Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l No niestety trza bylo wykorzystac kilka setek dzis i w Madrycie tak jak zrobiła to Chelsea wygrywając 2-0
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l BVB świetny mecz, zostawili kawał zdrowiana boisku, szkoda, żenie wyebali Real z LM, krysia by się popłakał chyba ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- a Chelsea wcisnęła reakcja i zachowanie Mou po strzelonej bramce
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Chelsea i Real w w półfinale widzę że kibice barcy zawiedzeni:grin: a barca.... zobaczymy jutro co pokarzą myślę że Atletico może być równie groźne u siebie tak jak Borussia:decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Nie widzę mocnych na atletico:whistling:,w ćwierć,pół i finale tez...
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l z tego co widziałem to cud że Borussia nie przeszła ..... i dynamika i słupki, mogło być różnie
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Jak by było 3:0 dziś to dopiero dogrywka by była tak że spokojnie.. i największy as Realu na ławce przygotowany na dogrywkę.. w poprzednim meczu też był cud że nie było więcej jak 3:0..
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Taa... W poprzednim meczu bvb praktycznie sama strzeliła sobie dwa gole i zmarnowała z dwie setki... Sent from Lumia 920
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Szkoda Paryżan ale jak się nie wykorzystuje sytuacji (Cavani) to tak się kończy! Zobaczymy jakie emocje będą dziś
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Nie widzę mocnych na atletico:whistling:,w ćwierć,pół i finale tez... Obawiam sie ze masz racje:kwasny: ale obym sie mylil
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l ilez chcesz miec szans przeciwko Ikerowi by trafic ??? Massive miss! Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) v Real Madrid nie dziwie sie, ze polecieli chociaz zaluje, fajnie by bylo powtorzyc historie szkoda ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- aż mi noga samoistnie skacze ...... jedziemy !
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Atletico ma szanse w tym roku na PD i LM jestem pod wrażeniemswietnie graja
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Atletico ma szanse w tym roku na PD i LM jestem pod wrażeniemswietnie graja Intensywnością gry dorównują Bayernowi, jeszcze troszkę technicznie nie to ale LM wygrywa się właśnie w pojedynczych meczach, nie tak jak ligowy maraton a jak widać im się chce. Dziwi mnie że na tym etapie sezonu z tak krótką ławką mają taki power
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Ale BOMBA ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- O ku... 1-1
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Evra nieźle wsadził Szkoda, że 2min później nie upilnował Mandzukicia