Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak dobrze że van persie zagral dziś :>

:naughty:
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 848,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koscielny to prze bat, dobrze, że nie gra dla Reprezentacji Polski. Mam nadzieje, że za tydzień Real odpada z Lyonem :przebiegly:.

Opublikowano

Mam nadzieje, że za tydzień Real odpada z Lyonem

ototototo :good:

Opublikowano

41570_202550171249_571_n.jpg

to tak w ramach odwetu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieje, że za tydzień Real odpada z Lyonem

ototototo :good:

A co, boicie się Hiszpańskiego finału :rolleyes: :gwizdanie:

Opublikowano

taa ostatnio "hiszpańskie finały" kończą się 5:0 :)

Opublikowano
  • Autor

No to w czym problem :naughty:

Opublikowano

Ja się nie boje hiszpańskiego finału :polew:. Po prostu nigdy nie przepadałem za Realem, a po tym co zrobili z Raulem i jak go potraktowali... :wallbash::kwasny: ich nienawidzę...

Opublikowano

jedynie moze byc cwierfinal baarca rreal

Opublikowano

Ja się nie boje hiszpańskiego finału :polew:. Po prostu nigdy nie przepadałem za Realem, a po tym co zrobili z Raulem i jak go potraktowali... :wallbash::kwasny: ich nienawidzę...

kuźwa, szkoda skyliner że daleko od siebie mieszkamy bo na browara byśmy poszli :good:

Opublikowano
  • Autor

Kolego to nie forum kibice.net, tu się szanujemy :gwizdanie:

Znacie się, lubicie takie żarty to okey.

W innym przypadku raczej średnio :thumbdown:

a po tym co zrobili z Raulem i jak go potraktowali... :wallbash::kwasny: ich nienawidzę...

A niby co takiego z Nim zrobili :mysli:

Opublikowano

:punish:
Opublikowano

Poszedlem sobie na mecz do kina... Komentator smieszny na maxa heheh puszczal takie teksty glupie ze mi go zal bylo. (Oczywiscie N-ka, choc liczylem na Sky Sports)

A co do meczu ... BARCELONA ZGNIOTLA KANIONIEROW i starla w pyl. I to jest niepodwazalne. Moga sobie pisac dzieci z gimnazjum ze gdyby nie ta kartka... RvP to powien wyleciec za uderzenie celowe w twarz Alvesa od strzala. Wiem ze napewno to Daniego nie bolalo tylko przyaktorzyl ale taka jest PILKA za celowe uderzenie w twarz CZERWIEN I NARA !. Arsenal nie oddal strzalu na bramke a mogl awansowac...gdyby tak sie stalo to bym chyba sie pociol. Grail piach jakich malo.

Postawili autobus jak Inter na pierwsza polowe ale Autobus poszedl sie ... i niestety Barcelona musiala pomoc im strzelic bramke bo przeciez zapomienili ze mieli grac ofensywny footbal. TAKA JEST PRAWDA :decayed: :decayed: . Wenger przyjechal atakowac... no i jego zespol nie oddal strzalu na bramke ... no ... taa... . RvP mial byc kontuzjowany 3 tyg.... ta... ozdrowial cudownie po 7dniach i gral na pelnych obrotach :cool1: Wsumie dobrze ze zagral :wink4: .

Co tu duzo mowic Arsenal to dobry zespol ale zagral jak Saragossa na CN i niestety z przykroscia stwierdzam ze to podobny poziom byl . Maja dobrych pilkarzy jak Wilshare , Nasri czy Fabregas ale to nie wystarczylo .

pozdrawiam wszystkich Cules :decayed: . Fajnie sie ogladalo ten mecz , choc przez chwile mialem nerwy po tym samoboju. Jakby dzis D. Villa myslami byl na boisku byloby 5-1.

A i tlumaczenia RvP ze nie slyszal gwizdka... Wiekszosc napastnkow w momencie otrzymania pilki rzuca okiem na liniowego to raz...(i to chyba nawet widac w powtorce :gwizdanie: ) dwa obroncy staneli (co zamurowalo ich ze vPersi ma pilke :polew: ) Valdes poszedl w druga strone a ten biegnie i strzela ... Sedzia mogl i nie musial pokazac mu za to zolci. Ale wydaje mi sie ze obejrzal sobie jego uderzenie w twarz Alvesa i szukal tylko szansy zeby go wykopac z boiska a ten mu ja dal jak na dloni.

Koscielny nie wiem jakich ..ch .. nie wylecial za kose na Pedro .

p.s. pierwsza bramka Leo to magia... malo ktory zawodnik na swiecie jest tak opamietany w polu karnym... , druga bramka Xaviego rozpykali obrone Arsenalu jak chcieli.

Opublikowano

c.d.

Bramka z karnego też cudo... :kox:

I jeszcze jedno... Barca strzeliła wszystkie bramki... :wink4:

Opublikowano

Jak człowiek patrzył ja Barca grała pięknie szczególnie po stracie 1 bramki 1-1 te zmasowane ataki,ta determinacja boskie prostopadłe podania :kox: to tylko świetne interwencje Almunii sprawiły, że nie było ze 3 bramek więcej. Takiej gry na naszym podwórku trampkarzy z ekstraklasy nigdy sie nie zobaczy:>

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że Szczęsny nie mógł się wykazać...

Opublikowano

Mysle ze nie zrobil by wiecej niz Almunia. Juz w studio robili z niego Boga ze moze inaczej by sie zachowal przy 1szej bramce Messiego, co jego ojciec skwitowal slowami "tez by sie przejechal" a ktory bramkarz by sie nie przejechal ?? Kto mogl sie spodziewac ze Messi posadzi bramkarza podbije nad nim pilke i wpakuje ja do bramki . To bylo mistrzowskie zagranie , i to mogl zrobic tylko LEO :tongue4:

Opublikowano

Mysle ze nie zrobil by wiecej niz Almunia. Juz w studio robili z niego Boga ze moze inaczej by sie zachowal przy 1szej bramce Messiego, co jego ojciec skwitowal slowami "tez by sie przejechal" a ktory bramkarz by sie nie przejechal ?? Kto mogl sie spodziewac ze Messi posadzi bramkarza podbije nad nim pilke i wpakuje ja do bramki . To bylo mistrzowskie zagranie , i to mogl zrobic tylko LEO :tongue4:

fajne jest to, że Maciej Szczęsny nie foruje swojego syna, nie wychwala, a najczęściej słyszymy chłodną ocenę, tonowanie atmosfery wokół syna itp :)

Opublikowano
  • Autor

To nie chodzi o pokazywanie czegoś więcej tylko zaistnienie w takim meczu.

Jest młody, to by było kolejne cenne doświadczenie :gwizdanie:

BTW Zdejmij w końcu te klapki z oczu :kox::polew:

Opublikowano

BTW Zdejmij w końcu te klapki z oczu :kox::polew:

Rozumiem co miales namysli ze szkoda Szczesnego (bo mogl zaistniec) i nie musisz mi tego pisac.

jakie klapki :) ? Jesli chodzi Ci o to ze jestem "slepo" zapatrzony w Barce to sie mylisz i to grubo. Uwielbiam ich gre i im kibicuje ale widze bledy bo staram sie ogladac dokladnie. I tak wczoraj ogladalem mecz Arsenalu i tak samo ogladalem mecz z niejakim Realem Madryt ktory sie skompromitowal jeszcze bardziej niz Arsenal wczoraj, choc przynajmniej starali sie atakowac. Jakies jeszcze klapki mam zdjac :decayed: ? Bo chyba nie te zeby ogladac beznadziejny poziom meczu Chelsea ManU ? Chaos na boisku i przypadkowe zagrania na porzadku dziennym :gwizdanie:

Sorry Jarko, bede stronniczy i napisze nie ma na dzien dzisiejszy zadnego zespolu ktory sie chociaz ociera o poziom Barcelony gdy ta gra swoje , nawet jak maja gorszy dzien potrafia wygrywac . Jak ktos tego nie dostrzega to chyba powinien zdjac te klapki z oczu :decayed: . Wiadomo ze to sie kiedys skonczy ale poki trwa sie tym ciesze (chyba normalne) Wiecznie nie beda wygrywac i wiecznie nie beda na szczycie. Ale na ta chwile sa bezsprzecznie .