bystrzak Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem ze skrzypieniem z przodu (trochę jak wycie) po odpaleniu w niskich temperaturach przy każdym ruchu kierownicą coś strasznie wyje? Dodam że wymieniłem wszystkie wahacze i nie ma różnicy? Jeżeli mogę prosić o waszą opinię na ten temat to czekam niecierpliwie.
negatiV Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 W A4-kach skrzypią gumy wahaczy jeśli masz świeże problemem mógł być ich niewłaściwy montaż-nie pracują w zakresie roboczym tylko nadwyrężone w niewłaściwej pozycji skrzypią.Znam niestety z doświadczenia jeden Febi po dość krótkim czasie powiedział papa.
bystrzak Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jak już wymieniłem ,problem istniał już przed wymianą wahaczy.
czeslaw555 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 to sprawdź poziom płynu we wspomaganiu może to to
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 może być wahacz, gumy, amor (jak jest skrzywiony) cztery tematy poniżej Twojego jest identyczny...użyj bo później się motają takie same tematy, a można się podłączyć pod jeden
andy_sky Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 może być wahacz, gumy, amor (jak jest skrzywiony) cztery tematy poniżej Twojego jest identyczny...użyj bo później się motają takie same tematy, a można się podłączyć pod jeden właśnie
Rekomendowane odpowiedzi