Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety nie nagrywałem nic, w takich momentach emocje nie pozwalają.

Pozostaje YT. Pozatym telefon nie wyłapie nigdy tej atmosfery na stadionie, zawsze to jakoś piskliwie wychodzi.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mamy już pary 1/8 finału LM...

Olympique Lyon - APOEL Nikozja

SSC Napoli - Chelsea Londyn

AC Milan - Arsenal Londyn

FC Basel - Bayern Monachium

Bayer Leverkusen - FC Barcelona

CSKA Moskwa - Real Madryt

Zenit Petersburg - Benfica Lizbona

Olympique Marsylia - Inter Mediolan

Mecze 1/8 finału odbędą się w terminach 14/15 i 21/22 lutego oraz 6/7 i 13/14 marca 2012 roku. :kox: Może ktoś spróbuje wytypować ósemkę, która przejdzie dalej. :wink4: Hitem jest Arsenal z Milanem. :kox:

Opublikowano

Dokładnie dziś, tj. 16 grudnia 2011 roku swoje 112. urodziny obchodzi Associazione Calcio Milan. :kox:

Opublikowano

I znamy też już rywali Wisły i Legii w 1/16 LE.

Legia - Sporting Lizbona a Wisła zagra z Standardem Liege... Wisła teoretycznie ma słabszego rywala ale kto wie jak będzie... :gwizdanie:

Opublikowano

Patrząc na kogo mogli trafić to nie jest źle :good:

Legie jeśli wyeliminuje Sporting to trafi na kogoś z pary MC-Porto :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Przejdą dalej Olympique Lyon,Chelsea Londyn ,AC Milan,Bayern Monachium,FC Barcelona,Real Madryt,Benfica Lizbona,Inter Mediolan dopiero się zaczną mecze :kox:

Opublikowano

Wisła jaki i Legia mają duże szanse awansować do 1/8 :decayed:. Znając waleczność Legii jest to do osiągnięcia, a Wisła ostatnio w meczu Odense i Twente pokazała się z dobrej strony :naughty:.

W LE 1/16 zapowiada się ciekawy mecz Ajax vs Man Utd. W latach 90tych obydwa kluby odnosiły największe sukcesy.

Orzełek powrócił :decayed:. Jak Wam się Panowie podoba nowa koszulka z "orzełkiem"? :mysli:

7ffc21dda50c89a36ac13ee55a2703e6,10,1.jpg

Według mnie to orzełek powinien być na piersi, a logo PZPN na środku, albo na rękawach.

Opublikowano

logo PZPN jest potrzebne jak qrwie majtki :)

Opublikowano

Właśnie miałem to napisać. :)

Opublikowano

Gdyby nie to logo to byłoby ok :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

"Niemal do samego końca ceremonii musieliśmy czekać na rywali polskich drużyn. Jako pierwsi przeciwnika poznali wiślacy. Krakowianie mogą mówić o szczęściu, bo uniknęli potentatów trafiając na belgijski Standard Liege. Fortuna nie uśmiechnęła się do Legii. Stołeczna ekipa będzie rywalizować z trudnym rywalem portugalskim Sportingiem Lizbona."

Brawo dla redaktora Interia.pl :good::polew:

I Wisła i Legia będą mieć ciężko żeby awansować, ale obie ekipy stać na to tylko trzeba zagrać najlepsze mecze w sezonie :)

Opublikowano

Chwile mnie nie było ;)

Primo: Gratulacje dla Wisły. Psim swędem ;) udało się wejść dalej, ale - sukces jest sukcesem. No doubt.

Natomiast kompletnie nie rozumiem tekstu tak lansowanego przez wszelkie portale: "Wisła wylosowała świetnie, Legia bardzo źle"

Standard w zasadzie rozjechał swoich przeciwników w grupie (bilans bramkowy 9:1, ani jednego przegranego meczu), natomiast Sporting grał na swoim, dobrym poziomie, ale nic ponad to.

Jak wiecie, można mówić o mnie wszystko, ale nie to, że jestem sympatykiem Wisły lub że jej dobrze życzę, ale mam wrażenie, że media zaczynają wywierać sztuczną presję na ekipie zza miedzy, natomiast wprost przeciwnie w przypadku Legii. Summa summarum, że gdy Wisła nie awansuje to będzie wielka wtopa, a jak Legii się uda to kosmos, "Wielki CWKS" itp.

Generalnie rzecz ujmując, sądzę, że obie polskie ekipy nie są kompletnie bez szans i każdej z nich dawałbym jakieś 25-30% na awans.

Opublikowano

No dokładnie, obie nasze drużyny mają małe szanse choć w futbolu nie takie rzeczy sie działy i oczywiście będziemy trzymać kciuki.

Media jak zwykle kity pociskają, mają o czym pisać.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawostka. Tylko bez googlania :) Z kim Barcelona zagrała swój pierwszy oficjalny mecz na cn i jaki padł wynik ?

Opublikowano

Ciekawostka. Tylko bez googlania :) Z kim Barcelona zagrała swój pierwszy oficjalny mecz na cn i jaki padł wynik ?

RM lub reprezentacja hiszp... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

z Ruchem i dostala 3-0 :>

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Blisko :naughty:

Barcelona - Legia 4-2

:cool1:

Opublikowano

Nie z Legia a z reprezentacja Warszawy :)[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 12:22_________________________________________________Nie z Legia a z reprezentacja Warszawy :)