stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ogląda ktoś finał hiszpani ? dla mnie gra barcy jest schematyczna 50 podań i gol [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________ Tottenham-Arsenal 2-3 po pierwszej połowie fajnie sie ogląda, przynajmniej tutaj grają w piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Chociaż wolę Barcelonę to Real gra lepiej, dobrze kryje i próbuje ataków :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Chociaż wolę Barcelonę to Real gra lepiej, dobrze kryje i próbuje ataków :gwizdanie: Może nie lepiej ale gra dzisiaj wygląda zdecydowanie inaczej niż zwykle. Barca nie może sobie pograć tak jak lubi a jeśli atakuje to tak jak zwykle - mnóstwo podań w środku i jedno otwierające szybkie podanie... Dziś tego jest mało bo przerywane jest to faulami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ... nareszcie Real gra jak przystało na ten klub i mam nadzieje że wygra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tottenham- Arsenal 3-3 to jest mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tottenham- Arsenal 3-3 to jest mecz gdyby nie ten karny z winy Szczęsnego byłby to jeden z jego lepszych meczów w Premiership Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Barcelona nie umie wykonywać rzutów rożnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No i stało się. Puchar dla Realu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 barca zj***ła, ale sqbany casillas jest ciezki do pokonania..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ...noo nareszcie zasłużone zwycięstwo dla Realu... :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 1 połowa dla Realu 2 połowa dla Barcy 1 połowa dogrywki Real 2 połowa dogrywki Real Bravo Real..... ;( Ale LM Barca wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale LM Barca wygra jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Gratuluje Realowi zwyciestwa. Barcelona nie jest w formie definitywnie nie jest. Villa poza skladem , pedro rowniez. Odcieli messiego od podan i koniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale był okres w drugich 45-u minutach, że Barca cisnęła ostro ale co z tego... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Casillas :oklaski:. Duduś zebrał kolejny puchar do kolekcji. Tym razem Copa Del Rey, ale cieszy to, że pomimo bycia rezerwowym w jest szanowany w Realu i w klubie panuje fajna atmosfera. Nie byle kogo zatrudnia Real . Hardcore : eZoU7s7kVWk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gratuluje Realowi zwyciestwa. Barcelona nie jest w formie definitywnie nie jest. Villa poza skladem , pedro rowniez. Odcieli messiego od podan i koniec ... Buahaha ten znowu swoje :polew: Barca nie jest w formie... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Barca nie jest w formie... hehehe a jest ? Zobacz jak gra Villa od 2 miesiecy ... zobacz jak gra Pedro po kontuzji ? Nie ma Abidala i Puyola ... , Busquets przeszedl obok meczu . Real zagral najmocniejszym skladem . Nie szukam wymowek poprostu przegrali , Real byl tego dnia lepszy o jedna kontre i tyle . Z przebiegu meczu po pierwszej polowie Real wydawal sie silniejszy w drugiej polowie Real znow zostal zdominowany dosc mocno ale to bylo za malo. Jarko nie ogladaj meczu z zamknietymi oczami . Ja Realowi gratuluje , choc najsprawiedliwsze bylby karne wtym meczu . Czapki z glow dla Mou ze wzgledu na taktyke. i tyle. Real ma pierwszy puchar od 2008 roku , wiec kibice Blancos niech sie ciesza Dodam jeszcze tyle...Real czeka wyjazd z Valencia , ktora ostatnio gra niezle wiec albo Mou odpusci ten wyjazd i zgubia tam punktu (to najbardziej prawdopodobny sceniariusz) albo wyjda na pelnej kur...wygracie ten mecz ale wtedy nie wiem jak beda oddychac w srode w LM. Bo juz w drugiej polowie widac bylo ze kilku zawodnikow plywalo (Ozil po pierwszej plywal) . Nie wiem czy Real jest gotowy grac na takich obrotach kilka meczy z rzedu. Z tym ze na Osasune wyjdzie rezerwowy sklad. Real gra w niedziele wiec jesli Barca wygra z Osasuna to Mou odpusci na 90% , i zremisuja albo przegraja z Valencia. Jesli Barca przegra albo zremisuje z Ossasuna no to wiadomo ze zapali sie lampka zeby naciskac Barcelone. Plus taki ze Real ma cholernie dluga lawke rezerwowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Napisz że Barca ma za krótką ławkę, a nie pisz bzdur że jest bez formy... To że Villa czy Pedro grają słabiej nie znaczy o poziomie całego zespołu, a raczej błąd trenera że nie ma dla nich odpowiednich zmienników... Co Ty byś chciał żeby zawsze cały zespół miał wysoką formę :?: A może gorsza siła rażenia Barcy w tym meczu to wynik dobrej taktyki i gry Realu... I czemu piszesz do mnie pisząc o Realu :?: To żaden mój klub, nawet ich stadionu na oczy nie widziałem więc jak mógłbym się z Nimi utożsamiać... Mój klub jest w Nowej Hucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 , bo wiem ze kibicujesz wiec looz myslalem ze tam byles i tyle . Real zagral swietnie taktycznie o czym pisalem. A brak zmiennikow to glupota trenera i tyle. Co Ty byś chciał żeby zawsze cały zespół miał wysoką formę question NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No chętnie bym się wybrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi