Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bieniek jak zwykle w czołówce :cool1:

i to już robi się podejrzane, chyba zna fryzjera i jego kolegów :wink4:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

.także marne są szanse na to że Real zdobędzie La Lige w sezonie 2011/2012 :gwizdanie:

Nie nie, tym razem szkielet już jest, Mou dokupuje jeszcze odpowiednie kończyny.

Na pewno są sporo dalej jak rok temu no i pamiętaj że do Barcy brakło im zaledwie 4pkt, strzelili ponad 100 bramek, zdobyli puchar króla i dotarli do półfinału ligi mistrzów...

Myślę że ten sezon La liga będzie jeszcze bardziej wyrównany :wink4:

edyta Dopisany: 26 Maj 2011, 10:33

Widzieliście może jaką frekwencję w pierwszej lidze ma warta Poznań :?:

Po około 14-15 tyś :shocked:

Awansujące ŁKS i Podbeskidzie mają po 3-4tyś...

Drugi sort to 1-1,5tyś i najsłabsze kluby po 300-500 osób...

Niezła odskocznia :blink:

BTW Ciekaw jestem jak Jakub Kosecki sprawdzi się w ekstraklasie, w I lidze 10 goli :gwizdanie:

Opublikowano

Bieniek jak zwykle w czołówce :cool1:

Ta,a ostatnio tylko 2pkt :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

Jarko Realowi braklo wiecej niz 4pkt , powiedzialbym ze braklo im punktow 8 .. Barcelona odpuscila ostatnie mecze , wiec nie ma co robic napinki. Realowi braklo wiecej niz za Pelegriniego (o 1 pkt ) a do osiagniecia Realu sprzed roku braklo 4pkt... Wiec idac tym tropem Real Mou wypadl gorzej niz Real Pelegriniego ... :decayed: - o 4pkt , bramek zdobyl tyle samo a stracil o 2 mniej .

Nie przypalalbym sie na mistrzostwo 2011/12 chyba ze Barcelona sie wypali , bo to jedyna mozliwosc. Zdobyc Lige 4 razy z rzedu to naprawde sztuka, i wydaje mi sie ze Real ma na to duza szanse. Tam sa bardzo wyglodzeni pilkarze , żądni zemsty za 3 sezony niepowodzen. W Barcelonie z kolei ...ciezko jest mobilizowac Mistrzow Swiata , Mistrzow Europy, Zwyciezcow Ligi Mistrzow i 3krotnych Mistrzow Ligi . Motywacja w takim momencie bardzooo opada, dochodzi rowniez zmeczenie. Nie sztuka zagrac jeden dobry sezon :gwizdanie:

Z niepokojem oczekuje soboty i tego meczu , do kibicow ManU i tzw "Anty Barca" :wink4: , niech wygra lepszy,bez czerwonych (chyba ze ewidentnych) , bez karnych z kapelusza , bez aktorstwa !! 2 lata temu mielismy piekny mecz, bez zadnych udziwnien i gracze Red Devils biegali jak dzieci we mgle, jesli nic sie nie spierd... teraz bedzie podobnie :decayed:

Opublikowano

Z niepokojem oczekuje soboty i tego meczu , do kibicow ManU i tzw "Anty Barca" :wink4: , niech wygra lepszy,bez czerwonych (chyba ze ewidentnych) , bez karnych z kapelusza , bez aktorstwa !! 2 lata temu mielismy piekny mecz, bez zadnych udziwnien i gracze Red Devils biegali jak dzieci we mgle, jesli nic sie nie spierd... teraz bedzie podobnie :decayed:

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

na bank coś się spierd...oli

Manchester wygra 1:0 :kox:

Opublikowano

na bank coś się spierd...oli

Manchester wygra 1:0 :kox:

Ależ napewno nic sie nie sp***doli :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

pamiętacie :?: :naughty:

manchester-united-win-the-champions-league-pic-getty-667535025.jpg

w dniu 28 maja 2011 będzie tak samo :cool1:

Opublikowano

pamiętacie :?: :naughty:

manchester-united-win-the-champions-league-pic-getty-667535025.jpg

w dniu 28 maja 2011 będzie tak samo :cool1:

:naughty:

oby był fajny mecz :kox:

Opublikowano

Poczekajmy do soboty :kox:

Oby był czysty mecz :wink4::good:

Opublikowano

Podobno Wisła chciałaby ściągnąć Marcina Wasilewskiego i Marcina Baszczyńskiego - jakby nie patrzeć wzmocnienia pełną gębą, szczególnie Baszczu :naughty:

Opublikowano

Obaj spokojnie do domu spokojnej starosci powinni iść a nie do Wisły :decayed:

Opublikowano

Obaj spokojnie do domu spokojnej starosci powinni iść a nie do Wisły :decayed:

Baszczu ma 34 lata, spokojnie 2-3 lata może jako stoper pograć

Wasilewski dopiero 31 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Jarko Realowi braklo wiecej niz 4pkt , powiedzialbym ze braklo im punktow 8 .. Barcelona odpuscila ostatnie mecze , wiec nie ma co robic napinki. Realowi braklo wiecej niz za Pelegriniego (o 1 pkt ) a do osiagniecia Realu sprzed roku braklo 4pkt... Wiec idac tym tropem Real Mou wypadl gorzej niz Real Pelegriniego ... :decayed: - o 4pkt , bramek zdobyl tyle samo a stracil o 2 mniej .

Nie przypalalbym sie na mistrzostwo 2011/12 chyba ze Barcelona sie wypali , bo to jedyna mozliwosc. Zdobyc Lige 4 razy z rzedu to naprawde sztuka, i wydaje mi sie ze Real ma na to duza szanse. Tam sa bardzo wyglodzeni pilkarze , żądni zemsty za 3 sezony niepowodzen. W Barcelonie z kolei ...ciezko jest mobilizowac Mistrzow Swiata , Mistrzow Europy, Zwyciezcow Ligi Mistrzow i 3krotnych Mistrzow Ligi . Motywacja w takim momencie bardzooo opada, dochodzi rowniez zmeczenie. Nie sztuka zagrac jeden dobry sezon :gwizdanie:

Mam z goła odmienne zdanie, ale dyskutować mi się nie chce...

Ciekaw jestem tylko ilu z piłkarzy Realu jest wygłodniała po 3 sezonach tam pobytu :gwizdanie:

Będzie chociaż połowa :naughty:

Podobno Wisła chciałaby ściągnąć Marcina Wasilewskiego i Marcina Baszczyńskiego - jakby nie patrzeć wzmocnienia pełną gębą, szczególnie Baszczu :naughty:

Wasyl za dobry do Wisły i za młody żeby do Polski wracać :rolleyes:

BTW Nie cierpie Angoli, finał tylko dla Barcy :decayed:

Opublikowano

Jarko w końcu mądrze gadasz

:kox:

Opublikowano

Mam z goła odmienne zdanie, ale dyskutować mi się nie chce...

Ciekaw jestem tylko ilu z piłkarzy Realu jest wygłodniała po 3 sezonach tam pobytu :gwizdanie:

Będzie chociaż połowa :naughty:

Wasyl za dobry do Wisły i za młody żeby do Polski wracać :rolleyes:

BTW Nie cierpie Angoli, finał tylko dla Barcy :decayed:

dzisiaj będzie pożar w NH :rolleyes:[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 21:37_________________________________________________

Jarko w końcu mądrze gadasz

:kox:

pewnie jest znieczulony :gwizdanie:

Opublikowano

dzisiaj będzie pożar w NH

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

My się tu w NH dymu nie boimy :naughty:

Opublikowano

Jarko to mądry chłop i wie, ze Hiszpańsi football jest najmilszy dla oka więc wie co dobre :naughty::kox:

A Angole sie tylko kopia po kolanach i jajkach :decayed:

Opublikowano

Baszczu to walczak jakich mało. Taki piłkarz to zawsze wzmocnienie.

Co prawda Żuraw już po powrocie nic nie grał ale za to Franek po powrocie z zagranicznej tułaczki, w Jadze gra bardzo dobrze.