jarko Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 no i stadion zdemolowany....zadyma trwa Kurde, chyba za wcześnie przełączyłem... Jak dobrze widziałem to Zawisza też na meczu była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jak dobrze widziałem to Zawisza też na meczu była Zawisza to on a nie ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Hehe no tak, nawet nie pomyślałem o tym jak to pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jarko zobacz jak nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jarko zobacz jak nie widziałeś co za bydło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jarko zobacz jak nie widziałeś :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Niewiele brakło... Jakby tylko Legia też zdecydowała się ruszyć na murawę w stronę Lecha to byloby gruuubo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Niewiele brakło... Jakby tylko Legia też zdecydowała się ruszyć na murawę w stronę Lecha to byloby gruuubo :gwizdanie: a szkoda, może kilku kretynów mniej by było, ja bym jeszcze dobijał rannych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 nie jestem taki ale już się pochwale Cyfra + HD wykupiona liga angielska HD hiszpańska HD włoska HD ekstraklasa HD :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 nie jestem taki ale już się pochwale Cyfra + HD wykupiona liga angielska HD hiszpańska HD włoska HD ekstraklasa HD :kox: :kox: :kox: już to miałem 10 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dopiero teraz Jak Ty życie spędzałeś Pewnie Ci smutno musiało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 nie jestem taki ale już się pochwale Cyfra + HD wykupiona liga angielska HD hiszpańska HD włoska HD ekstraklasa HD :kox: :kox: :kox: A piwko dobre podaja w tej knajpie? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 nie jestem taki ale już się pochwale Cyfra + HD wykupiona liga angielska HD hiszpańska HD włoska HD ekstraklasa HD :kox: :kox: :kox: jeszcze miesiąc i będzie przerwa wakacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 już to miałem 10 lat temu Ja wiem ze te 10 lat w Twoim przypadku to baaardzo długo, ale tak na serio to jeszcze wtedy nie było HD... :gwizdanie: Nie przechwalaj się zielony cwaniaczku :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 już to miałem 10 lat temu Ja wiem ze te 10 lat w Twoim przypadku to baaardzo długo, ale tak na serio to jeszcze wtedy nie było HD... :gwizdanie: Nie przechwalaj się zielony cwaniaczku :naughty: wiem, że nie było HD ale wszystko można było juz oglądać a opcje z HD mam w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dopiero teraz bo wcześniej czas spędzałem przy filmach z neta i konsoli PS3 [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 11:29_________________________________________________ nie jestem taki ale już się pochwale Cyfra + HD wykupiona liga angielska HD hiszpańska HD włoska HD ekstraklasa HD :kox: :kox: :kox: A piwko dobre podaja w tej knajpie? :decayed: zależy jakie kupisz i przywieziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dopiero teraz bo wcześniej czas spędzałem przy filmach z neta i konsoli PS3 powoli jak widać doroślejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 yebani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dopiero teraz bo wcześniej czas spędzałem przy filmach z neta i konsoli PS3 powoli jak widać doroślejesz dobrze że przed trzydziestką zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Za duzo kontrowersji po tych meczach GD, niestety Mou nawkladal pilkarza glupot do glowy i zamiast skupic sie na graniu skupiaja sie na sedziach ... :confused4: Braca tez przesadzala z symulacjami w tych meczach. A czy bramka Higuaina byla prawidlowo zdobyta... NIE , Ronaldo faulowal ostatniego obronce wpadajac w jego nogi tu nie ma byc mowy o przywileju. Sedzia jednak powinien byl odgwizdac faul na Ronaldo i wtedy byloby sprawiedliwie . Nie moga padac takie bramki , a Krystyna coraz bardziej upodabnia sie do swojego trenera-wizjonera od teori spiskowych. Real walczyl dzielnie ale Barca grala na 70% wtym meczu :gwizdanie: :gwizdanie: Dla zakochanych w MOU i jego taktyce proponuje obejrzec wywiad jak zaczynal z Chelsea i gral mecz (nie pamietam z ktora druzyna) i skrazyl sie ze obrona i kontrataki to antyfootbal i tak sie nie gra w pilke ... Ciekawe Panie RZOZE co mozna teraz o Panu powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi