Skyliner89 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 a tak nawiasne .....zauważyliśta że avatar zmieniłem ??? Tak. Kupiłeś sobie funkiel nówkę białe Audi A5 Sportback 2.0TDI 177KM w automacie
chudy13101980 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Widzę że fani Barcy coś poważni,no nic do zobaczenia za dwa miechy jak ruszą nowe rozgrywki ligi Angielskiej. ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- P.S. Mundial będzie dla Niemiec.
Biszczan Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Widzę że fani Barcy coś poważni,no nic do zobaczenia za dwa miechy jak ruszą nowe rozgrywki ligi Angielskiej.---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- P.S. Mundial będzie dla Niemiec. Pozdro Chudy
Bieniek Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 ,Pieniądze' nie grają. Powiedział fan city )) Zobacz jak wydają kasę City a dopiero później komentuj Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Do mnie to??
Damian Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 a tak nawiasne .....zauważyliśta że avatar zmieniłem ??? Skromnis psze.uj:decayed:
Kamyk Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 fajnie Michal wszystko opisal dotyczace EPL 2013/14 polecam Premier League. 12 momentów sezonu wartych zapamiętania
swiezak84 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Legia idzie na mistrza jak burza nawet fakt, że okradli nas z połowy punktów Lechowi nie pomógł
Biszczan Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Van Gaal oficjalnie trenerem United. Oglądał ktoś pożegnalny mecz Antonio Di Natale ? 3:3 w meczu z Sampdorią, a Toto zaliczył Hattricka (bramkę nr 3. po podaniu Pawła Wszołka ) ! Po meczu okazało się jednak, że Di Natale chce zostać jeszcze sezon żeby przekroczyć granicę 200. bramek w Serie A ! Alessio Cerci nie wykorzystał w 94 min. rzutu karnego przy stanie 2:2 na wyjeździe z Fiorentiną i Torino poza pucharami (awansowała Parma): Łukasz Burliga przyłapany w zakładzie bukmacherskim: Mistrz Włoch 2013/2014 ! :
Blachu Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Van Gaal ponoć chce Robbena, Mullera i Kroosa Sent from Lumia 920
Biszczan Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Van Gaal ponoć chce Robbena, Mullera i Kroosa Sent from Lumia 920 Ciekawe co Oni na to ? Holender na pewno ma listę konkretnych piłkarzy, kasę dostanie. Może już w pierwszym sezonie stworzy ekipę, która powalczy o mistrzostwo Anglii Najbardziej interesuje mnie to czy Adam Lallana przejdzie do United bo kilka klubów Premiership się nim interesuje Giggs zakończył karierę piłkarską po tym jak ogłoszono go asystentem Van Galla. Kolejna legenda odchodzi Antek na dłużej z Juve ! W nowym sezonie ma zmienić ustawienie, a warunek jaki postawił przy przedłużeniu umowy to oczywiście kasiorka na piłkarzy żeby w przeciągu trzech lat Juve znów osiągało sukcesy w Europie. Zobaczymy co z tego wyjdzie:whistling: Luis Enrique nowym szkoleniowcem Barcelony ! Mam nadzieję, że już nie będzie tiki sraki
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 nie wiem, jakos Van Gaal mi srednio pasuje z jednej strony to dobrze, w szatni takiego klubu potrzeba faceta z bagazem, nazwiskiem i respektem to na pewno z drugiej kiedys o nim czytalem, ze jego dzieci zwracaja sie do niego "Prosze Pana... " wiec facet musi miec cos z baniakiem plany transferowe - jak na moje - nie powinny byc oglaszane przed MS chyba ze to jakas tam zaslona dymna, ale w sumie po co ? zobaczymy zastanawiam sie co bedzie nie z Lallana, a z calym Southampton malo ze Pochettino jest juz laczony z Tottenhamem (pod warunkiem ze zacznie w koncu mowic w BBC po angielsku) to do tego chca im wykupic Shaw'a i Rodriguez'a z klubu moga zostac zgliszcza, innymi slowy poczekajmy, do okienka daleko znowu sie idiotycznie pewnie skonczy, z koncem sierpnia, gdy sezon juz bedzie trwal to powinni koniecznie zmienic
Damian Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Jeszcze 3.5 godzinki ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- Real w plecy:decayed:
Blachu Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Pierwsza połowa na niskim poziomie Szpaku też daje swój "koncert" Chociaż wynik jest dobry
Dev Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Dobrze idzie Cieszy mnie ten wynik sporo postawiłem na ATL
marianek Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Eh i Real strzelił bramkę, no ale brawa dla Ramosa za grę w całym meczu.
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Należało sie,jak mozna w finale LM,grając przeciw realowi,tylko sie bronić
afroo. Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Jak można w ogóle grając w finale nie grać. ; )
Rekomendowane odpowiedzi