zbigok Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Raul Gonzalez - 70 gol w LM :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie smiejcie się z Interu ;(
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie smiejcie się z Interu ;( nigdy nie przepadałem za makaroniarzami
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie smiejcie się z Interu ;( nigdy nie przepadałem za makaroniarzami Ty jesteś za Wisłą, Twoje zdanie się nie liczy
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie smiejcie się z Interu ;( nigdy nie przepadałem za makaroniarzami Ty jesteś za Wisłą, Twoje zdanie się nie liczy kibicuje sie najlepszym Lige mistrzów tez wygra najlepszy ..czyli wielka Barca
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie smiejcie się z Interu ;( nigdy nie przepadałem za makaroniarzami Ty jesteś za Wisłą, Twoje zdanie się nie liczy kibicuje sie najlepszym prawie... najlepszym :naughty:
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Lige mistrzów tez wygra najlepszy ..czyli wielka Barca
Gość mmcv Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cos czuje ze czeka nas 5GD w tym sezonie :gwizdanie: , oczywiscie pod warunkiem ze Barca przejdzie Szachtar co wcale nie jest takie oczywiste, ale jestem dobrej mysli. Mou napewno z raz wygra w tych 5GD , podejrzewam tez ze 1-2 i 2-3 razy przegra . Oby wygral w tych malo znaczacych meczach jak super puchar hiszpani, a zremisowal w lidze i bede bardzooo szczesliwy A wracajac do wczorajszego meczu z Totenhamem , to niestety ale koguty sie posraly i nic nie zagraly .
Bieniek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wynik cieszy. Real zagral dobry mecz. Dzisiaj tez ciekawie.Stawiam na remisy.
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ależ soczyście weszła na noge Stankovic 20-second goal over Schalke ale fuks هدف غريب و طريف*** but drôle et étrange
David Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Stankovic juz druga taka bramke strzelil w karierze :gwizdanie: pamietam jak w lidze tak strzelil chyba w tamtym roku. no ale Inter sie nie popisal nie lubie ich ale w lidze bo sa rywalem juve ale w LM wole jak wygrywaja bo graja dla Serie A
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pokazują gdzieś na Cyfrze+ Chelsea - Manchester ??
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pokazują gdzieś na Cyfrze+ Chelsea - Manchester ?? nie...tylko N-ka[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________goooooooooooolllllllllllllllllllllllll 1-0 Barca
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pokazują gdzieś na Cyfrze+ Chelsea - Manchester ?? nie...tylko N-ka[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:40_________________________________________________goooooooooooolllllllllllllllllllllllll 1-0 Barca
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No ja też dziś tylko przez NETa obejrzę meczyk bo w robocie brak Nki...
Rekomendowane odpowiedzi