz się rumienią

Opublikowano

a efekt "prawie ten sam"

Dzisiaj na kursie SJZ widziałem takie coś z SR na felunku wiadomo jakim :slina:

16052011004.th.jpg

jak dlamnie jeden właściwy felunek :naughty:
Opublikowano

16052011004.th.jpg

Porsche :naughty::kox::notworthy:

Opublikowano

Artur,Wiesław :hi: Wiesiek dosadnie tłumaczy o co kaman w życiu :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

i za to go szanujemy ,bez pie.rzenia ale raz ,a dobrze :good:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:44_________________________________________________zw

Opublikowano

mi sie podobują te wiatraki lorinser-a i te ciemne borbety,te pierwsze ewentualnie tez [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:45_________________________________________________Tak jest Wiesław ni ma sie co pier.o.ić :evil::wink4:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:46_________________________________________________Ażescie sie na te porsche uparli :gwizdanie: Ori p.mają tyły szersze ,a różne szerokosci na tyle i przodzie przerabiałem-trakcja swirowała na winklach

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:36_________________________________________________pełna profeska jeśli chodzi o wytłumaczenie ,Pany Wiesiek nie ma 5-ciu lat więc wie co mówi :good:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 15:38_________________________________________________aleś Wiesław pojechał :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :kox: :kox:,pewnie wszyscy teraz się rumienią

a ja jeśśścciee mam 4 latttka i zrobię tak:

2443c680bae5cbe9med.jpg

0218c75fb60f7690med.jpg

eac7ff320e4234e5med.jpg

59f12c8d1acb7c95med.jpg

:cool1: :gwizdanie:

* zapożyczone od kolegi Czestera.

Opublikowano

2443c680bae5cbe9med.jpg

0218c75fb60f7690med.jpg

eac7ff320e4234e5med.jpg

59f12c8d1acb7c95med.jpg

Jak ja bym miał listwy w drewnie to dawno bym na nie coś nakleił ( obojętnie co , byle nie było by drewna :sick3: )

Opublikowano

2443c680bae5cbe9med.jpg

0218c75fb60f7690med.jpg

eac7ff320e4234e5med.jpg

59f12c8d1acb7c95med.jpg

Jak ja bym miał listwy w drewnie to dawno bym na nie coś nakleił ( obojętnie co , byle nie było by drewna :sick3: )

narazie regeneruję wszystkie przyciski w środku, ale będzie kolej i na to :wink4: