Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrywa lepszy czyli Barcelona :good:

Real Madryt 1-3 Barcelona :decayed:

Pozdrowienia dla Jarko :decayed:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1 : 3

:mysli::mysli::mysli::mysli::mysli:

:tongue4::tongue4::tongue4:

:decayed::decayed::decayed:

[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________

Wygrywa lepszy czyli Barcelona :good:

Tak jest ( od dawna o tym wiemy :embarrassed::rolleyes: ) :good: :good: :good:

Opublikowano

:oklaski: Barcelona :good:

Opublikowano

:oklaski: Barcelona :good:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:good: :good: :good:

Opublikowano

:good::kox:

No i skończyło się tak jak miało się skończyć. :naughty:

Opublikowano

gratuluję

po prostu bezdyskusyjne zwycięstwo

brak wiary sił i pomysłu

udało im się skończyć w 11, wątpliwej klasy pocieszenie ....

najgorsza formacja to chyba napastnicy? praktycznie żadnej wykorzystanej szansy, bo bramka w 1. minucie to z nerwów wpadła

Mourinho się cofnął, zdecydowanie taktycznie się nie przygotowali

lepiej to już było ?

Opublikowano

E tam zabrakło mi "mordobicia" :polew:

Piękny mecz :good: prawie jak w Ekstraklasie :bag:

Opublikowano

Ile razy Krystyna miał piłkę w drugiej połówce nie licząć rzutów wolnych? :kox::naughty: Mou po raz kolejny pokazał... nic nie pokazał. :naughty: Real nie miał żadne siły...

Opublikowano

Real nie miał żadne siły...

miał na 30 minut

trochę obiektywizmu :wink4:

Opublikowano

miał na 30 minut

Ja mówię o drugiej połówce. :wink4::cool1:
Opublikowano

miał na 30 minut

Ja mówię o drugiej połówce. :wink4::cool1:

a to sorry, całkowicie się zgadzam w takim razie :good:

Opublikowano

jak co sezon jest napinka jaki te real jest mocny ze w tym roku pokonaja barce i wygraja lige,i ta napinka trwa az do gran derbi gdzie real spotyka sie z mocna druzyna i przegrywa,na ostatnie 6 meczow w lidze tych druzyn barca wygrala 5...

ogolnie na papierze jak i na boisku barca ma lepszy sklad,kibice realu podniecaja sie jak real klepie te wszystkie druzyny z ligi,no nie ma sie co dziwic skoro co okienko wydaja po 50-100mln euro na pilkarzy podczas gdy reszta druzyn z ligi(oprocz barcy) wydaje tyle przez 10 sezonow :gwizdanie:

Opublikowano

dobry komentarz :

Choć na początku nic na to nie wskazywało, po raz kolejny zwycięską nogą wyszła z El Clasico Barcelona. Różnica między Realem z pierwszej połowy a tym z drugiej połowy jest niewielka - w pierwszej połowie Real był lepszy, a w drugiej połowie był. Pechowo stracona bramka sprawiła, że gospodarze pogubili się ostatecznie. Barcelona ich nie oszczędziła i zrównała się z Realem punktami. Real wciąż ma jednak mecz w zapasie. Barcelona ma za to w zapasie jeszcze jeden mecz z Realem. I to na własnym boisku.

:decayed:

Opublikowano

GDZIE JEST JARKO ???? gdzie jest BIENIEK :cool1: ... panowie... balonik pekl ??? przewaga wlasnego boiska ...Barcy nie szlo strzelanie bramek na wyjezdzie... jestescie pierwsza druzyna z LA Liga ktorej FCB wbilo 3 bramki w tym sezonie :mysli: :mysli: :mysli: ...

Powiem tak ... CR7 (co za idiotyczna ksywka :sick3: ) mogl strzelic na 2:2 mogl... Messi w 5 min mogl strzelic na 1:1 ...mogl... Iniesta mogl podac na 4:1 ...mogl...

Mecz wyrownany (jak na standardy Realu ). No ale przegrac 3:1 na wlasnym stadionie ? Co Wy chcecie szukac na CN :mysli: :mysli: ...

