Kamyk Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No że tak powiem, jest cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To było pewne, ze będą cisnac. Ale że tak szybko strzela dwie bramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Bieniek, dawaj pod respirator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 iidz Pan ffhuj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 36 minut temu, Kamyk napisał: Bieniek, dawaj pod respirator Już mi lepiej Wpadłem do domu, włączam tv i się nieźle zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No wierzę. Pierwszy kwadrans mieli nieziemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No i po dzisiejszej wygranej Arsenalu, MU wrócił na zasłużone 6 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 No i po dzisiejszej wygranej Arsenalu, MU wrócił na zasłużone 6 miejsce I tam już pozostanie z tym co ostatnio prezentuje w lidze. Jeszcze mają Totki na wyjeździe to raczej tam nic nie ugraja, no i 2 remisy czyli to co lubią najbardziej gdzie bramkarza zostaje bohaterem, oczywiście bramkarz drużyny przeciwnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 z tym trzeba się zgodzić - it's gonna be brilliant final sam nie wiem komu kibicować Real na pewno zasłużył na obronę tytułu, ale czy Buffon z trójka murarzy z przodu Chiellinim Barzaglim Bonuccim i rewelacyjnym treneiro Allegrim zasłużyli mniej? nieważne, oby był piękny mecz, bez dogrywki i karnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ciężko będzie Realowi ograć Juve,tutaj zdecyduje dyspozycja dnia.Wysłane z s8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 wiedzą jak, potrafią, nie spalą się mentalnie mają kim, posiadają umiejętności, do tego bronią pucharu zimna głowa, nerwy na wodzy i kto wie, może wygrają a na tą defensywną makaroniarską trójkę uwielbiam patrzeć to chyba Górski mówił, że w piłce nie trzeba biegać dużo, a wystarczy mądrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 MU od początku meczu broni wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Porównując do wczorajszego szpilu to przepaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tak po cichu sobie myślę, jak oni jednak trafią do LM w przyszłym sezonie , to może być straszna kompromitacja. C'nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Beeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tak po cichu sobie myślę, jak oni jednak trafią do LM w przyszłym sezonie , to może być straszna kompromitacja. C'nie ?Z Blindem w obronie czy Roo w pomocy aż strach pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Roo musi odejść. Musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Blind jeszcze szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Idiota....... co za zagranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tragedia.Mam wrażenie że oglądałem mecz ligi polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi