Opublikowano 17 Października 201213 l Sędzia makaroniarz! Daje kartki i gwizda takie faule, że szkoda gadać! Tak czy tak nie wygląda to tak źle, myślę że są w stanie strzelić bramkę Angolom. ---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ---------- Glik GOOOLLLL!!!!:kox:
Opublikowano 17 Października 201213 l dobry mecz polaków, wizualnie to myśmy zasłużyli na zwycięstwo, szczęście anglików - to trzeba przyznać.
Opublikowano 17 Października 201213 l Wg mnie też Angole słabi! Polacy zasłużyli na bramkę a nawet na wygraną. Wreszcie coś graliśmy!
Opublikowano 17 Października 201213 l W sumie od dawna dobry mecz Polaków.Anglicy popełniali dzisiaj sporo błędów i można było to lepiej wykorzystać.....
Opublikowano 17 Października 201213 l Dokładnie tak. Sporo błędów anglików a My graliśmy na serio dobrze! Szkoda, że nie wygrali ale mimo wszystko wielu z Nas wzięło by remis w ciemno.
Opublikowano 18 Października 201213 l Autor Wczoraj rano był taki młyn w pzpn-ie że musiała policja przyjechać i pilnować kto chce wejść
Opublikowano 18 Października 201213 l Jeden z nich dostał już wyrok - 2 lata zakaz stadionowy i nic poza tym a straszyli, że mógł dostać 3 lata i jakąś karę pieniężną.
Opublikowano 18 Października 201213 l No i dostał kare pieniężną, pewnie niemałą. Za koszta sądowowe Ja nie mówię o kosztach sądowych tylko grzywnej której nie dostał. To są dwie różne rzeczy.
Opublikowano 18 Października 201213 l Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamość zresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali...
Opublikowano 18 Października 201213 l Autor Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamośćzresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali... Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny...
Opublikowano 18 Października 201213 l Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamośćzresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali... Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny... no nie pie*dol co za kraj
Opublikowano 18 Października 201213 l Autor Bawiłem się kiedyś monitoringiem na stadionie... Można przeczytać jakiej firmy szluga jaracie
Opublikowano 18 Października 201213 l Bawiłem się kiedyś monitoringiem na stadionie... Można przeczytać jakiej firmy szluga jaracie na waszym stadionie miejskim ?