Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to psyt  :wink:
Gorzoł nie psyka ;)
  • Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gorzoł nie psyka [emoji6]
He he , dokładnie!
Opublikowano
20 minut temu, Kamyk napisał:

Gorzoł nie psyka ;)

nie pijam gorzały w tyg...  chyba, że ktoś ma imieniny ....  :decayed:

Opublikowano

Dawać Szweda

Opublikowano

Kunktatorstwo... :facepalm:

Opublikowano

Nie widziałem ani minuty ale po wyniku wychodzi że Everton to chyba tylko zostało zaorać i zasiać jakieś coś nowego ?

Opublikowano
Nie widziałem ani minuty ale po wyniku wychodzi że Everton to chyba tylko zostało zaorać i zasiać jakieś coś nowego ?
Na to wychodzi
Opublikowano
Tam jest potrzebny gość który zrobi porządek w szatnia! Z charakterem i byczymi jajami
Opublikowano

Dziś dość ciekawy meczyk póki co w Zabrzu :) Jutro liczę na mecz Legii z Koroną, Kielczanie są ostatnio w gazie.

Opublikowano

Ależ mnie dzisiaj Mata wqrwia....

Opublikowano

BVB-SCHALKE 4-4 (4-0) co za mecz:kox:

Opublikowano
BVB-SCHALKE 4-4 (4-0) co za mecz:kox:
To pokazuje w jakim bvb jest kryzysie
Prowadząc 4-0 mają przeciwnika na kolanach po 30 minutach gry
Brawo dla schalke za charakter i wolę walki!
Opublikowano

City fuksem wcisnelo na 2:1 :/
Ale widzę, że idzie mały kryzys ;)

Opublikowano

Czyli tak jak wczoraj Utd :)

Opublikowano

Jaki tam kryzys tam,ciężko się gra z drużyną która całą 11 broni się na swojej połowie.

Wysłane z S8

Opublikowano

Montella zwolniony z Milanu, w jego miejsce wątpliwy talent trenerski, legenda Gattuso, mówi się, że może Conte po sezonie przyjdzie

Opublikowano

:)8528872b3a9a4f74f371182593bb70cb.jpg

Opublikowano

za***iste :kox:

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z najnowszego felietonu Pshemka :

Miejsce w składzie West Bromu stracił Grzegorz Krychowiak, choć dopiero co wydawało się to niewiarygodne. Co gorsze, stało się to w okolicznościach podwójnie niekorzystnych dla Polaka – drużyny nie prowadził już zwolniony Tony Pulis, wielki orędownik sprowadzenia naszego reprezentanta z PSG, a na dodatek The Baggies stawili czoła Tottenhamowi i on nie miał w tym udziału, nie wchodząc nawet z ławki. I tak oto, nagle i niespodziewanie, Adam Nawałka znów ma problem, bo przecież Krychowiak jest kluczowym piłkarzem kadry, a zbliża się mundial.

Nie wiem, co leży u podłoża takiej, a nie innej decyzji Gary’ego Megsona. Nie mam też pojęcia, czy nowy trener Alan Pardew będzie przed Grześkiem padał na kolana, jak czynił to Pulis, natomiast coś jest tutaj nie halo, ewidentnie. To syndrom, który czasem dopada graczy na wypożyczeniach, a jeszcze bardziej piłkarzy, którzy przyszli z dużego klubu do małego. Wydaje im się niekiedy, że są lepsi od innych, że więcej im się należy, a miejsce w składzie jest formalnością. Granica pomiędzy pewnością siebie, a odbiorem przez innych tego jako pycha jest cienka. Mam nadzieję, że to nie jest syndrom, który dopadł naszego pomocnika. Bo liga angielska po stokroć woli jeżdżącego na wślizgu do krwi Irlandczyka, czy Walijczyka wymac**jącego łokciami z obłędem w oczach, niż kogoś, kto mógłby powiedzieć, że jest od nich obu lepszy. Innymi słowy – dopóki nie jest się diamentem na miarę Balotellego, trzeba zapieprzać. Zresztą, nawet Super Mario Premier League przeżuła i wypluła. Na czucie się wirtuozem są pewnie lepsze miejsca: Arsenal, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Chelsea, Liverpool. Z tego co jednak kojarzę, żaden z tych klubów nie wziął Grzegorza do siebie. Paryż mógł być trudną lekcją piłkarskiego życia, bo nie grać tam to żaden wstyd. Natomiast brak regularnych występów w WBA byłby Wybitnie Bolesnym Auć.