Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Immobile zerwal boczna siatkę uderzeniem :D... Spodziewałem się, że Śląsk coś powalczy...

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W czasie meczu było słychać kompleks kibiców Cracovii względem Wisły... :doh::facepalm:

Opublikowano

Stanley ale zapomniałem że przecież raczej na pewno Wisla zagra bez kibiców w meczu z Ruchem za dzisiejsze race na boisku.. :whistling::facepalm:

Opublikowano

Carlos Tevez 1-0 !!! :)

Opublikowano
Stanley ale zapomniałem że przecież raczej na pewno Wisla zagra bez kibiców w meczu z Ruchem za dzisiejsze race na boisku.. :whistling::facepalm:

nie oglądalem tego meczu więc nie wiem :kwasny:

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

W czasie meczu było słychać kompleks kibiców Cracovii względem Wisły... :doh::facepalm:

jedni i drudzy robią to samo :naughty:

Opublikowano

Prowokacji ciąg dalszy...

Wiadomo już z kim i kiedy mecze....

Więc jak, połączycie przyjemne z pożytecznym?

Spocik na Costa del Sol :a4fan::drinks: a w przerwie :JC_fan:mecz... Gibraltar-Polska 7 wrzesień 20.45 (niedziela)

Estádio Algarve

61956695501032fda5d6191f0ef8bdb1.wix_mp.jpg

www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/06/14/61/2061461_DOWNLOAD.pdf :dancing:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ----------

Bedzie się działo.....i nocy będzie mało!!!!

Opublikowano

greg

podnosisz mi ciśnienie .....

w doopie z tym meczem, ale brandy de jerez

tego bym się napił :naughty:

Opublikowano
Prowokacji ciąg dalszy...

Wiadomo już z kim i kiedy mecze....

Więc jak, połączycie przyjemne z pożytecznym?

Spocik na Costa del Sol :a4fan::drinks: a w przerwie :JC_fan:mecz... Gibraltar-Polska 7 wrzesień 20.45 (niedziela)

http://http://pl.wikipedia.org/wiki/Est%C3%A1dio_Algarve

http://www.komnit.com/images/Catalogues/Exterior/Football%20Stadiums/Estadio%20algarve%20faro%20portugal/61956695501032fda5d6191f0ef8bdb1.wix_mp.jpg

www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/06/14/61/2061461_DOWNLOAD.pdf :dancing:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ----------

Bedzie się działo.....i nocy będzie mało!!!!

fajny stadion :kox:

Opublikowano
greg

podnosisz mi ciśnienie .....

w doopie z tym meczem, ale brandy de jerez

tego bym się napił :naughty:

i Porto....:kox:

oba trunki do zdobycia po drodze na mecz.

Opublikowano
No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. :naughty:

nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie :kox:

z całym szacunkiem do pasów bo jak na ich marne wyjazdy to na derby się mobilizują ale pod względem kibicowskim na pewno niebiescy są trudniejszym przeciwnikiem.... :decayed:

stanley jedno to Wam trzeba przyznać, że macie dobrą ekipe wyjazdową i nie trzeba nikogo mobilizować do wyjazdu

natomiast jeśli chodzi o craxe to tak sie zmobilizowali że mieli problem ze sprzedażą biletów na derby i nie zjawili się w komplecie..

Opublikowano
No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. :naughty:

nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie :kox:

z całym szacunkiem do pasów bo jak na ich marne wyjazdy to na derby się mobilizują ale pod względem kibicowskim na pewno niebiescy są trudniejszym przeciwnikiem.... :decayed:

stanley jedno to Wam trzeba przyznać, że macie dobrą ekipe wyjazdową i nie trzeba nikogo mobilizować do wyjazdu

natomiast jeśli chodzi o craxe to tak sie zmobilizowali że mieli problem ze sprzedażą biletów na derby i nie zjawili się w komplecie..

:wink:

Opublikowano

Levy wyleciał ze Śląska.. :facepalm: najpierw sprzedają filar drużyny Sobotę i Ćwielonga a teraz mają pretensję do trenera że nie ma wyników.. i tu mamy najlepszy przykład polskiej polityki w piłce nożnej i odpowiedz dlaczego jesteśmy tak słabi w europie i nie tylko:whistling: ..:facepalm::facepalm:

Ale chociaż niektóre ekipy ultrasów dorównują czołówce europy..:kox:

Derby, kibicowsko cz.1

Opublikowano
Levy wyleciał ze Śląska.. :facepalm: najpierw sprzedają filar drużyny Sobotę i Ćwielonga a teraz mają pretensję do trenera że nie ma wyników.. i tu mamy najlepszy przykład polskiej polityki w piłce nożnej i odpowiedz dlaczego jesteśmy tak słabi w europie i nie tylko:whistling: ..:facepalm::facepalm:

Dokładnie. Najlepiej w Polskiej lidze kopanej zmienić trenera... Zawsze winny trener... :facepalm::doh:, a nie zarząd i piłkarze...

Największe błędy Wisły Kraków ostatnich lat to zwolnienie Dana Petrescu z funkcji trenera nie przedłużenie kontraktu z Radkiem Sobolewskim.

Dan Petrescu dużo wymagał, a pseudo kopacze się poskarżyli Cupiałowi, że mają za ciężkie treningi... :facepalm:

Opublikowano

qr**, twarowski i nahorny .....

no jak ich nie kochać :grin:

Hart nie zgadza sie z R.Nahornym on Vimeo

Opublikowano
:grin:
Opublikowano
qr**, twarowski i nahorny .....

no jak ich nie kochać :grin:

Hart nie zgadza sie z R.Nahornym on Vimeo

Ci dwaj panowie rządzą :)

Komentatorzy TVP moga im buty czyścić :)

Z Danem Petrescu postąpiono podobnie jak z Vernerem Liczką gdy objął posadę szkoleniowca Polonii Warszawa; inne treningi niż dotychczas (cięższe), trzeba było odstawić alkohol i pilnować diety. Piłkarze byli zaskoczeni, ale co powiedzieć o Panu Liczce ? Ten to dopiero był zaskoczony reakcją piłkarzy...

Opublikowano

Bo to jest tak:

1. Komentatorzy NC+

2. Polsat za wyjątkiem kołtonia

3. TVP

btw. pamietacie?

Opublikowano
Powtórzę po raz kolejny

Twaro jest pszehuj:decayed:

:thumbup1:

Opublikowano
Bo to jest tak:

1. Komentatorzy NC+

2. Polsat za wyjątkiem kołtonia

3. TVP

btw. pamietacie?

mała poprawka, na 1 miejscu komentatorzy C+, a później CI co przeszli z Nki :wink:

Opublikowano

FAAAAAAAAAAAAAK

nie ma siły

nie ma

kołtoniu

do szeregu !