Nie wiem czy to tylo moje obserwacje (bo bylem juz lekko teges) ale... Barca w 1szej polowie wogole nie grala pressingiem (za to Real jak szalony) , skutkiem tego bylo to ze od 60 min. Real zaczol czlapac po boisku. Coentrao , co znim dzis Andres robil to smutne :) . Mysle ze plan byl taki ... "wchodzimy wnich na pelnej ...kur** od pierwszego strzala leza a potem murujemy." . Dla mnie znaczace w tym meczu bylo to ... schodzi Iniesta wchodzi Pedro :decayed:

Niestety przegrywacie w GD u siebie i nie ma co robic napinki , balonik pekl , czekam do GD na CN .

p.s. przyznam szczerze ze jakby nie ta przypadkowa pierwsza bramka ... to z Wasza skutecznoscia strzelilibyscie dzis ... ZERO goli i bylby blamaz. tak jest pocieszenie ze prowadziliscie jakas czesc meczu ... :decayed:

p.s2 Kamyk masz odpowiedz :naughty:

Szacunek sie nalezy :good: :good: bo mecz byl toczony w zawrotnym tepie... wydaje mi sie ze to nie bylo tempo Realu a tempo Mou ktory chcial zeby jego grupa w takim grala... :hi:

Dobra to tyle z podkur** blancos :decayed: . Mysle ze Real to swietny zespol , znakomity wrecz(momentami az mnie ruszala jego gra) ale to wciaz nie jest poziom Barcelony... CR7 jest marny psychicznie , Di Marii do Messiego brak jakies ... 4 hektary , Xabi to nie Xavi ani Iniesta, Ozil ... wanna be :gwizdanie: . Maja swietnych graczy (bo to nie grajkowie jak pisal kiedys Bieniek - grajkowie to sa na polskich boiskach ) ale to nie ten poziom. Pozatym... Real gra najemnikami a w takich meczach dochodzi serce do tego by wygrac, i tu pieniadze nic nie zmienia ... :wink4: :wink4: :good:

Dobrej nocy :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 02:37_________________________________________________

ale ten faul na środku pola - ma koleś farta, że drugiej żółtej nie oglądał

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ...

"- Wejście Messiego wyglądało na warte wyrzucenia z boiska, ale może sędzia widział to lepiej, niż ja i wcale tak nie było -"

zaczyna sie :polew: :polew: :polew: , kiedy ten koles powie ... kurde byli lepsi to swietny zespol :gwizdanie:

Opublikowano

Wygrali zasluzenie...Ale nie 3:1...

Roznica jedenej bramki bylaby ok.

Ronaldo dno,Messi dno.Valdez dno.

Pepe jakby przy wyjsciu z szatni zobaczyl zolta to moze by zaczal grac jak czlowiek.

Pilkarzem jest swietnym,ale debilizmem dorownuje Balotelliemu.Ozil,Kedira...szkoda slow.

Czemu nie zagral Sahin,Altintop?

Nie wiem...

w koncu cieszy mnie zachowanie Mou...Gesty przed meczem,wyjscie po Guardiole do tunelu i piatka z asystentem po ostatnich GD wydaja sie na poziomie.

Ogolnie mecz wyrownany.Samoboj Marcelo przesadzil chyba o wszystkim.

Mimo to Real wydaje sie bardziej regularny co pozwoli na mistrzostwo.

Opublikowano

a tak na serio ... MOU ? stary typ robi kolo siebie PR a Ty jako 25 latek z kompleksami sie na to nabierasz :polew: :polew: :polew: , jego prawdziwe reakcje poznasz po poprzednich GD, koles ma ewidenty kompleks Barcy (czy to z Chelsea czy z Realm czy z Interem (wygral tylko jeden mecz na 4 ) )

Messi dno ? ... Assysta, udzial w bramce na 3:1 ... duzo akcji bral na siebie. Valdes slabo ... CR7 - DNO :decayed:

o tyle mozna powiedziec :

"Barcelona wciąż za silna dla Realu!" :decayed: i poczekajmy do nastepnego balonika :hi:

Opublikowano

I jak zawsze w Twoim wykonaniu wszyscy zle a cala Barca najlepsza.Ogarnij sie chlopie.

warnwarn.gifObrażanie i rozkręcanie zadymy

Opublikowano

Dzis Barca byla lepsza, nastepnym razem moze Real bedzie, co za roznica.

Peace&Out.

Opublikowano

Barca lepsza od Realu - po raz kolejny... i to na ich stadionie!!! :kox: :kox: Podpisuję się pod słowami mmcv co do oceny meczu i zawodników obu drużyn!!! :good: :good: :good:

Opublikowano

Dzisiaj robię za sędziego. Przyjebałem jedną kartkę :decayed: I taka moja mała prośba. Trzymajcie jakiś poziom (nie mam tu na myśli polskiej piłki nożnej) bo jak będą następne zamieszki to zadymiarzy wyjebię stąd , jak Lato wy***ał Kręcinę :good:

P.S.

Emocje biorą górę bo za bardzo się podniecacie tą piłką , a wszystkie mecze i tak poustawiane :wink4::polew: :polew: :polew: