Opublikowano 17 Stycznia 201511 l ależ Real cieniuje w 2015 ..... Tak bylo, jest i bedzie taki klub... co zrobic...
Opublikowano 17 Stycznia 201511 l żadnych konstruktywnych komentarzy po sobocie ? pewnie czekali na skoki w Zakopcu oglądałem dzisiaj tylko Chelsea....
Opublikowano 17 Stycznia 201511 l Man ciągle bez wyrazu Grając z najsłabszym zespołem, po raz kolejny męki. Nie przekonuje skład,powrót Blindta i Rojo niezauważalny. Falcao katastrofalnie Co tu więcej dodać. ...
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l Man ciągle bez wyrazu Grając z najsłabszym zespołem, po raz kolejny męki. Nie przekonuje skład,powrót Blindta i Rojo niezauważalny. Falcao katastrofalnie Co tu więcej dodać. ... czyli cały czas to samo oprócz konkretnego obrońcy, w przyszłym sezonie ( ew w następnym) trzeba będzie jeszcze klasowego snajpera chyba, że Rooney wróci do napaści
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l wczoraj jeszcze Erikssen miał dzień był chyba wszędzie, srzelał tak długo aż w końcu trafił MVP
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l wczoraj jeszcze Erikssen miał dzień był chyba wszędzie, srzelał tak długo aż w końcu trafił MVP ten drobny blondas uratował już chyba z 9pkt w ostatnich minutach dla totków
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l 0:1 Arsenal po karnym Edit: Koniec I połowy i powiem tak, Mecz nie porywa :naughy:
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l też tak uważam ale mam takie innego rodzaju spostrzeżenie chciałbym żeby raz taki Mike Dean pojechał sędziować kogoś z topu ligi hiszpańskiej, niechby i Barcę, a jakikolwiek ichni gwizdek - mecz w EPL jestem ciekaw jaka by była interpretacja Milnera z 43 minuty w polu karnym tam się gotuje, a Dean luzik daje pograć gwizdnąć zawsze zdąży a do tego nikt nie pałacuje, łapami nie macha, nie aktorzy no trzeba przyznać, że po prostu da się to wszystko oglądać
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l Co do sędziowania to też się z tym zgodzę. Zaczynamy II połowę, może będzie lepszy spektakl. Edit: 0:2 Girou
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l fajnie wyglądał Arsenal czasami Cazorla, Giroud, Ramsey no i przede wszystkim Sanchez potrafią zrobić młyn straszny dzisiaj im wyszło a Cazorla, tak jak wczoraj Erikssen był wszędzie gratulacje Edytowane 18 Stycznia 201511 l przez Kamyk
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l Natomiast City marnie. Obrońcy Arsenalu wyprzedzali atakujących i przechwytywali większość piłek już na kole a jak już jakaś piłka dostała się w pole karne to też byli na posterunku. Kilka strzałów City to za mało aby coś strzelić. Cazorla chyba najlepszy na boisku.
Opublikowano 18 Stycznia 201511 l Tytoń obronił dzisiaj dwa karne w trakcie meczu Pewnie znowu będzie w 11stce kolejki